- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Расовото смешение.
Какво мислите за смешението с други раси,аз лично съм твърдо против,защото както и в природата кога 2 вида се премешат по по слабия надделява.
nemislq 4e rasata ima zn vajen e 4oveka...![]()
![]()
генетиката е доказала че при кръстосване на расите се получава по-красив, по-умен, и по-здрав индивид (не можах да го обясна много точно, дано сте ме разбрали).
Nikoga dosega ne sam delila taka horata,osven na dobri i lo6i,iskreni i licemeri,veseli i tyjni i taka...
Амии по принцип съм против, ама нищо не се знае - утре може да се влюбя в някой арабин![]()
Ами аз не съм против не съм и за...все пак всеки човек сам си решава![]()
Не харесвам расистите.Не всички са еднакви - познавам едно момиче,което е циганка,но е бяла,чиста и много по-свестна от половината хора в този форум ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз пък не съм противкакво лошо има виждал съм и познавам няколко деца на такива семейства да ви кажа няма нищо лошо ... наисти на за българия да си "афроамериканец" не е препоръчително защото те гледат като голям камък ама като цяло аз съм ЗА ... все пак Хали Бери
![]()
Не виждам какво лошо има?Да не би децата от такива връзки да са сбъркани,или ненормални.Примерно има много красиви мулатки.
Forever Federer!
Е и кво значение има какъв е човека ? Примерно приятелката ми баща и е арабин а майка и туркиня и кво ? Живеят си в БГ от сумати години...и са си точно като българи само дето тя и баща и са малко по мургави ама не черни ми просто по леко мургави са.И мога да ви кажа,че цялото им семейство са мн чистоплътни и подредени.И са мн добри хора.
ХхаХА са да не си помислите,че гаджето ми хои със забрадка ??
Споко,както казах те са си кат БГ
Носи си къси полички,гримира се и т.н. нема се пУашите!
![]()
Mi...Sega6niqt mi priqtel e tur4in..Spored vas interesuvam li se ot takiva ne6ta?)
Защо да съм против?Не знам дали бих го направила, но ако се обичат и искат да са и в сексуално отношение заедно - какъв е проблема?Тук въпроса опира до личния избор.
Мии не съм против...
На сестра ми баща й е аржентинец, а те са бая мешани - следователно и тя. И точно аз нямам право да казвам, че съм против смесването на раси...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
На теория - да. Все пак се обогатява генетичния резерв. Поради същата причина при секс между генетически сходни индивида (т.е. роднини) се ражда дете с аномалии( нарича се имбридинг ако не се лъжа). Но на практика - не мога да кажа, че мулатите са по-умни от монголоидите например.Първоначално написано от Zealot
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ne symabosliutno ni6to lo6o ne vijdam
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Преди в съседия клас иамше едно момче Андре което беше наполовина негър и наполоивна българин .. Мгоа да кажа само , че беше адски свестен и мн яка като човек ... Говоря "беше " защтоо замиан при баща си във Франция...
Ама че тема .... Всичко си е въпрос на личен избор а и важното е да се обичат , расата няма кой знае кво значение.Лично аз не съм против , въпреки че самият аз едва ли бих го направил
† \Somebody Needs You Tonight/ †
Мулатка или азиатка да, ама туркиня или циганка - никога
Jebem te u usta, jebem te u oko
nerazbiram za6to puk da e 4ak takuv problem rasata....... ako 4oveka e svesten kade e pr ??
Ами и аз нямам нищо против смесването на расите...всичко зависи от човека!
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
Rasata e bez zna4enie ... vajen e 4oveka ako e gotina(davam prim sas sebe si taikato az sam tur4in :P )bolima ... rakata kakva e vajnoto e na mene da mi haresva![]()
Абе аз лично бих се кефила да имам за гадже негър или японец, ама не бих искала децата ми да имат дръпнати очи или да са мулати. Просто няма да се възприемат от нашето закостеняло общество.
Аз нямам нищо против.За мен си е до човек,а не до раса.Аз не съм расист за да разделям хоратат по раси!!!
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]