.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Проблемчетата ми...

Здравейте...
    Имам някои роблеми...с които незнам какво да правя...
    1.Едната ми гърда е па-малка от другата...малко...но забележимо...и това ме притеснява все повече с наближаващото лято...
    2.Не ми е идвало от мнооого време...Когато отидох при един гинеколог и му казах той ми отговори че това не е страшно,щото съм била малка...
    3."Отдолу" съм разранена...по точно "раздърпана"...незнам от какво...
    Скоро ще ходя на София на по-добър гинеколог...но не се знае кога ще е това скоро...
    P.S.:На 14съм

Град
    MaInA CitY
    1. Tova e napulno normalno,na vsqko momi4e samu razli4na golemina,no prosto na nqkoi im li4i pove4e,na drugi po-malko,ne se pritesnqvai!
    2. Shtom si na 14 e normalno da ne ti idva redovno. Kogato bqh kolkoto ne mi e idvalo okolo 3 meseca,a nqkoi pyt puk mi e idvalo po-4esto,no e napulno normalno,s vremeto se oednakvqva i stava na vseki mesec.
    3.V kuv smisul razdyrpana be ..ne6to ne razbiram.Nai -dobre,ako te pritesnqva govori/pokaji na maika ti i tq da preceni kakuv e problema. Ako pyk ne...dai pove4e info v kakuv smisul "razdurpana"

Град
    Добрич :o)
    Ми нормално е..Кфо се притесняваш ..

m tva s razdarpvanety i az ne go razbrah
    mila prosto idi na niakolko ginekologa ama qvno za taq vazrast e normalno razni promeni ....vse pak i hormonite mn vliqqt na teb mn malko ti varvi na men pak mi slab organizma, a sam jjudistka .vseki mesec tria spazvam dieti za razni sastezaniq i po cqla sedmica samo s po edno kiselo mlqko i edin 6okolad na den ...i nali mi slab organizma i sega zarad dietite ve4e polovin godina ne moga se opraq i v mesec mi varvi po 20-22 dena i vseki den pia po 2-3 hap4eta v to4no opredelen 4as no kakvo da napraq karai 6te mine .prosto 4ui mneniata na niakolko ginekologa uspeh4eta

p.s.az sa6ty sam na 14
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си