- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж само приятели ?!?
Вие какво бихте направили на мое място? Гаджето ми каза, че щяла да излиза с друго момче... само тя и той, но само като приятели. Проблемът ми е, че той има чувства към нея, а когато аз си направих устата да ида и аз, тя ми отказа...
Та вие какво бихте направили, какво бихте си помислили на мое място?
ооо тва е гадно що не минеш случайно покрай тях без да те видят няколко пъти![]()
Щот незнам къде ще са...
За сега може6 само да се надява6 да те оби4а истински и да не ти изневери....Наистина е доста гадно...
![]()
--------------------------------------------------------
Оф не е така,аз много пъти съм искала и няколко пъти съм успявала да излизам с приятели макар,че приятелят ми забранява да се виждам с други момчЕта макар,че са ми само приятели единствено ми разрешава да се виждам с няй-добрия ми приятел който е гей![]()
Ей това до днешно време не го разбирам,вече живеем заедно сега няма с кой да излизам тай като се преместих и тук кадето съм сега нямам приятелки,че камоли приятели момчета.
Много ми беше гадно преди да го срещна ходех всеки ден с класа на кафе като се чупим от час,но после той дойде с неговите претенций и ревности...
stoi pred tqx dulgo vreme . da vidi6 kato izliza ako q izpusne6 4akai da se pribere da vidi6 dali oniq 6te q izprati ......... povqrvai mi deistva bezotkaznoama gledai na nqkvo po skrito mqsto da ne te vidi
Оле всичките мъже ли сте на едно мнение да шпионирате момичето?
Аз не съм на това мнение аз написах 4е трябва да из4ака....
Ами човек според мен доверието му е майката - ако вярваш на твоето момиче,няма от какво да се притесняваш!А ако се пак се притесняваш бих ти препоръчала да не им се явяваш лично - така най -много да я засегнеш с недоверието си. Прати някои приятел да ги държи под око и готово!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Щото ако те хване да 6пионира6 не6тата може да се развият мн зле....Дори и да е нямало ни6то между тях..![]()
Мислех си, че това е грешна постъпка, да я следя, че би било проява на недоверие, ама пък от друга страна тя е тази, която не иска да ида с нея... а и не мисля, че е нормално едно момиче да си има приятел и да излиза само тя и друго момче... Холиганке, давай си мнението, щот явно момчетата мислят като мене...
Ем ще си давам мнението естествено...няма значение,че е различно от твоето.
И това,че тва момче има чуства към приятелката ти не означава,че двамата ще опитат от забранение плод.
Апак и нали тя е твоя приятелка предполага се,че обича теб или поне силно те харесва,мисля,че трябва да и имаш доверие.Ако ти е изневерила с времето ще го усетиш повярвай ми.
Ти пък за какво искаш да ходиш с нея ? Нима момичето не може да има приятели,било ти и момчета ? Друг е въпроса дали ти и имаш доверие или не ... ако и нямаш много лошо!![]()
Да, ама като въобще не съм сигурен в чувствата й, а я обичам МНОГО... А и въпрос към момичетата, гаджетата ви случайно да излизат насаме с други момичета?
П.С.: За това пускам отделна тема...
Нормално е да не иска да те вземе при положение, че момчето има чувства към нея.Това означава за нея, че ще има проблеми, защото най-вероятно тя си мисли, че ще се издразниш.Пък и нека излезнат, но все пак и тя да има някаква граница.Ако държи на теб, все пак не е зле да се съобразява да не излиза много-много с него.Той има чувства, което автоматично не може да ги направи приятели.Тя към него да, но той към нея - не.
игнорирай слу4ката,задълбаеш ли ще стане проблем.не мисли за неговите 4увства,а за нейните.щом е с теб място за притеснение няма.
п.с.ако оня оба4е бутне някоя интрига,свиркай...ше го ритаме![]()
а на колко години сте? Иначе не смятам, че ако искаше да ти изневери (грубо казано) щеше да ти казва специално, че ще излиза с него
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ехо ти нямаш ли й доверие?
Къде остана доверието и разбирането ?
maaali na men ako mi go napravqt tva... ne znam kvo da ti kaja... naistina ne mojesh li da im se qvnesh ot nqkude uj slu4aino ?
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
еми ти пък излизаш по тва време на саме с най-добрата й приятелка, ако е хубава де.. ако не е, пак с някоя приятелка нейна, ама да е пичка и така.. малко да види за кво става въпрос.. ако не се засегне/усазнае, значи те обича колко пеперуда обича свинско със зеле
а ти мислиш ли, че тя има ли чувства към него?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ot li4en opit ti kazvam 4e ako i pokazva6 4e i nqma6 doverie 6te q izgubi6.....
kakto kazah na moq naskoro "ti ako ne mi vqrva6 nz kvo pravim zaedno izob6to"
a i tva 4e hodi s teb ne zna4i 4e nemoje da izliza s dr mom4eta.... ti da ne ne bi da ne si izlizal s dr momi4eta?![]()
Стига се вайка,имай й налко доверие![]()
Оооо пич преебан си !Първоначално написано от buzlivec
Тфа според мен че не те иска означава или че ще бъде с тоя за да се разберат какво има между тях или искат да тръгнат и не те искат на пътя си
![]()
та извода : преебан си
![]()