Здравейте. Преди 2 дена (в петък) към 18:00 получих силни болки в десният тестис. Тя се засили и започна да ме боли дори корема. Отидох в спешното, където ми направиха доста изследвания и установиха, че не са добре - левкоцитите са били увеличени и още нещо в урината (забравих какво). Стомаха и бъбреците са ми чисти, до колкото разбрах. Прегледаха ме два хирурга и остановиха, че имам някакво възпаление. Забравих какъв точно беше термина, но е свързано с връзката през която минава спермата. Също така се получавало най-често при полов акт без презерватив (а аз такъв не съм правил). Казаха ми, че това се лекува с антибиотици и инжекции, но понеже нямах възможност да отивам всеки ден до болницата м и изписаха само антибиотиците (Нолицин). Тук може би трябва да отбележа, че отначало разбрах, че се взимат на 24 часа, но после, след като трябваше да взема 2-то след 24 часа видях, че са били на 12 часа. Болката беше отминала събота през деня, но привечер тестиса се поду доста (и е в някаква по-елипсовидна форма), вдигнах температура и от тогава много ме боли, когато стоя изправен или мърдам. Освен това мисля, че имам загуба на апетит. Нормално ли е това, като се има в предвид, че съм в първите 2 дена на лечението, и че второто хапче го пропуснах ? Освен това мога ли (и трябва ли) да взема аналгин за температурата и болките ? Благодаря предварително за отговора.