.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    batkodoki чакам отговор от какво е тази болка ужасно е

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Знам, че е професор! Ама като влиза от дъжд на вятър, кел файда.
    Кел файда каза...абе ЕЙ !!! Я погледни само на колко хора е помогнал баткодоки и тогава си отваряй голяма проста уста ! Влизал от дъжд на вятър...не е вярно ! Човекът е лекар , има си работа , няма възможност по цял ден да стои по форуми...Някъде по-назад в темата , прочетох АБСУРДНОТО твърдение , че bungle имала право да изисква постоянното влизане на даден човек...абе ВИЕ ПОБЪРКАНИ ЛИ СТЕ ?!?! Човекът , доброволно отделя от времето си и ни дава съвети безплатно , влиза ни в положението и е помогнал на толкова мног охора от този форум ! С ТОВА ЛИ МУ СЕ ОТПЛАЩАШ ?! ВМЕСТО ДА ИМАШ УВАЖЕНИЕ ?!? А ??!? НЕБЛАГОДАРНИЦА !!!!!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    batkodoki попринцип се занимава с урология и гинекология...
    Да не сте роднини?Не се заяждам, сериозно питам...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ахааахахах забавна тема:

1 лекарите имат кабинети с определена цел, а грешна диагноза в интернет е... забавно явление

2. уважаемият господин е доста тънко-обиден, не му приляга на годините и образованието най-малкото

3. Медицинските съвети по интернет са абсурдни според мен
    На тебе въобще ясно ли ти е за какви проблеми става дума, какви са болестите, "уважаемия господин" каква помощ оказва... Или си момиче и прочете отгоре-отгоре за какво става въпрос и дай да се изкажем.

1.Лекарите имат кабинети, взимат пари и често претупват лечението за да не бавят следващия пациент с пари...
    2.Баткодоки беше в правото си да се обиди, че момичета намекват да си ходи, щото помага повече на момчета.
    3.Лечението през интернет е абсурдно, а съветите могат да бъдат много полезни, ма няма кой да осмисли разликата явно.

За психопортрета, благодаря, но едвам ги отказах.

1.Лекарите претупват пациентите, а тук имаше поне един който действаше pro bono publico.Един единствен.Е сега наистина не влизат специалисти, да има доволни?

2.За съветите от потребителите съм съгласен, но може да ги оцени само специалист.Пак казвам-изгониха го успешно.Сега вече върви разбери, абсурден ли е или гениален.Няма кой да потвърди...

3.Ами нали това си говорим, и третата точка води до един извод-имаше мнения на специалист, а вече няма.Човека е професор, всичко написано от него беше логично и вярно.А сега седи и чакай... дано се върне.

И как ще почнат да пишат и специалисти, когато потребителите не ги желаят?

Според мене другата гледна точка я възприемаш като изкривена на първата.Факт е че има две, аз лично разбирам неговата-не е лесно след един работен ден да влезеш в този форум и да изчетеш 100 лични съобщения, да дадеш правилна препоръка на всеки и да влезеш в самия раздел да отговориш на въпросите след това.И какво виждаш там-някой пуска линк към друг форум, с препоръка.Ами има за какво да се засегне, не мисля че е пресилено.
    Освен това ФАКТ е че момичетата реагират с досада на проблемите на момчетата... Това по принцип не е само в този форум, извън него пак е така.Питай гаджето ми какво мисли за моята операция и последвалите три-четири седмици възстановяване?Ще ти каже-пълна глупост и загуба на време, че даже и се видя като опит за измъкване.А че сега секса е много по добър, въобще не го приема като следствие от ремонта.Ще кажеш че може би гаджето ми е такова, донякъде си прав, ама всъщност повечето момичета мислят като нея и въобще жените като цяло-не е ли неин проблем, не е проблем, ако е неин проблем-проблем е на всички.

Благодаря за аналгина ти все едно ми казваш "ако те сърби се почесай".Тук такива ли съвети давате.Като отида на лекар ми дават същият умен отговор.БОЛИ МЕ ГЛАВА не от превземки!

Тази тема се превръща в анализ на нечии способности.Много интересно

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Докторчето още ли го няма ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване