- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А бе кфи са тея глупости??
И ето тука потока от нашите мисли се разделя. Ти искаш да се концентрираш върху едно момиче, а аз искам върху колкото се може повече. Предпочитам разнообразие, защото така опознавам женската природа и трупам опит с момичета. Повечето като тебе съдят за всички момичета по едно единствено, а това е грешно. Ми като харесват най - готините стани и ти готин. Къв е проблема ? По - добре промени нещо в себе си от колкото да се мъчиш да променяш куп момичета. В момичетата не търся любов и обич. Чисто и просто всичко е на сексуална основа. Т'ва е...Хммм...."Най-доброто" ...... Пък и за кво ти е сяка... Confused На мене ми стига 1 ама да ме оби4а истински и да споделя 4увствата ми.... Smile Аз си изказах гледната то4ка,вие съ6то така 4е няя смисъл да спорим...Не искам да налагам тезата си и непременно да ви карам да я приемете.Всеки вижда не6тата по свой на4ин Smile
Виж ся аз не казвам,4е не съм готин,а 4е пов4ето моми4ета се хвърлят на тия "пи4ове" с гигандско само4увствие.Не се опитвам да ги променям,за6тото не ми тряят такива,за6тото в 99% от слу4аите тия са само едно красиво лице.Това сигурно е и твоя тип 6тото ти се интересува6 само от секса, а тия са най-лесните...Така 4е няя смисъл да стаам "пи4" заради не6то което не ми тряя....![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
haha tuka si v gre6ka mii da teq s samo4uvstvieto mom4eta sa super sladki vun6no puk i zabavni .. ii tfa momi4etata deto ti opisa ne sa nai lesnite !!
Заблуждавай са,явно така живота е по лесен....![]()
--------------------------------------------------------
ama tfa e istinata be kvo tfa 4e sa si napraili hubavi pri4eski s hubafi dre6ki sa ii sa se naduli nezna4i 4e sa nekfi tapaci ili ne6to takova tfa vYob6te ne e taka !!