- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А бе кфи са тея глупости??
Защо не можем момичетата да правим секса като момчетата !!Да знам че не става така. И защо да не става?Защо да позволя да ме нараняват отново?!?Поне правя секса... и една фр както ми каза да правиш секса с момче с което дори не ме уважавало дастатъчно за да имаме сериозна връзка,но може би аз неискам тази връзка!!Искам да се влюбя някой ден но ми писна да се чувствам гадно!!оК? пО добре да не чувствам нищо.По...по-добре е по-лесно е.Та Това е само секс!!Има двойнствен стандарт за момичетата и винаги ще има.Да знам,че е така и аз казвам майната му на двойнствения стандарт.Трябва да го кажат и сички други момичета на който им е омръзнало да играят..играта по техните правила.Не бъди много дебела..или .. много слаба..или много тъмна..или ..много светка... не бъди много сексуална или ..много желана или много умна или мнго тъпа!! Бъди себе си и гледай да ти хареса.. Искам само да кажа на някой тфа защото аз немога да бъда такава просто не успявам..Двойнстен стандарт пфф мн се дразна на тфа![]()
![]()
![]()