- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- къде бихте искали ??
кое е най-якото мяасто на което бихте искали да праите секс ??
лично аз искам на някое много уживено място![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
На върха на Айфеловата кула![]()
i az 6tqh da napisha to4no tova mejdu drugotoПървоначално написано от aciko
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Можеш направо да седнеш отгоре на кулата, да допреш голото си дупе до студения метал и да подскочиш рязко нагоре и после със силата на собственото си тегло да се набодеш страстно!![]()
аз бих опитал по време на дъжд в някоя плевня![]()
Малко е като в приказка, но идеята е - разхождаме се в гората или някъде из планините и почва да вали, намираме някаква запустяла хижа/къща/бунгало и там...
Първоначално написано от iLoveMyWife
da tova beshe dobro ...
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Да и на мен тва с плевнята и да вали ми се струва хубаво![]()
abe... otka4eniqta me e fanala -> na kapaka na nqkoq kola![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Tfa na snimkata ti li si?Първоначално написано от aciko
На масата в кухнята,на плажа,в пожарната и т.н.
ПС:1 френдка иска на балон о.О![]()
![]()
Първоначално написано от WaKo
+1..aз на последните планини само с братовчеда и мъжка компания ходя по баирите пуу да му се не види, трябва малко разнообразие, ина4е си мисля 4е сред природата ще е най-яко, до някое забутано езерце, в горичка, на някой връх .. etc.
na plaja pod zvezdite.. ehaa she e great!![]()
nqkade v dasjaloto![]()
+1Първоначално написано от MiMs_Fallen
аз съм правила горе на блока вслествие на което някой извика куките и ни опандизиха за малконо иначе искам в гробищатата там само съм се мляскала с момченцата ( ест вечер ) , или пък да пробвам в РПУ-то хаха
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
в центара на "Nou Camp"
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Ми мисля,че в РПУ-то![]()
И може би в даскалото някъде...
Нещо ме хваща лигнята,затва ръся такива глупости
![]()
На луната, но няма да мога се развихря
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
абе вие откачени ли сте... в РПУ-то...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Що бе? На намалена гравитация знаеш ли какви изпълнения ще можеш да правиш с приятелкатаПървоначално написано от FunnYboY
![]()
Първоначално написано от WaKo
Все едно гледаш на забавен кадър![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Искаш да ти се изредят Роналдиньо, Ето'о и Яя Туре ли?Първоначално написано от Life is Live