Според мене другата гледна точка я възприемаш като изкривена на първата.Факт е че има две, аз лично разбирам неговата-не е лесно след един работен ден да влезеш в този форум и да изчетеш 100 лични съобщения, да дадеш правилна препоръка на всеки и да влезеш в самия раздел да отговориш на въпросите след това.И какво виждаш там-някой пуска линк към друг форум, с препоръка.Ами има за какво да се засегне, не мисля че е пресилено.
Освен това ФАКТ е че момичетата реагират с досада на проблемите на момчетата... Това по принцип не е само в този форум, извън него пак е така.Питай гаджето ми какво мисли за моята операция и последвалите три-четири седмици възстановяване?Ще ти каже-пълна глупост и загуба на време, че даже и се видя като опит за измъкване.А че сега секса е много по добър, въобще не го приема като следствие от ремонта.Ще кажеш че може би гаджето ми е такова, донякъде си прав, ама всъщност повечето момичета мислят като нея и въобще жените като цяло-не е ли неин проблем, не е проблем, ако е неин проблем-проблем е на всички.