.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Toва ли беше или . . . ?

Здравейте! От кога не съм писала в този форум само чета ,но дойде и моят ред....
    Та . . . днес правих секс с моят приятел и беше по-хубаво от всички пъти ,цялата изтръпнах накрая и имах чувствтото ,че ще припадна ,направо главата ми се въртеше. . .
    Та въпроса ми към Вас е . . . това ли беше оргазъм или какво?!Това само още 1 път съм го изпитвала и ми се струва ,че е това ,но пак не съм сигурна . . . та момичета помогнете?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Оф не съм изпитвала оргазъм до сега,съжелявам не мога да помогна

Град
    Русе
    еми както му се вика.. "Свърших" оргазма е когато вече започва да ти става гот на достойнството ти
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Голям фен
    Трудно някой ще ти каже от разстояние... Ама общо взето яки мускулни спазми и много хубаво - момичетата да ти описват по-подробно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пък нямам мускулни спазми. И много рядко оргазма ми протича с това. Имам чувството, че във влагалището ми има бомба, която трупа напрежение и избухва изведнъж. Става ми хубаво и адски горещо. Често имам нещо подобно на гърчове....чак стряскам милото.но дали си изпитала оргазъм или не не можем ние да ти кажем. 1 съвет-мастурбирай и го прави докато ти стане ужасно хубаво, горещо и не те държат краката. После сравни чувството.....ако е същотто-честито изпитала си оргазъм.
    А инач при мен отличтелен белег освен другото е, че устните ми ставали много меки. мъжки му работи, аз не чувствам промяна точно в горните си устни!

Мега фен Аватара на amatorium
    Chestito
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Не мога да ти кажа дали това е бил оргазъм,според мен ако беше, щеше наистина да го усетиш разтърсващо.Но все пак не знам дали не е било, аз не съм била там.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    Не мога да ти кажа дали това е бил оргазъм,според мен ако беше, щеше наистина да го усетиш разтърсващо.Но все пак не знам дали не е било, аз не съм била там.
    +1
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз пък нямам мускулни спазми. И много рядко оргазма ми протича с това. Имам чувството, че във влагалището ми има бомба, която трупа напрежение и избухва изведнъж. Става ми хубаво и адски горещо. Често имам нещо подобно на гърчове....чак стряскам милото.но дали си изпитала оргазъм или не не можем ние да ти кажем. 1 съвет-мастурбирай и го прави докато ти стане ужасно хубаво, горещо и не те държат краката. После сравни чувството.....ако е същотто-честито изпитала си оргазъм.
    А инач при мен отличтелен белег освен другото е, че устните ми ставали много меки. мъжки му работи, аз не чувствам промяна точно в горните си устни!
    Как става това? Гърчовете не са ли мускулни спазми?

Повече от фен
    :P em spored men e tova mastrubirai i sravni

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Как става това? Гърчовете не са ли мускулни спазми?
    Имах предвид на влагалището
    А и аз се треса...не е точно гърч. не мога да го опиша. Просто се треса!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да, свършила си.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    :P em spored men e tova mastrubirai i sravni
    +1

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Оф не съм изпитвала оргазъм до сега,съжелявам не мога да помогна
    Ама набор 89 ли си...? Малко ми е странно и от любопитство питам : )) Ако не искаш,не отговаряй : ))
    По темата-сигурно е оргазъм : )) Не знам : )) Хехе...всъщност тва ми е един от любимите въпроси за размисъл относно секса...Как се чувства всеки при оргазъм и как протича оргазма при другите...били те момчета или момичета...Ау ама съм много любопитна

Град
    Там, където е сърцето...
    Офф при всеки е различно, ти сама трябва да прецениш дали си изпитала или не... ти си била там ти си се ....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ne,4e ne6to,no sum sigurna,4e polovinata tuk ne sa izpitvali orgazum (momi4etata) a za teb specialno ne sum sigurna,no moeto mnenie e,4e vuzbudata e bila prekaleno golqma ... bash orgazum ne mi se vqrva ...
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си