.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен
    Град
    In my broken heart...

Подходящо ли е за случая?

След 1 седмица е Св. Валентин. Искам да подаря на момчето, което харесвам грамота, в която го награждавам с приза "Толкова Тъп" (това е шега разбира се)заради успешното си представяне на конкурса " Не разбрах, че Диди ме харесва". На няколко пъти се опитах да му кажа, но май не разбра какво искам да му кажа.. Това е крайната мярка, но не съм много сигурна.. Да му дам ли грамотата? Как ли ще реагира? Дали ще запоне да ме отбягва? Моля ви помогнете ми!

Това е най-тъпият подарък за Св.Валентин за , който съм чувала !

Град
    ВарнЪ
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Идеята ти като цяло е интересна и хубава, но може би трябва пак да помислиш дали да използваш израза "толкова тъп" Лично на мен ми се струва, че ако си малко по-деликатна ще постигнеш по-голям успех.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

ne hodite taka li ??? az bih ti hvurlila edin boi za podoben podaruk ako ne razbera smisula a puk ako go razbere mislq che she go haresa... ne znam ima i po hubavi podaruci ot tva...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Тва е типично в мой стил Не знам дали е подходящо...щото не го познавам и не знам дали има чувство за хумор...и дали като цяло ше е очарован от идеята : ))
    Но израза "много тъп" (или "толкова тъп" ..не помня точно...) Верно си е малко грубичко...ама ти го познаваш...ти ша каиш дали ше му допадне : ))

Супер фен
    Ммм, звучи интересно, обаче не можеш да си сигурна дали той ще хване уловката

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не мисля,че е подходящ подарък за Св.Валентин,даже за които и да било празник.Смятам,че определението"Толкова Тъп"е малко грубичко и не смятам,че е нормалена шега.Поне според мен не е добра идеята ти.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

На мен не ми допада тази идея. Според мен има риск той да се засегне малко и въобще да не зацепи за какво става въпрос. Но все пак не мога да бъда сигурна, не го познавам. Само ти знаеш как би могъл да реагира.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Идеята като цяло наистина е готина ама ако момчето не схване може да се получи кофти ситуация.Ама ако използваш дума някоя по-мека като глупав или глупавичак по може да не се надрунд момчето ти.

Мега фен Аватара на koalka
    Недей, защото рискуваш да ти се обиди.Най-добре вместо това му кажи в прав текст:"харесвам те".Точно на Св.Валентин.

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Как мислите? С какво мога да заменя думата тъп? Сляп, наивен, недосетлив? Хем, да ме разбере,, хем да звучи сладко!...

Град
    somewhere over the rainbow...
    ъм..сляп? че не е видял, че си луда по него?
    или заслепен..сляп пак е гадно..

иначе като цяло идеята си е супер според мен, щом имаш смелостта да го направиш.. : )
    Come, come, come into my world...

I've been chasing the life I'm dreaming
    Now I'm home

Цитирай Първоначално написано от didivid
    Как мислите? С какво мога да заменя думата тъп? Сляп, наивен, недосетлив? Хем, да ме разбере,, хем да звучи сладко!...
    ами не я заменяй , въобще не му давай такива неща , подари му целувка аз лично бих направила така ...а то до такива призове не опитвай тъка , подари ми нещо от сорта на картичка правена от теб ако толкова държиш да му дадеш нещо , но според мен 1 целувка би му харесало повече от всичко
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

WTF кво ви става тва определено не става за Св. Валентин

Да,бе като не е червено и на сърчица и не става нали...
    Давай,кво те ебе...

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Ако знаеш колко време ми отне да я събера тази смелост!у Ами.. ок, сляп, заслепен.. мисля, че е добре, но ще чакам и др идеи!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ами интересна идея, ама като за такъв празник-бъди по нежна и романтична

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Дай му златен скункс!

Хахахахах
    Това със златния скункс може да свърши работа
    Относно темата : подкрепям sLaDkA_GrEsHkA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си