Ще станат 3 години лятото а още немога да се влюбя в друго момче аа се опитвах и през тея 3 години бях с доста момчета с които би трябвало да можех да забравя бившия ноо неможах и се побървкам аз него почти не го виждам не си пишем ще се видим ако му се обадя или нещо такова поне преди беше така де само че се скарахме защото през тея 3 години няколко пъти се опитахме да се съберем но не се получаваше никога и се карахме все повече и повече и сега най-вероятно той ме мрази пък аз все още го обичам сега се занимавах с едно момче много хубаво мило супер добричък и невероятно сладък но просто немога виждам го и ми е некфо безразлично никфа тръпка няма от 3 години към някое момче от моя страна .. и днеска видях бившия а не съм го виждала от септември месец защото няма къде да се засечем и днес го видях аз пресичах и то там мн хора имаше и го видях държеше някакво момиче за ръка и пресичаха и той не ме видя защото имаше мн хора но аз го видях ии сърцето ми щеше да изкочи защо немога да го забравя искам да го забравя но не успявам неискам съвет защото няма как да ми помогнете просто исках да кажа на някой защото приятеклите ми си мислят че вече съм го забравила защото мина доста време но аз не съм и ми липсва супер много но .. с него си говорехме по скайп и последното нещо което ми каза беше през октомври и ми каза "Просто не се получава остави ме" и от тогава нито дума от него