- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Албум със снимки
Здравейте!
Искам да попитам как да направя албум със снимки? Смисъл имате ли по-оригинални идейки как точно да стане,не само да наслагам снимки. Искам да го подаря на приятеля ми за 14 февруари. Мисля да взема един албум, в който не се слагат самите снимки в отделни части, а има едни такива които както е страницата, отгоре има нещо като найлон и ти можеш да си сложеж както искаш снимката и напишеш нещо![]()
Предложете идейки ако имате точно как да стане,с рисунки ли , какво освен снимки може да се сложи,надписчета? Нещо по-оригинално?![]()
Благодаря много!![]()
Няям представа пък и тва не е тема за любов според мен!Първоначално написано от butty
![]()
--------------------------------------------------------
ti seriozno li smqta6 4e 6te mu haresa
Mи да може да сложиш вашите снимки и да пишеш-в този момент бях много щастлива,на другата-тук ти бях малко сърдита и такива неща от сорта на това,надявам се да схващаш какво искам да кажа![]()
Аз бях почнала да правя такъв албум...но спрях ( няма значение това е друга тема) , та по въпроса.Аз всех голям много готин албум от едно Фото и в този албум снимките се лепеха.Беше с 50 листа ( бели ) , от една книжарница взех цветни листове много готини ( на много места ги има) и ги сложих в/у белите листи в албумаПо нататък примерно на една страничка лепваш една снимка и около нея пишеш нещо
И трябва да се получи яко
Успех и дано поне малко съм помогнала
![]()
![]()
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Според мен не е важно какво ще направиш,купиш,подариш.....н истина и на мен ми е писнало от всякакви банални подараци без значение дали са скъпи или ефтини ..спомените които остават нещата за прекараните моменти може би това е по важно !Ако човека до теб държи на теб ще оцени каквото и да му подариш защотото е от любимия човек.все пак идеята на предишното момиче е много добра може да пробваш и товаПървоначално написано от butty
успех![]()
KyP1DoN
Здравей! Благодаря за свежата идейка! Преди малко ходих до фотото и питах за едни такива албуми, на които точно се лепят снимки,но казаха че има само такива, на които отпред пише един неразделен класПървоначално написано от Babsyy
И сега не знам от къде да взема албум..... ще пообиколя още..
Мислех си, нали има от тези големите книжки, които са изработени от естествени продукти... но дали това е подходящо за тази цел..май не особено,а?![]()
Просто не ми се иска да е от тези обикновените албуми и само да сложа снимките...и не знам какво да правя сега..
Идеята ти е готина
Наистина е по-яко,отколкото някакви сърца,мечета и тн!
[size=7][b][u]fosse cos
zakupi si edin eletrnonen album ot internet malky sa skupi sega okolo 200lv ama spored men si zaslojavat. slaga6 si4kite snimki na edna memory carta i slaga6 kartata v electronata ramka i tam moje da gi editva6 muzika da ima i kakfoto si iska6.
И аз не мисля че ще му допаднеПървоначално написано от vvs_go
![]()
Измисли нещо по-хубаво
eee da ideqta moje da e qka ...NO ..dr si e klasikata s1rcata zai4etata me4etataПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
На мен ми допада идеята,стига да можеш да изкопаеш толкова много снимки.Нали има една тема за любовна паезия може да вземеш нещо и оттам.
Идеята е супер оригинална.Написи под или над снимката например къде сте били,може пък и споменчета,рисунчици,на които всъщност сте вие в дадената ситуация.Може да ги окрасиш с брокат(Има течни)Първоначално написано от butty
С малко въображение всичко става.![]()
offline forever!
spored men vmesto lubovna poeziq,po qko 6te e kakto ti predlojiha po-nagore...lepva6 snimkata (po edna snimka na stranica mai 6a e po-dobre,za da go zapulni6 celiq album) i povyzmojnost si4ki snimki da za va6i..i primerno kazva6..."tyk bqhme edi kude si "., "kakto si li4i ot snimkata..vseki pyt kogato sym s teb,sum nai-6tastliviq 4ovek na sveta" , "to4no predi da se snimame,te bqh qdosala i ti se cupe6e,no byrzo ti mina s edna celuvka"/....ne6to ot toq sort..
P.S. 6te byde mn qko kogato go razglejdate zaedno![]()
![]()
![]()
![]()