.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен

Какви проблеми има вашия клас? :)

Ми всичко е ясно. Какви проблеми мислите че има класа ви? Каквито и да са :Р

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Никой не е носил пиене в даскало напоследък и направо се чуда какво става :>
    The Spark

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    алкохолици, пушачи, тревомани, наркомани ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Всякакви .... буквално!!

Мега фен Аватара на Blab
    Множество богати мамини синчета, които чак сега се сетиха да влизат в пубертета.(на по 18-19 са)
    Хора, които не знаят кои са, какво искат от живота... и прочие.
    Има и такива, за които да се напиеш като гъз е най-големият кеф и цел №1 за деня.(всеки ден)

Иначе, ако говорим за училищни проблеми.
    Класът ни е най-обсъжданият в училище.
    За гонене сме всички.
    Но, скоро се изнасяме... и слава Богу.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен дисциплината ни е най-големият проблем.
    Като цяло харесвам класа си, не сме идеални, но все пак...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Според мен дисциплината ни е най-големият проблем.
    Като цяло харесвам класа си, не сме идеални, но все пак...
    Ти на колко си/кой клас?
    The Spark

Град
    I don`t know where
    9-ти клас съм.
    Другият месец навършвам 16.
    Защо?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Алкохолът,цигарите и тревата.Всъщност то това не е проблем за самия клас и учениците,но те ги внасят и изнасят.Пушат в тоалетните(ех,то и аз преди,ама вече не).За дисциплината да не думам.Всеки ден дневникът е изписан със забележки от сорта "псува в час","арогантно/недопустимо поведение".Има и маса отсъствия,няма човек,който да няма неизвинени.Има и наказани,за тази година имаме двама изключени.Нямам какво да кажа.Някои идват само,за да се напушат през междучасията.Не ми дреме,последна година ми е с тях. :P

Аз пък се водя в "елитна гимназия".(ако още може да става въпрос за такива)При нас проблемът е прекалената дисциплина. В смисъл малко сме спекани позволяваме си нещо по-щуро единствено в часове като изобразително и музика и то само няколко човека правят шоуто...Може би се дължи на това,че миналато година като бяхме зайци,класната ни беше супер респектираща и покрай нея станахме по-ниски от тревата.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    1 - Един комплексар и пълен простак, който не знае що е възптание и респект - нито към съученици, нито към учители...Ужасен е...!!!!

2 - Иначе в някои часове дисциплината е проблем - и то голям, ама понякога учителите са си виновни, като не заят как се усмирява зверилник....

3 - Не сме сплотен клас, просто сме прекалено различни...поне всички сме умни...е някои са и ученолюбиви
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от kissin' you
    Аз пък се водя в "елитна гимназия".(ако още може да става въпрос за такива)При нас проблемът е прекалената дисциплина. В смисъл малко сме спекани позволяваме си нещо по-щуро единствено в часове като изобразително и музика и то само няколко човека правят шоуто...Може би се дължи на това,че миналато година като бяхме зайци,класната ни беше супер респектираща и покрай нея станахме по-ниски от тревата.
    Това можеш да го срещнеш много рядко в днешно време.Така, че вместо да съжаляваш заради добрата ви дисциплина, по-добре се радвай.Поне можете да научите нещо, а не цял час да се правите на клоуни и после учитилете да са виновни, че материала не е усвоен.
    Евала на класната ти, твърда ръка трябва за да се научим на ред и дисциплина, иначе сме за никъде,.... без образование !

Вие сте черногледи ле !!!
    Тва проблеми ли са, пиели, пушели, тревомани били, та тва си е шоу , айде ако тях ги нямаше, за кво щяхте да ходите на даскало ???
    А иначе в нашия клас единственото дет не ме кефи са интригите, всичко друго е на 6 и полвина.
    И да всичко това дет го говорите за отсъствия, пушене по кенефите, пушене в час, пиене в час, го има и при нас, само дето аз му се кефя, щото си е весело Не разбирам, защо хората смятат това за проблем

Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
    когато най-малко ги очакваш...

Един психясал тъпак, който цели учениците с ножици.
    В 4. клас бе забил една химикалка в слепоочието на съученичката ми.
    А вчера се биеше със съученика ми Георги, затуй че Гйошо го имитираше.
    Г-та дойде 5 пъти докато не дойде класната ни и психоложката.
    Ама само да знаете колко смешен бе боя-тоя съученика ми го биеше ама много силно по гърба. След това Георги се смееше и каза: Ахахаха тоя къде ме пипа за цицките!

не не в моя клас почти няма проблеми , като изключим че госпожата по матем ни има зъб .... от 21 човека само един пуши за наркотици никой и не помисля... ае въобще ГОЛЯМА СКУКА !

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от kissin' you
    Това можеш да го срещнеш много рядко в днешно време.Така, че вместо да съжаляваш заради добрата ви дисциплина, по-добре се радвай.Поне можете да научите нещо, а не цял час да се правите на клоуни и после учитилете да са виновни, че материала не е усвоен.
    Евала на класната ти, твърда ръка трябва за да се научим на ред и дисциплина, иначе сме за никъде,.... без образование !
    Мхм... но просто понякога трябва и малко повече "цвят" в скучните часове,а ние не умеем да си го създаваме.

сякакви има...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    problemi mnou .,.. kat se po4ne ot zybarite ... ta nzz do kade se stigne
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

imame si 1 4erna ovca tq mrazi celiq klas... i zatva celiq klas q mrazi daje se be6e stepala s nekakva ot moq klas... i na taq natalka (4ernata ovca) daje i maika i idva v daskaloto... sled tva pri direktorkata samo zarad 1 2 6amara ... mislq 4e i be6e malko

Град
    Франция ; В. Търново
    Цитирай Първоначално написано от Diggity
    сякакви има...
    и при мене е така ама ние поне от миналата година сме най-откачения клас в цялото даскало :P всеки ден правиме най-големите простотии и чупиме по нещо на даскалото аз и още няколко човека си праиме по редица от обърнати чинове и столове и във час говориме всякакви неща че чак госпожите ни полудяват исках да кажа излизат извън нерви

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Еми .. всичките са гражданчета .. в смисъл , аз като единствения човек , който не е от София , съм от най-нападаните .. те парадират с това над мен , и постоянно се опитват да ме тъпчат .. но не им се отдава .. в смисъл , макар и от село , не са ми на културата , на височината , на нивото , на парите .. точно и с пари ми парадират , и с това кой кви оценки има , но просто не са познали селянчето с което ще си правят ебавка

Не сме единен клас .. мноо често се караме , и има оформление на групички .. не стига , че сме 17 човека , ами има и 4-5 групи ...

Което според мен е тъпо ... като целия ни клас , като и те мислят така за целия клас евентуално (като всяка личност) така , че и аз съм от тези тъпи хора сигурно .. знам ли ..

Та , така ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Еми .. всичките са гражданчета .. в смисъл , аз като единствения човек , който не е от София , съм от най-нападаните .. те парадират с това над мен , и постоянно се опитват да ме тъпчат .. но не им се отдава .. в смисъл , макар и от село , не са ми на културата , на височината , на нивото , на парите .. точно и с пари ми парадират , и с това кой кви оценки има , но просто не са познали селянчето с което ще си правят ебавка

Та , така ..
    Без да се обиждаш много, но, съдейки по обясненията ти тук, определено не са ти на манталитета преди всичко!;] Ако ме разбираш какво имам предвид? Ако не - няма проблем. Той е едно от малкото неща, които нямат почти никаква връзка с това кой си (по-точно мислиш си, че си) и откъде си.

По темата ли? Амиии... доста отдавна беше, когато бях част от някакъв клас в училище аз. Смесени спомени имам като цяло. Повечето от общите проблеми, които са споменати вече по-нагоре в темата ги имаше и при нас, разбира се. Но..., може и доста грубо да прозвучи и като казано от еб@си и сдухания сухар, на незнайно колко години, взел се твърде насериозно и т.н., но -като Ви гледам повечето 12-18 годишни сега... и се чудя да се смея ли, да плача ли.. Или просто да му тегля една... на всичко, но последното не ми е в стила. Часовете по български език и литература или най-малкото посещаемостта им явно, уви - прогресивно намаляват. Нормално, предсказуемо, логично...., обаче най-вече жалко според мен. Благодаря за безплатната трибуна!) Повече в тази тема не възнамерявам да пиша, но - ще я следя периодично с интерес. Така че - пишете, не ни/ме жалете!

това,че не сме никак сплотени...

всеки си има Характер и обича да се налага на останалите.

^изключение не правя и аз.

Град
    40 Miles from the Sun
    Всеки си има мнение и държи то да бъде изслушано докрай. Всички сме някви лигави и недисциплинирани и не признаваме нищо и никой. о.О

Град
    варна
    Ами ние сме класа с най-голям успех от 8-мите класове и най-мразения от учители клас в същото време.Тъпото е при нас, е че всички са супер умни и интелигентни а от друга страна в междучасията си изливаме простотията на макс.Заплахи като 5 минутки и контролни без предупреждение не минават защото така или иначе 70% имаме 6-тици Иначе вече имаме 3-ма изгонени ( а сме зайци) + си плащаме всичко счупено в тройна цена защото много често започнахме да чупим.Радвам се че съм именно в този клас.Супер сме сплутени и веселяци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си