- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- К*рвенски номера
Имаш работа с доста загоряло маце![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
и на мен ми се е случало една съученичка да ме бара...ама само 1 път се случиБях седнал до нея и по едно време си слага ръката на коляното ми ама не реагирам и след 1мин с леки движения стигна на горе и почна да го разтърква...Ест че ме изкефи ама мястото не беше подходящо
![]()
тя не е 8клас и аз не мисля за деца и такива
Абе много си си права... аз като го видя един от моя клас, не издържам просто и го хващам за гъзаПървоначално написано от Sisilota
и той ме поглежда едно такова
ама после ми го връща де
![]()
Момичетата понякога постъпват точно така както трябва... и те искат да го хванат за к*ра, и момчето иска, и когато се осмели да го хване, и двамата са доволни (задоволени). Така е, хорааа (на мене ми се доеба)
![]()
По-тъпо обяснение от това не съм чувалаПървоначално написано от aciko
![]()
Let The BEAT Control Your Body
''14 годишна пикла,да ходи с 20 годишен батко!''
Е товааа.... аз съм на 14 и ходя с почти 20 годишен, ама не виждам нищо особенно в това....
[img][/img]
Напротив.Това е много вярноПървоначално написано от radito
Точно такъв 'намек' за мен означава изневяра....![]()
[quote=mainata90][quote="
sq az sum na 14 ne e kazano che ako tragna s nqkaf na 20 zadaljitelno she sum k***a !!! [/quote]
Нали :>
Ше тръгнеш с некой батко, ше те отрака, и после кат тръгнеш с некой въздухар и ще му се праиш на интересна
Тва са курвенски номера :>
значи си курваПървоначално написано от SilverAngel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това е майтап.. аз лично не мога да разбера 20 годишните "батковци" как излизат с 14 годишни.. иначе момичетата ги разбирам и определено ги оправдавам - защото е генетично заложено на жената да търси сигурност, отговорност, заклила и т.н. в партньора си.. а момче на твоята възраст не може да ти предложи нищо от тези "екстри"..
всъщност аз на 14 имах 18 и нещо годишна кака за гадже.. тя мислеше, че съм на 17.. докато не разбра един ден.. и такъв шамар ми вкара че още го помня![]()
![]()
![]()
![]()
аз лично харесвам секс с по-голяма от мен жена.. нещо не се кефя на момичета на моята възраст.. па камо ли на по-малки.. иначе... май 36 годишна е най-голямата жена с която съм правил секс![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
ха и ако приятелката ти разбере ако имаш такафа ще те гони с правата лупатаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
OnLy God CaN Judge Me !
RESPECT !!!!!Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
От всичко изказано си пролича че ABF е едно много бавно момче и не разбира от намециМай попрекаляваш с PC игричките
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!
neshto mai se falish , avtore![]()
![]()
az pyk redovno si go pipam moq ... redovno , kato gledame film , kato sme navynka ... haresva mi adski mnogo da si igraikam taka ela mi kaji kurva sega![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ако питаш мен иска да му натвърдиПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
И все пак какво лошо има в това ,че не я срам да си покаже сексуалното желание? Ей заради такива мъже/момченца жените се срамуват да си показват желанията и вие ги обявяват за фригидни! Тъпа работа вий не знаете какво искате ама изобщо.."Ако си иска е курва,ако не си иска е девствена или фригидна.." Да ви имам куцата логика..
![]()
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Аре бе!Първоначално написано от radito
Дай ми по-хубаво тогава!
Не искате да го приемете,защото и вие сте такива ли?
И казвате доскоро ходех с някой на 20.
Аз разбирам,че Ви е минал,и ви е захвърлил като кучета.
Аз съм на 16 , ама като тръгнах с моя бях на 14 и имаме 7 години разлика!
КУРВА ЛИ СЪМ????
ma ti kfo sa kurva li me nari4ash az sam na 14 i iam gadje na 18 are ne e na 20 tfa ne zna4i sam kurva nali?Първоначално написано от aciko
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
абе аз не мисля че е курвенско това да те хване за кура... тя като ти е приятелка и да те хваща кво има толкова Кефи се... Па и ти я хващай![]()
Xaxaxaa ti da ne se oplakva6![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq