- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абе много се нерва значи...
Най-добрата ми фр ходи с един от година и нещо и до лятото сичко ок нали ама ходихме на нейното село и той оттам много се промени и почна адски много да я равнува щото там имаше някви момчета.Леле тоя човек се побърка направо. Постояноо я следи,само я ревнува. Излизаме ние на кафе с фрс и той само й звъни през 10 минути да я пита къде е и само се карат щото на нея й е писнало...300 пъти му каза и тя, и аз, и кой ле още не да престане щото няма да продължат добре нещата ако не спре обаче той не разбира от дума. Ти му обесняваш как я задушава,как на нея й писва и ше го скъса и ше си хване друг и той си почва с неговите разбирания - "ама са кво съм направил" Не разбира от дума тоя човек. Преди 2 месеца е така заради неговата ревност и задушаване тя му изневери и той моля ти се отиде до момчето,с което му изневери да го разпитва как са се е*али 0_0 Тва не е норамлно. Няма ли достойнство тоя човек ми ходи да се унижава. Знан,че не е моя работа да се мешам ама и на мене ми дойде до гуша от неговите изпълнения. Отиваме ние на дискотека,него техните не го пускат,а ние отиваме с бая стабилна компания. И почва да й дудне "без мене никъде няма да ходиш", "ако се ч*каш с друг да ми се обадиш да ми кажеш" и т.н. и т.н..... Тя го къса и му обеснява,че иска почивка една седмица,за да види дали ше й липсва и дали го обича още той след 10 мин й звъни да я пита кога ше се видат или пък другия практикуван вариянт е да отиде и да виси пред тях. Е казвам ви хора супер досадно и отблъскващо е. Щом мене,че съм страничен човек почна да ме дразни адски много представете си на нея кво й е.... Какво трябва да стане и как трябва да му се обесни на тоя човек,че на сила не може да накара някого да бъде с него?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!