- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Toва ли беше или . . . ?
Здравейте!От кога не съм писала в този форум само чета
,но дойде и моят ред....
![]()
Та . . . днес правих секс с моят приятел и беше по-хубаво от всички пъти ,цялата изтръпнах накрая и имах чувствтото ,че ще припадна ,направо главата ми се въртеше. . .
Та въпроса ми към Вас е . . . това ли беше оргазъм или какво?!Това само още 1 път съм го изпитвала и ми се струва ,че е това ,но пак не съм сигурна . . . та момичета помогнете?
Оф не съм изпитвала оргазъм до сега,съжелявам не мога да помогна![]()
еми както му се вика.. "Свърших" оргазма е когато вече започва да ти става гот на достойнството ти![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Трудно някой ще ти каже от разстояние... Ама общо взето яки мускулни спазми и много хубаво - момичетата да ти описват по-подробно
Аз пък нямам мускулни спазми. И много рядко оргазма ми протича с това. Имам чувството, че във влагалището ми има бомба, която трупа напрежение и избухва изведнъж. Става ми хубаво и адски горещо. Често имам нещо подобно на гърчове....чак стряскам милото.но дали си изпитала оргазъм или не не можем ние да ти кажем. 1 съвет-мастурбирай и го прави докато ти стане ужасно хубаво, горещо и не те държат краката. После сравни чувството.....ако е същотто-честито изпитала си оргазъм.
А инач при мен отличтелен белег освен другото е, че устните ми ставали много меки. мъжки му работи, аз не чувствам промяна точно в горните си устни!
Не мога да ти кажа дали това е бил оргазъм,според мен ако беше, щеше наистина да го усетиш разтърсващо.Но все пак не знам дали не е било, аз не съм била там.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
+1Първоначално написано от Alex_f
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Как става това? Гърчовете не са ли мускулни спазми?Първоначално написано от krem4et0
:P em spored men e tovamastrubirai i sravni
![]()
Имах предвид на влагалищетоПървоначално написано от WaKo
![]()
А и аз се треса...не е точно гърч. не мога да го опиша. Просто се треса!
Да, свършила си.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ама набор 89 ли си...? Малко ми е странно и от любопитство питам : )) Ако не искаш,не отговаряй : ))Първоначално написано от hooliganka89
По темата-сигурно е оргазъм : )) Не знам : )) Хехе...всъщност тва ми е един от любимите въпроси за размисъл относно секса...Как се чувства всеки при оргазъм и как протича оргазма при другите...били те момчета или момичета...Ау ама съм много любопитна![]()
Офф при всеки е различно, ти сама трябва да прецениш дали си изпитала или не... ти си била там ти си се ....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ne,4e ne6to,no sum sigurna,4e polovinata tuk ne sa izpitvali orgazum (momi4etata) a za teb specialno ne sum sigurna,no moeto mnenie e,4e vuzbudata e bila prekaleno golqma ... bash orgazum ne mi se vqrva ...
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!