Или си воин или не си.Боя не е за всеки,нямаш ли умения и психика,най-вече психика,не се бий,ще страдаш душевно,а може и физически.Ще се страхуваш дали няма да те бият,дали няма да ти направят нещо,ще се оглеждаш по ъглите,а ако те пребият не знам как би го понесъл.
Звучи гадно ама щом приятеля ти е пребит,това не е твой проблем,защото минава време,минават години и приятелите които си спасявал ти забиват нож в гърба и оставаш сам,приятелството е услуга за услуга не е саможертва!Ако смяташ,че може да се справиш с проблема и че приятеля ти ще ти върне услугата,помогни му,но съмняваш ли се или се страхуваш не го прави!
Аз съм бил боксиор и каратист и знам за какво ти говоря,виждам съм можещи страхливци и безстрашни улични побойници и хулигани,страхливци и интригантчета дето те бият по 20 човека с ритник в главата а преди това те събаря един с удар от летва в тила.
Мен никога не са ме били освен на тренировка,но са пребивали мои приятели с тръби и бухалки,чувал съм и по-шибани истории.
Зарежи тинейджърските глупости с боя по-добре,вместо да се биеш или тренирай или забивай мацки или просто си пий бирата и играй футбол!