Според мен си напълно права.Аз сега също заявявам без много много да мисля "Само да стана на 18 и ще видите как ще си правя каквото си искам и няма да се прибирам" а-у . . . много съм голяма и аз на думи ,но изобщо не ги обмислям Замисля ли се правилно без наще не мога да направя нито 1 крачка и определено и на 18 дори няма да съм готова за самостоятелност. Минах перз много неща до сега в живота си ,макар че съм само на 16 години . . . и се сблъсках с много грешки и изобщо неща ,които не са казване /дрога и тн/ и добре ,че се преместих в друга държава ,та да се поуспокоят нещата и пак като бях супер отчаяна и мислих ,че края на света се вижда за мен пак отидох при майка ми.И това момиче ,за което ти говориш наистина няма да е зле да поговориш с нея ,макар че май си права ,че докато сам не си "чупиш" главата не вярваш на никому Ти сама знаеш най-добре какво е да си била от рано самостоятелна и се надявам с тази тема да накараш поне малка част от тийнейджърите в този форум да се замислят преди да правя решителни и смели постъпки ,които накрая се оказват провал за живота им .
Още един път браво за темата и определено мен ме накара да се замисля