- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- К*рвенски номера
Абе интересно ми е случвало ли ви се е някое момиче да ви хваща за к*ра всеки ден![]()
що тебе те хваща и са фалиш в форума ?Първоначално написано от ABF
да...и понякога може да се каже че ми е приятно![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
и по принцип за мен курвенските номера са други... момичето да ти изневерява....
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Значи нищо не разбираш.Първоначално написано от v3nDe77a
Виж ся какво е курве :
Да се ебе всеки ден като разпрана.
Да ходи с някой заради парите му.
Да ходи с няколко човека едновременно.
И типичен пример за ку*венце :
14 годишна пикла,да ходи с 20 годишен батко!
aciko и ти не си прав , тук става дума за курвенски номера , пояснявам НОМЕРА , не какво всъщност означава "к*рва" , така че премисли добре , преди да правиш забележки на когото и да е![]()
![]()
Виж какво е написал автора в поста си.
Щом ме хваща за х*я,това не е номер,а курве!
е да така е... но по принцип виж ти заглавието на темата "курвенски номера" :P
казвал съм го много пъти ше го кажа и ся : НЕ мразя курвите,Мразя курвенските номера
www.impulse.bg/PeYcHeV
sq az sum na 14 ne e kazano che ako tragna s nqkaf na 20 zadaljitelno she sum kurva !!!Първоначално написано от aciko
za drugoto sum saglasna
![]()
не си курва но хората те мислят за такава.....Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
www.impulse.bg/PeYcHeV
[quote="
sq az sum na 14 ne e kazano che ako tragna s nqkaf na 20 zadaljitelno she sum k***a !!! [/quote]
Така си мислиш![]()
И в крайна сметка никой не отговори на въпроса на момчето.
Аз не мога тай като ми липсва нещото за което да ме хване тая курва![]()
аз съм отговорил е :P :P :PПървоначално написано от hooliganka89
www.impulse.bg/PeYcHeV
мен ми се е случвало нещо подобно ама не всеки ден а един път като излезах с френдове и едни приателки бяхме на обяд в последния учебен ден на 11 клас а момичетата бяха завършили тамън 10 и отидохме в едно заведение да пием по бира една така ми се натискаше през цялото време и само там бараше но не беше никак зле ...
а инач на публични места рядко
историята има продължение но ще стане офтопик и няма да довърпа![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Az samo ne razbrah ,kakvo mu e kurvenskoто на това?!Демек да не ти е приятелка и да ти пуска ръце ли е въпроса?
Не смятам ,че е "курвенско" ,а просто иска да ти намекне нещо
![]()
[quote=mainata90]hahhaah naprotif i sum ubedena na 100% ne che hodq s nqkoi na 20 ama tezi 6 godini ne sa nishto ! prosto moje da se obichat i da i e parvi i edinstven ... tva ne znachi che e kurva !!!Първоначално написано от "
sq az sum na 14 ne e kazano che ako tragna s nqkaf na 20 zadaljitelno she sum k***a !!! [/quote
Курвенски или куренски??
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
wemi az moq prioqtel vseki den go baram po "pi6lionkata" mn mi e qko i na nego estestveno.ne vijdam ni6to nenormalno i neestestveno v tva,a ti qvnmo go vazpriema6 za ne6to izjklu4itelno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
aa izvinqvai a z sym na 14 i do skoro hodeh s edno 20 godishno momche tova pravi li me ку*венце ?? ami az ne mislq taka..!!Първоначално написано от aciko
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Е те т'фа и аз го правя ама на моя си ми приятел.. не на някой съученик...Първоначално написано от marina star
Вземи и кажи, че ако иска нещо не е в даскало мястото или нещо от сорта..
П.П- Абе то ние момичетата верно сме нямали спирачки![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
K*rvenski NOMERAПървоначално написано от aciko
![]()
И аз така мисляПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?