.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Освен , че си смешна незнам какво друго да ти кажа!

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Освен , че си смешна незнам какво друго да ти кажа!
    Нека се съберат 15 борчета да изкриват нечия глава,пък тогава ще видиме кои е смешен.На тебе точно ти трябват 2 задни и си knockout приятелю мои.Мн добре ги знам колко са луди тия хора..
    Да си стои там момчето кротко и да не си навлича повече проблеми.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Re: Биха най-добрия ми френд плс хелп

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    Цитирай Първоначално написано от bolutica
    Ами преди неколко дни една свиня би най-добрия ми приятел.Кажете как да го набия при положение че има връзки и тренира борба!!!Плс помогнете някак и не се подигравайте щото френда ми няма да е на даскало 2 седмици(в болнични е ) ;(
    събирай банда
    МАФИЯ!
    Сега сериозно.Има някой отворковци,които като ги сплашиш и покажеш лев-десен,лев-десен и виждат,че нема да ги търпиш после не се занимават с тебе.Но това се отнася само за някои и като гледам май тоя батка ще ви натупа добре.Не се занимавайте ще стане по-зле ако е някой по-голям и знае сите прошляци кат него.

Отмъкни му гаджето
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    там където мечтите стават реалност
    Или си воин или не си.Боя не е за всеки,нямаш ли умения и психика,най-вече психика,не се бий,ще страдаш душевно,а може и физически.Ще се страхуваш дали няма да те бият,дали няма да ти направят нещо,ще се оглеждаш по ъглите,а ако те пребият не знам как би го понесъл.
    Звучи гадно ама щом приятеля ти е пребит,това не е твой проблем,защото минава време,минават години и приятелите които си спасявал ти забиват нож в гърба и оставаш сам,приятелството е услуга за услуга не е саможертва!Ако смяташ,че може да се справиш с проблема и че приятеля ти ще ти върне услугата,помогни му,но съмняваш ли се или се страхуваш не го прави!
    Аз съм бил боксиор и каратист и знам за какво ти говоря,виждам съм можещи страхливци и безстрашни улични побойници и хулигани,страхливци и интригантчета дето те бият по 20 човека с ритник в главата а преди това те събаря един с удар от летва в тила.
    Мен никога не са ме били освен на тренировка,но са пребивали мои приятели с тръби и бухалки,чувал съм и по-шибани истории.
    Зарежи тинейджърските глупости с боя по-добре,вместо да се биеш или тренирай или забивай мацки или просто си пий бирата и играй футбол!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    Типичено мислене за някой слаб характер.
    Всичко ще му се върне?
    мале колко си зле...просто няма да коментирам...
    АКО ИСКАШ ОТИДИ ПРИ НЯКОЕ ПЪРВОЛАЧЕ И МУ ВЗЕМИ ПАРИЧКИТЕ, ЗА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ...И ПОСЛЕ ОТИДИ ПРИ НЯКОИ БЕДЕН ЧОВЕК И МУ ДАИ КОЛКОТО ПАРИ ИМАШ ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКВО ЩЕ СТАНЕ...АКО МИСЛИШ ЧЕ СЪМ СЛАБ ХАРАКТЕР Е ПО ДОБРЕ ОТ НИКАКЪВ..
    Поредния селяк от Русе.
    Аре у село да напасеш патките.
    съжалявам те, защото едва ли някога ще се промениш и ще го проумееш...
    Успех
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    Dark Forest
    ми хвани некоя труба и в главата
    иначе не се занимавай.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    щом питаш тука к'во да направиш, по добре се откажи :]
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    Типичено мислене за някой слаб характер.
    Всичко ще му се върне?
    мале колко си зле...просто няма да коментирам...
    АКО ИСКАШ ОТИДИ ПРИ НЯКОЕ ПЪРВОЛАЧЕ И МУ ВЗЕМИ ПАРИЧКИТЕ, ЗА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ...И ПОСЛЕ ОТИДИ ПРИ НЯКОИ БЕДЕН ЧОВЕК И МУ ДАИ КОЛКОТО ПАРИ ИМАШ ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКВО ЩЕ СТАНЕ...АКО МИСЛИШ ЧЕ СЪМ СЛАБ ХАРАКТЕР Е ПО ДОБРЕ ОТ НИКАКЪВ..
    Поредния селяк от Русе.
    Аре у село да напасеш патките.
    хахаха dekovbg е прав бе не му се нахвърляй тъй...дори и да не е съвсем прав...не всичко се решава с бой, а с ум

saberi banda prez no6ta.. i izvednaj my sko4ete... i nqq razbere koi e bil

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Той да не е сляп?
    Все ще види някой.
    Ако ми скочат 10 човека на бой, после един по един ще ги търся.

Град
    Враца
    Той да не е сляп?
    Все ще види някой.
    и ша ма изкефи и 10-те да та набият по отделно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Той да не е сляп?
    Все ще види някой.
    и ша ма изкефи и 10-те да та набият по отделно
    Ти искаш ли да пробваш?

Повече от фен
    az bih go narugal s nekuf noj ili nz kfo ma ti ne me slu6ai 4e sum si malko psycho

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Nai-dobre vloji negativnata energiq v neshto drugo nishto hubavo nqma da izleze ot toq boi ... Osven ako ne ti se otsystva i na teb ot uchilishte :P
    ahamz
    Плюс тва ще излезе че приятела ти е страхлив и те такива, щото е извикал някой...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Какви мръсни номера????(и за тея дет не са разбрали момиче съм моя френд е година по-малък както и побойника и не съм тренирала нищо обаче мн филми съм гледала )

Град
    Шумен
    Много зависи братле......смисъл по-правилно е да действаш с други средства ,вземи поговори с него ,разбери каква е работата пък тогава реши....смисъл ,за мн добър фр ,аз ако бях, веднага скачам...пък какво като тренира борба ,а ?? Няма значение ,мож да си 40 кила примерно и пак да си смел.Ако си твърдо решен да му скачаш ,действай с акъл ,играй мръсно пък и да не ти пука от физиката му ,щото познавам един скин 160 висок - 50 кила има няма ,обаче е като вихружка... Ааа и ако си навит на отмъщение ,действай сам.Не намесвай още хора ,просто го причакай някъде.
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Щом е борец не тряя са оставяш да те хване шот ... апак иначе пробвай да го свалиш с крака ... друго нз ко да ти кажа
    Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!

Ништо не се решава с бой..

Град
    София, Стрелбище
    Така е, не се решава, ама ако някой направи нещо такова с мой фр................... 1во не събирай хора, защото и той ще събере, а както ти каза е с връзки и т.н.
    2ро няма да му се плашиш - и какво като тренира борба ? питай някой, който тренира каквото и да било, защото човек, който тренира борба 1во както и ти казваш е "свиня" предполага се, че е дебел :P бавен, не трябва да те сваля на земята... абе много има де се пише, но както всеки стил и борбата има недостатъци и стига да можеш да ги видиш в дадена ситуация. ако искаш пиши ЛС или на скайп - airborne.easy ще ти обясня някои работи, ако все още имаш нужда
    а и, ако наистина е някой, който е ходил на 1 тренировка и вече е станал "професионалист" най-малкото изчакай - ще си намери майстора!

Снайперист на свободна практика

Пълни глупости - всъщност адски много неща се решават с бой...

Град
    pod liubimata
    пич, прочетох първите 2-3 мнения, че ако бил нам си къв щяло да стане незнам си к'во...намери си една хубава бухалка, разбери къде живее, слагай една шапка и някоя вечер го издебни до утях и товари докато не падне на земята и не спре да мърда (не и да диша!!!) па нека е борец после...като нямаш сила трябва да нямаш и акъл! Аз съм 181 см 80кг (имам съвсем малко мазнини) обаче не съм човек, който може да те нападне в гръб (според мен е подло), но ако някой се отнесе така с мой приятел, тежко му...
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

офффф .. ебаси тъпата тема .. големи биячи станаха всички .. по-добре не се занимавай да не вземе и тебе да те набие тоЗЗЗ ; ))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    leleee nekoi zaka4i li nai dobriq mi fr she pratq skinari po nego mn sam zloben ako stane duma za nai dobri fr bih potroshil nqkoi

tuka sichki ganSteri stanaxte be....... moite priqteli ne se zakachat ot nikoi
    8т. от правилата, системно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си