- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години срещнахте първата си любов
Ами първата ми любов е и сегашна аз бях с една моя приятелка на един мач . Аз и бях споделила ,че много харесвам приятеля на гаджето и . Тя каза на гаджето си и след този прословут мач ние ги изчакахме в парка и аз се запознах , излезнахме аз приятелката ми гаджето и моята любов ,но разбрах , че той си има прителка и много се отчаях. После даже няколко пъти ми звъня да излизаме на кафенце като приятели но аз му отказвах защото знаех какво е за мен и така изминаха 3 месеца и аз се влюбена в него и се видяхме в една дискотека ии естествено му казах здрасти и той на мене и се подминахме после се видяхме на излизане и той ме извика и каза, че иска да си поговорим и аз отначало се дърпах ,но после реших да излезя с него. На другия ден излязохме заедно и си приказвахме прекарахме си супер . Накрая ми каза ,че се е разделил с приятелката си и ,че иван ( приятеля на моята приятелка ) му е казал че го харесвам .Аз се изчервих и тогова той ме целуна и от тогава сме си гаджета . Той ми беше първия и просто сме си свикнали двамата не вярвах ,че наистина толкова много ще го обикна но ...
![]()
No martini .. no party..
Ем моятА истинска любовТя си беше и си остана в България да си жиевее. По--малка е от мен с 2 години, но това няма значение. Надявам се т'ва лято като се прибера да я зърна за малко...
Бях на 15, краят на май месец. Излязохме с нея и тя направи първата крачка - хвана ме за ръката. После се разхождахме малко и започна да ръми дъжд и тогава я прегърнах и целунах. Тогава нещо в мен трепна и разбрах, че се забърквам в нещо, което не съм си имал работа..минаха 5 месеца от раздялата ни, а аз още мисля за нея..![]()
Мисля, че първата любов на всеки е несподелена... Не че може да се нарече точно любов, просто един вид силно увлечение. Първото ми беше в края на 5-ти клас, когато със семейството ми ходихме на рали "България". Там бяха и едни приятели на баща ми. Много бях впечатлена от един от тях - беше на около 23, с леко по-дълга кестенява коса, висок, тъмноок... 2-3 дни, след като се върнахме, той не ми излизаше от главата. Макар че след това по-лесно го преодолях, все пак бях на 11-12, неща като сериозни чувства не ме интересуваха тогава.![]()
А първата ми и истинска любов е с момчето, с което съм и сега... Познаваме се вече от година, най-добрата ми приятелка беше с него за много кракто време и не можахме да се запознаем официално, докато бяха заедно. Тогава не можех да го понасям, защото приятелката ми се ядосваше защо той не може да се държи както трябва с момиче. Вярно, че не е имал опит зад гърба си, но все пак... Месец и нещо след като скъсаха му писах в irc и се запознахме. Оттам нататък всеки Божи ден си пишехме (главно когато аз му се включвах, но се случваше, макар и рядко, и той да се сети за мен). Аз задълбавах все повече и повече. Споделих му най-накрая какво чувствам, но той ми каза, че ме приема само като може би по-близка приятелка (макар че не знам и това какво можеше да значи, почти не се бяхме виждали наживо, макар да ходим в едно даскало, само понякога, ако се разминем в училище). Но понкога тези приказки имат и щастлив край... 3 седмици след признанието ми пак продължавахме да си пишем, той не искаше да прекъсваме явно отношения. На 30-ти юни ме покани да прекарам нощта срещу първи юли у тях с неговата компания. Много се колебах, но накрая отидох. Цялата нощ се радвах на неговото внимание, вярно, че ходеше и при другите гости, но и не даваше прашинка да падне отгоре ми. Онзи July Morning беше най-красивият изгрев, който съм гледала някога. 5 дни след това, след като и най-добрата ми приятелка ни подбутна с момчето да се срещаме, на концерта на Щурците в града, когато прекарахме цялото време заедно, само двамата, без нашите си компании, се събрахме...
Ех, унесох се в спомени...![]()
Та тъй де... Това беше само началото на приказката ни с този човек, която продължава вече 7 месеца без засечка (знам, че не е много, но все пак това е значително дълъг период, през който да си щастлив) и двамата се надяваме да не се наложи да свърши...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
НА 17Всъщност го срещнах години преди това, но тогава бях с него за пръв път. Как стана... ами излязохме по приятелски да пийнем бира и след дълго чудене къде да стане се озовахме на брега на Средиземно море...пуст плаж, пълнолуние, бира, цигари и ние сами... какво друго освен любов може да стане
![]()
14....![]()
![]()
Не мисля 4е съм изпитвал това 4увство оба4е в момента се привързвам стра6но мн към едно моми4е и след Св.Валентин,ако не6тата се развият добре може след извесно време 4увствата да прераснат в не6то пове4е![]()
П.П.Запознахме се на 1 кафе.По то4но ни запознаха![]()
--------------------------------------------------------
Може да му стане не6ту другоПървоначално написано от Disorder
![]()
Или пък да направите едно средно6тно изкъпване .... :P
![]()
--------------------------------------------------------
На 16!
За съжаление вече не сме заедно!![]()
na 15 -mn si go obi4kam moito zlato![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
na 14.... zn 4e i toi ima 4ustva kam men no vinagi ne6to stava6e i nemoje6e da sme zaedno... sega 2 godini po kasno az sam s dr a toi s druga no tova ne pre4i da iskam samo nego.....
Ми то не беше точно любов,само привличане,което продължи около месец-два.Тогава бях на 14.Но след около половин година (бях навършила вече 15) срещнах момчето, за което мога да кажа,че е първата ми любов..Той изпитваше нещо към мен,но съм такава патка че всичко оплесках и не се получи.Продължи година...и май още продължава,но правя всичко възможно да го забравя.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
16 i polvina (i o6te sam s nego)..
emi kolkoto i negativno d abqh nastroena sre6tu vsi4ki mom4eta v momenta v koito se zapoznahme.. taka se slu4i 4e s 300 zora me nakara da izlezem na kafe(edno 4 4asovo ne zabravimo kafe) i taka.. useti se 4e se razbirame ,ima kakvo da si kajem.. i kat se zamislih osaznah 4e trq da dam 6ans na edna takava vrazka.. i sled 2-3 izlizaniq (ve4e razhodki 4e be6e topli4ko ..)i prosto se slu4i ... sega o6te si se obi4kame i ne iskam nikoga da se razdelim![]()
Бях на 14, а той беше един от наи-добрите ми приятели, но нищо повече. Та един път лятото преди 8 клас си писахме по skype 3-4 дена подред и почнахме първоначално на шега, че след някоя др година може да станем гаджета и тн. Тогава го молех да ми донесе едни дискове с филми и идва той на др ден(не ме беше виждал цяло лято) и ме гледаше някво изумено... и вечерта пак си писахме и той ми каза че ще ме кани на РД, но искал тогава да изгаем на шише пак не можел да се целува и ме попита дали имал нещо против да го науча(е срамежлив беше човека като стане дума за момичета
). Доста се изненадах, но се съгласих, защото ми допадаше
. Един път отидох у тях и направо се шашнах колко неловко ми беше(сиг и на него), та го целунах 1-я път беше само колкото да му покажа, но се оказа че и на 2-та ни харесва страшно мн и после сме се целували и гушкали около 2-3 4аса, не помня точно. После си признахме един на др колко се харесваме и скоро след това тръгнахме. Тогава се влюбих сериозно..., НО всичко свърши към края на 8 кл. Сега сме пак приятели, но не е същото
![]()
Ми на 14 бях !!!Един слънчев ден го видях и се влубих и след 11 месеца се запознахме и сега о6те сам си с него !!!![]()
Бях на 15/16 това лято,познавахме се от преди,но бегло .. една вечер в дискотеката бяхме заедно и от там тръгнаха нещата..В момента не сме заедно.. Това е общо взето
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ня 15-16 да съм била. Естествено замаяна и естествено за мен наранена....Ама здраве да е! на 18 се влюбих много, на почти 19 пак, но осъзнавам, че това е било нещо детинско на фона на това, което чувствам сега. Иначе с първите си 2 любови се запознах на село, където ходех лятото на гости на баба и дядо. Прекратих гостуванията си там като се запознах с мъжа. 2 седмици без него(макар и да не бяхме още гаджета) ми се сториха ад.
аз не мога да обичам и не вярвам в любовта![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
На 9 я срещнах - ама ми беше малка пишката за нещо повече от срещване...
Е чак пък любов...Не знам май не съм се влюбвала до сегаИначе първото ми гадже беше като бях на 12
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...