- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Биха най-добрия ми френд плс хелп
Нека се съберат 15 борчета да изкриват нечия глава,пък тогава ще видиме кои е смешен.На тебе точно ти трябват 2 задни и си knockout приятелю мои.Мн добре ги знам колко са луди тия хора..Първоначално написано от dark_sw
Да си стои там момчето кротко и да не си навлича повече проблеми.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
МАФИЯ!Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
Сега сериозно.Има някой отворковци,които като ги сплашиш и покажеш лев-десен,лев-десен и виждат,че нема да ги търпиш после не се занимават с тебе.Но това се отнася само за някои и като гледам май тоя батка ще ви натупа добре.Не се занимавайте ще стане по-зле ако е някой по-голям и знае сите прошляци кат него.
Отмъкни му гаджето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Или си воин или не си.Боя не е за всеки,нямаш ли умения и психика,най-вече психика,не се бий,ще страдаш душевно,а може и физически.Ще се страхуваш дали няма да те бият,дали няма да ти направят нещо,ще се оглеждаш по ъглите,а ако те пребият не знам как би го понесъл.
Звучи гадно ама щом приятеля ти е пребит,това не е твой проблем,защото минава време,минават години и приятелите които си спасявал ти забиват нож в гърба и оставаш сам,приятелството е услуга за услуга не е саможертва!Ако смяташ,че може да се справиш с проблема и че приятеля ти ще ти върне услугата,помогни му,но съмняваш ли се или се страхуваш не го прави!
Аз съм бил боксиор и каратист и знам за какво ти говоря,виждам съм можещи страхливци и безстрашни улични побойници и хулигани,страхливци и интригантчета дето те бият по 20 човека с ритник в главата а преди това те събаря един с удар от летва в тила.
Мен никога не са ме били освен на тренировка,но са пребивали мои приятели с тръби и бухалки,чувал съм и по-шибани истории.
Зарежи тинейджърските глупости с боя по-добре,вместо да се биеш или тренирай или забивай мацки или просто си пий бирата и играй футбол!
съжалявам те, защото едва ли някога ще се промениш и ще го проумееш...Първоначално написано от Majestic12
Успех
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
ми хвани некоя труба и в главата![]()
иначе не се занимавай.
щом питаш тука к'во да направиш, по добре се откажи :]
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
хахаха dekovbg е прав бе не му се нахвърляй тъй...дори и да не е съвсем прав...не всичко се решава с бой, а с умПървоначално написано от Majestic12
![]()
saberi banda prez no6ta.. i izvednaj my sko4ete... i nqq razbere koi e bil![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Той да не е сляп?Първоначално написано от LiLGrizzly
Все ще види някой.
Ако ми скочат 10 човека на бой, после един по един ще ги търся.
и ша ма изкефи и 10-те да та набият по отделноПървоначално написано от Majestic12
![]()
Ти искаш ли да пробваш?Първоначално написано от skatemore
az bih go narugal s nekuf noj ili nz kfoma ti ne me slu6ai 4e sum si malko psycho
![]()
Плюс тва ще излезе че приятела ти е страхлив и те такива, щото е извикал някой...Първоначално написано от bebeto0o
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Какви мръсни номера????(и за тея дет не са разбрали момиче съм моя френд е година по-малък както и побойника и не съм тренирала нищо обаче мн филми съм гледала)
Много зависи братле......смисъл по-правилно е да действаш с други средства ,вземи поговори с него ,разбери каква е работата пък тогава реши....смисъл ,за мн добър фр ,аз ако бях, веднага скачам...пък какво като тренира борба ,а ?? Няма значение ,мож да си 40 кила примерно и пак да си смел.Ако си твърдо решен да му скачаш ,действай с акъл ,играй мръснопък и да не ти пука от физиката му ,щото познавам един скин 160 висок - 50 кила има няма ,обаче е като вихружка... Ааа и ако си навит на отмъщение ,действай сам.Не намесвай още хора ,просто го причакай някъде.
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Щом е борец не тряя са оставяш да те хване шот ...апак иначе пробвай да го свалиш с крака ... друго нз ко да ти кажа
![]()
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
Ништо не се решава с бой..
Така е, не се решава, ама ако някой направи нещо такова с мой фр................... 1во не събирай хора, защото и той ще събере, а както ти каза е с връзки и т.н.
2ро няма да му се плашиш - и какво като тренира борба ?питай някой, който тренира каквото и да било, защото човек, който тренира борба 1во както и ти казваш е "свиня" предполага се, че е дебел :P бавен, не трябва да те сваля на земята... абе много има де се пише, но както всеки стил и борбата има недостатъци и стига да можеш да ги видиш в дадена ситуация. ако искаш пиши ЛС или на скайп - airborne.easy ще ти обясня някои работи, ако все още имаш нужда
а и, ако наистина е някой, който е ходил на 1 тренировка и вече е станал "професионалист" най-малкото изчакай - ще си намери майстора!
Снайперист на свободна практика
Пълни глупости - всъщност адски много неща се решават с бой...
пич, прочетох първите 2-3 мнения, че ако бил нам си къв щяло да стане незнам си к'во...намери си една хубава бухалка, разбери къде живее, слагай една шапка и някоя вечер го издебни до утях и товари докато не падне на земята и не спре да мърда (не и да диша!!!) па нека е борец после...като нямаш сила трябва да нямаш и акъл! Аз съм 181 см 80кг (имам съвсем малко мазнини) обаче не съм човек, който може да те нападне в гръб (според мен е подло), но ако някой се отнесе така с мой приятел, тежко му...
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
офффф .. ебаси тъпата тема .. големи биячи станаха всички .. по-добре не се занимавай да не вземе и тебе да те набие тоЗЗЗ ; ))
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
leleee nekoi zaka4i li nai dobriq mi fr she pratq skinari po nego mn sam zloben ako stane duma za nai dobri fr bih potroshil nqkoi![]()
![]()
tuka sichki ganSteri stanaxte be.......![]()
![]()
![]()
moite priqteli ne se zakachat ot nikoi
8т. от правилата, системно!