- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години срещнахте първата си любов
Яка е темичката![]()
Моята първа любов я срещнах,когато бях на 15 ( другия месец ставам на 18 ) Бях на рожден ден с наще и там се запоснах с майка му.И уж на шега на майтап ми каза,че ме харесала за снаха и почнахме да си пускаме бъзици с нея.Въпросното момче беше в казарма на 15км от моя град.Тя ми даде номера му и негови снимки.Взе моя номер и си прехвърли в телефона мои снимки.На другия ден на майтап му писах смс-чеИ се почнаха велики смс-и
Точно след 5 дни му беше клетвата,и аз отидох с майка му и там се запознахме.И просто любов от пръв поглед.Родителите ми и майка му са много близки,той си пренесе багажа в нас и си завижя при мен
Живеехме си страхотно бяхме адски щастливи,пътувахме насам натам забавлявахме се адски много.Когато посрещахме Новата година първото нещо което си казахме беше "обичам те" ....нооо..... вече почти 2 години не сме заедно и честно да си кажа немога да го забравя.... виждаме се пишем си .. НО..!И понеже темата е пусната седмица преди 14 Февруари се сетих за "нашия 14 февруари" Получи се много смешно... той беше отпуска и си беше в нас аз бях първа смяна на училище и се разбрах с майка ми след даскало да се срещнем и да идем за подарък ..... И като приключихме с покупките отидохме да си хванем тролей.... като застанахме на спирката се обърнах към Дюнерите и той беше там , в момента в който се видяхме всеки скри зад гърба си чантичката която държи
Доста яко си изкарахме празника.... но.... всичко остана назад в хубавите спомени ....
![]()
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."