- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Радостта
Хайде, кажете си, какво ви развеселява?Какво може да повдигне настроението ви, да ви накара да се усмихнете и денят мигновено да стане по-приятен?
Нещо като формула за положителни емоции.
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
ми мил смс от приятел/ка или гадже (което нямам) може да ме накара да си ударя гъза в тавана в момента особено![]()
еми ,когато сички са добре..това ме кара да се чувствам добре..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Няма такава формула. В различните моменти различни неща те правят щастлив - зависи от емоцоионалното ти състояние. А този с детските усмивки - не можеш да ме убедиш, че АБСОЛЮТНО ВСЯКА детска усмивка предизвиква и твоята усмивка и то във всеки един момент. Бас ловя, че през сърдитите/напрегнати/студханите си периоди едно ухилено лапе няма да промени ни най-малко гримасата ти.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
оу, това е толкова мило да го каже мъж... наистина много.Първоначално написано от _Becko_
Мен ме радват добрите ми отношения с хората, които обичам. Независим в какво се изразява добротата на отношенията![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
дамм...Първоначално написано от _Becko_
Днес, когато се качих в автобуса за училище, се качи майка с едно много готино хлапе. Сладка физиономия и едни ококорени очички...страхотно детенце! Беше ми някво кофти, защото станах в 4 и не можах да заспя повече...спеше ми се, имах два часа при директорката...обаче като го видях тва, просто целия ми ден светна. Даже изкарах 5 по БЕЛ.![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ponqkoga me radvat prosto malkite ne6ta koito nikoga ne sam mislila 4e moje da me zaradvat tolkova e priqtno kogato ne6to muni4ko te zgree do6ata ti : )
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
о, да, съгласна съм!Първоначално написано от Boot
адски много се разнежвам..
Собственост на Canis_Dirus
даааааааааПървоначално написано от _Becko_
Бе мен си чко ме развеселява...някви неща дето много хора не ги забелязват (:
Абе факт е, че мъж, който се радва на малко детенце или животно е суууууупер яка гледка и привлича страшно.Първоначално написано от _Cuddly_
А какъв татко видях на една площадка вежднъъъъъж... ох
Първоначално написано от Boot
Ох, само като си помисля и ми омекват колената. хахах, странно е, защото по принцип не би трябвало да бъде кой знае какво, но наистина оказва огромен ефект.
Ооо, не ми говори за татковци, че тук лятото като почнат да разхождат бебетата ииии...мммяу!
оо супер..
вече като излизам ще взимам брат си да ми се кефят мацките![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хаха, е ти чак сега ли разбра, че жените се кефят на такива мъже? Де да знам.. като ви видим едни грижовни, нежни и мили.. хах, просто е неописуемо.Първоначално написано от _SL_
Майките във вас се обаждат...
омг, като чуя за майки и бащи и пак ме присвива корема![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Бе някфи майчински инстинкти, повици на природата и биологичен часовник ще да е ...![]()
проблема е само че ще трябва да харча пари за вафли и шоколади да не писка че ефекта ще е обратен..Първоначално написано от _Cuddly_
уф мама ви детска и ..женска! само пари искате! пари, пари, парииии...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз си знам че Канис е прав за боя ама...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тея па.
тогава си стойте с бирите. Бирата свирки не прави![]()
сами ще си правим.Първоначално написано от Boot
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
о, запомням го това.
Щото вече радостта от отворената Арианка няма да можеш да си я сравняваш с някои други неща![]()
абе...тва трябваше да е радостна тема, бе...
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Всичко развалихте 'начи.. пфу
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
въобще не съм смятал да ги глезя...ей така в началото колкото да отбия номера и после пръчката ще говори вместо мен
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хах,това за децата е много мило.![]()
Аз много се радвам,когато видя някоя майка...с детето си в парка.Смисъл,тя да му държи раницата и да си говорят за училище,как е минал деня на детето.Става ми едно такова...мило.Иначе не им подслушвам разговорите,просто се чува.
![]()