Цитирай Първоначално написано от cyberman
zdraveite iskam da razbera nqkoi na4in da si izkaram pari i to barzo(do 1 mesec). Imam rd na 27 i nqma da imam kinti nashte mi dadoha 150leva i as gi pohar4ih ta ... daite nqkoq ideq s koqto da si iskaram pari pls
btw... hodq na daskalo i nqmam vazmojnost da hodq na rabota i takiva neshta ..
На колко години си? Ако си под 18 (да не говорим пък, ако и под 16) - и

Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
Питай ваште не могат ли да те уредят нещо да им помагаш.
това го нямаш като вариант забрави. Друг е въпросът къде биха ти платили 500лв за 40 страници от английски, било и бърза поръчка,
но това е по-маловажно в случая. Преводи също и аз нееднокретно съм взимал. Друг вариант - примерно разнасяне на вестници. Ама се прави в едни дооста приятни часове обикновено и поне малко няма как да не ти се отрази на ученето. 'Еле пък, ако не си работил никога нищо досега. Разгледай и jobs.bg, разбира се, но ако си под 18 - трудно. Това е за което се сещам аз в момента + пестиш яко от закуски и заеми.) И защо пък да е чак толкова важно да имаш кинти за рожденния си ден? Тоест минимум 150лв - какво, ще ти дърпат ушите вкъщи, ако не спретнеш подходящ купон ли? Успех!

Това:

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
единственият метод, който те устройва и е законен е хазарт...

тото, ефу и т.н.
не бих ти го препоръчал като вариант.

EDIT - Приканвам Ви да престанете със съветите да си продава телефона, бижута (ако има подходящи за целта), микровълновата, DVD-то, тостера и т.н. Първо това е КРАЕН вариант. Казвам го като човек опирал и до там, но 2 пъти само и всеки случай не на 16, примерно. Този вариант дори да е наличен, защото никой от Вас не знае какъв му е телефона, какви бижута има и т.н., за препоръчване е да се използва при малко по-сериозна нужда от пари, не мислите ли? Лъжата с "изгубих го" или дори "откраднаха ми го" би била доста плоска и лесна за улавяне после и ако се поставя примерно на мястото на баща или по-голям брат последиците за него биха били доста по- сериозни. Освен всичко друго, не мисля че 150лв са толкова трудно постижима сума днешно време, особено за човек способен да ги профука бързо за по-маловажни неща. Това по собствените му думи. И хубаво се шегувате и поставяте емотикони, но ако още някой напише подобен "съвет" и в зависимост от състоянието и възрастта на автора има реална опастност да Ви послуша.