- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- моята приятелка
Хора имам мн добра приятелка и аз много я обичам,но напоследак ми става не6то.Проблемът идва от там ,че тя е нещо като перфектното момиче красива с хубава фигура и много умно отличничката на класа е.Аз се радвам за нея но нз защо малко и завиждам.Имам чувството че несазнателно тя ме засенчва.Всички харесват нея , а аз оставам на заден план.Познаваме се от 6 годи6ни не мога просто да не дружа с нея(и сме в един клас)Какво да правя започвам да се чувствам като грозното патенце до красивия лебед![]()
TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
аз не мога да разбера ти като нея ли искаш да си,ако е така и правиш това което и тя прави ако и подражаваш,ти ще си тази в сянката разбирасе,ако тя те командва не и се подчиняваи,за да не си неиното кученце с каишка, моя савет е не искай да си като нея, бади себе си и ще видиш, че другине ще те забележат.друго нещо да знайш, опитаи се да преудолееш чуството на завист, защото то няма да ти помогне, даже ще ти навреди
И аз съм в подобна ситуация - най-добрата ми приятелка е много красива и момчетата все заглеждат нея, а аз оставам на заден план. Напоследък осъзнах обаче, че и аз си имам нещо, с което да привлека момчетата, че и мен ме харесват и малкото завист, която усещах, сякаш изчезна. Като се запознавам с някое момче, не я взимам с мен, не му пращам наши общи снимки... това ми помагаИначе много си я обичам и заради една глупава завист не бих спряла да дружа с нея - в никакъв случай!
Неможе да си като нея. Ти си отделен човек и си красива, но по свой си начин. Не се опитвай да и подръжаваш.Бъди себе си така ще покажеш че си отделна личност и недей се комплексира. Неможе всички да харесват нея, сигурна съм че и ти си толкова хубава като нея, но просто смяташ че е по-добрата от двете. Вдигни си малко самочувствието!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
i az s1m taka ... samo detyy ... pri men az y4a .. a moita fr 2 do 2Първоначално написано от corneliq_15^
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
мерси за съветитено повярваите ми мн е трудно човек да си вдигне самочувствието по реждение съм си по скромничка и мълчелива
![]()
TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
нормално е...
не може да сте еднакви
винаги едната ще е по-умна,по-хубава...
Та нали сте приятелки?!?Какво оттова,че тя е по-красива,не се подценявай...недей да гледаш това в нея,цени я като човек!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
;]
:PpP~
Здравей...нещото което ме накара да прочета темата е че сме адашки![]()
Не мисля че трябва да има завист...ти сега си свитичка и тихичка а тя отворена и хубава..хич да не ти пука след времем може да стане точно обратното...всеки има свой собствен чар и всеки е красив и умен![]()
а за момчетата както те посъветваха по-горе не пращай ваши общи снимки не излизайте двете на среща с момче...все пак то кани тебе![]()
и такам пожелавам ти кЪсмет...ииии не се оставяй да те командори и да те засенчва...ти си отделна личност и можеш да се комндаваш само ти!!!![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
kakvo priqtelstvo 6tom ima zavist moita nai dobra priqtelka ima po visok uspeh ot mен emi ko da napraq ne u4a tolkoz mnogo no dali e po hubava ili grozna ot mene seki razli4no precenqva!аз се радвам за нея ако сте истински фр тря се радваш за нея
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Щом е с теб, значи не си толкова зле![]()