.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Фен ли сте на Hardcore музиката?

Hardcore фен?

http://sektorz.com/Audio/

Сайтът е на български:

http://sektorz.com/

Аз лично съм фен, да имаше и hardcore дискотеки в бг вместо само чалга кръчми. Като порастна ще отворя Приятел съм на автора SektorZ и DJ Twisty, музиката е негова и всичко е легално.
    est

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Може да се каже

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз съм фен на истинския ХАРДКОР, а не на тупца-лупца хардкора!!!

тупца-лупца хардкор...

по тематааа - като цяло не е моя стил, но има отделни неща, които ми харесват... най-вече раниери.
    по-тежки работи от тва не ми понасят, освен ако не съм се наял с гъбки(майна).
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Разбирам. То тва си е буум буум бе брат ми само ти трябват малко по-мощни буфери. Със сектора и още един приятел се състезаваме за ватове, неговия комп не насмага на subwoofer-ите които си купува като сутрешна водка секи месец а мен ме глобиха миналия месец щото съм в апартамент и съседите не могат да спат.
    est

Хаа да щеше да си мн по-нежен
    Уж си фен на истинския хардкор ся ми мрънкаш за нещо друго. Или си мангал или не знаеш кво е тва секс със жена. Ааааа "чалгата владее света ми". Ясно. Хуу като нямаш кво да кажеш бегаи в някой кръчма при споменатите от тебе селяни и се напии с една малка бира кат пич.
    est

Град
    София
    ^сбърка човека

Кво знаеш от хардкор бе чалгар, живял съм в германия 6 години и мн добре съм видял кво е хардкор, а ти тука от някой село си ми дошъл ще ми се прайш на гражданин и ще ме сравняваш със твойте родове.
    est

Град
    София
    ^няма ли да дадеш линк за някоя хардкор песен?

Група метали на средна възраст не правят хардкор бе селяндур. Мощен бас и талантливи DJ-и обаче да. На ти хардкор концерт на средно ниво дрисльо:

http://youtube.com/watch?v=vXZuecOXHnI

Defqon, а DJ-я е един от най-добрите в Хардкор областта - The Playah.
    По-добрите не са с качествен запис, трява да се изживеят ама кво ли ще знае някъв селски пръч дето слуша бийтълс.
    est

Мноо си прос мааму стара не ме сърби кви метали наричаш хардкор и тва че си мислиш че са по-добри само щото свирят метал 50 години след истинските метал класици и въобще не виждам кво общо има тоя смотан метал с темата Хардкор мамка ти бягай си на село да те чукат магарета че мн ми писна от тебе мангал смотан задръстен ща еба в грешните представи на отворен ще ми се праи поне да имаше малко акъл в голямата ти глава да сфанеш че няма общо с темата, ако щеш електронен хардстайл го наричай квото искаш само изчезвай че мн мразя педераси
    Нормално толкоз да разбираш като си чалгар. Поне не приказвай като не знаеш чалгар с чалгар кво да коментирам още да изчезваш
    est

Град
    Някъде по широкия свят...
    внимавай, ще получиш инсулт...

много нерви и скапана музика до това водят...

а и ти се селянина- сам се похвали с изпърдяните си колони...
    Кажи им го пич писна ми от тъпи хаусаджии дет се обаждат където не им е работа!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    внимавай, ще получиш инсулт...

много нерви и скапана музика до това водят...

а и ти се селянина- сам се похвали с изпърдяните си колони...
    ти си зле.

ебати, писна ми някви хора, които изобщо не схващат за кво става въпрос да философстват...

автора на темата говори за хард-техно и експлойтед е прав,че истинския(първия хардкор) е този на метълите на средна възраст. така чее, фак ю маафака( ) или къвто си там, недей да спориш за неща,които не са ти ясни, щото се правиш на разбиращ, но всъщност си хал хабер. ето линк за ХАРД-ТЕХНО:
    http://youtube.com/watch?v=4rT7rNAIgq8

а за lsd43 ще уточня, че човек, който слуша техно не може да се нарече "хаусаджия",щото... не слуша хаус.
    ето сега линк и за електро(dirty)хаус:
    http://youtube.com/watch?v=I8oio50ni78
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fak_you_maafaka
    Група метали на средна възраст не правят хардкор бе селяндур. Мощен бас и талантливи DJ-и обаче да. На ти хардкор концерт на средно ниво дрисльо:

http://youtube.com/watch?v=vXZuecOXHnI

Defqon, а DJ-я е един от най-добрите в Хардкор областта - The Playah.
    По-добрите не са с качествен запис, трява да се изживеят ама кво ли ще знае някъв селски пръч дето слуша бийтълс.
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХА
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Аве плющек кво се мазниш на поразия и ти не знаеш за кво приказваш деба и черавите като тебе мн дразнят.

Alcohooligan, щом казваш :} поне обясняваш като човек не кат някъв смотан селяндур дето не знае с кой да се напрай на отворен в някъв форум щото няма кво да прави цял ден.
    est

аз съм фен на истинския ХАРДКОР, а не на тупца-лупца хардкора!!!

.............той тупца-лупца хардкора е истината

http://www.maddox-project.net/downlo...Matt_M_Maddox_

http://www.djfekte.com/images/music/...e_-_Trauma.mp3

Слушам истински хардкор
    we give it all.

Всичко с китара е метъл! Истинския хардкор си е тупца лупца!

Град
    Цитирай Първоначално написано от fak_you_maafaka
    Аве плющек кво се мазниш на поразия и ти не знаеш за кво приказваш деба и черавите като тебе мн дразнят.

Alcohooligan, щом казваш :} поне обясняваш като човек не кат някъв смотан селяндур дето не знае с кой да се напрай на отворен в някъв форум щото няма кво да прави цял ден.
    И на кого се мазня бе лайно ?Я си заври коментара В АНАЛА и се кефи на удоволствието да бъдеш тъп дейба дейба в гея смотан ,червей съм бил а ти кво си бе лайно,дейба в идиота не ме дразни щот такива като теб дето нищо не знаят много ме дразнят !Аз през каквото съм минал ти не си го и сънувал тъй че си заври тъпия коментар в гъза ,кат не знаеш не ме нападай червей си ти ,а не аз аз си казвам мнението и то е че ти и тъпата ти музика трябва взаимно да си седите където ви е мястото и
    и да не забравяте ,че всяка жаба трябва да си знае блатото ,поздравявам те успя да ме ядосаш а сега отиди и се еби!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Варна
    така можем да си се редим до утре..

селянин
    простак
    глупак
    идиот
    мърша
    олигофрен
    кретен
    лешпер
    мухльо
    тъпан
    задник
    полицай

всеки може така...ако тва ще е темата-заебете я...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    fak_you_maafaka е в цикъл...не му се сърдете
    на това се дължи агресивното му поведение

Град
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    fak_you_maafaka е в цикъл...не му се сърдете
    на това се дължи агресивното му поведение

МИ такъв е живота ,цикълът не добро нещо

Град
    Варна
    той започна първи
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Много сте тъпи! :P
    Вместо да си седим и да си говорим за хардкор...
    Ние за нашия, вие за вашия, се храните,такива...
    Еми аз тогава пък няма да си говоря за хардкор, и няма да споделя с вас ценните си познания...
    Всичко насрахте!
    Ok spiram govorete po temata ,prosto pi4a me iznervi

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Хардкоровете са крайностни, а крайностите обикновено не стават.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    hardcore(gabber) hardcore(hard techno) hardcore(hardstyle) 4 live mother fuckerzz xaxaxaaxxaxa ludnicata bate zariben sym ot mnogo vreme i nema otarvane ebati kefa ebati 4udoto izpalvami do6ata taq muzika i me kara da se 4ustvam dobre da se 4uvstvam sebe si ako e nqma tazi muzika nqma da ma ima i men presileno zvu4i no e taka
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си