- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- уместно л ие да подарим белезници?
а? не е много романтично, ама е интересно и доста красноречиво![]()
или пак старомодното и скучно -цветя, бомбони, плюшени зайци, мечки, маймуни идрън дрън такива глупости
мерси за вниманието
Oba4e s pux4eta ... :P
Sado mazo![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
е с пухчета много ясноПървоначално написано от Roiroi
може с пухчета не звучи садо мазо
пък и от този подарък би следвало и секс който за този празник трябва да е уникален![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Ами и аз го намирам за яко![]()
Белезници с пухчета, ама нали знаеш после заклучваш я/го за някъде и му казваш ще "Те отключа при едно условие" и почваш да нареждаш 1-"Искам подаръка си за деня на влюбените в натура "
2- ...............и т.н.)
:P
![]()
Не ти разбрах пола,но както и да е.Да приемем,че си момче,ти трябва най-добре да познаваш приятелката си и да знаеш,дали такъв подарък би и допаднал.То идеята хубаво е оригинална,но има момичета,на които такова нещо не би им допаднало.Идеята е оригинална,ти прецени дали ще и се харесат белезници,и ако отговора е да-купувай.
![]()
И не ми е ясно защо винаги свързвате белезниците със садо мазо?Може да се ползват и в други ситуации,без да има камшици,кожа и т.н.![]()
Ха допадна ми кадо идея...
Който иска можем да си попишеме
ne e dobra ideq min god na edin priqtel mu podariha 4ude6e se kvo da gi pravi
Да става яко е,малко нестандартно супер е![]()
Едно мнооооооооого бивше мое гадже преди време ми беше подарил такива белезници с пухчета.Много са ми лигави такива едни розови,а и досега не са влезли в употреба
Нооо мисля в най-скоро време да се поправя :P
Когато бях по-малка приятелката на брат ми му подари белезници ама без пухчета съвсем нормални,и аз исках да ги взема да се лигавя с тях(бях малка)и на пътя и полцайте ми ги взеха![]()
После батко ме наказа...така да се каже![]()
Хмм оригинално е но не мисля 4е 6те бъде оценено ...
--------------------------------------------------------
za6to ne -nqma lo6o![]()
![]()
![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
мерси на всички отговорили, ама сметнах че няма да бъде добра идея... намислил съм вече кво ще купя
приятен ден на всички
трябва да си сигурен дали ще ги хареса като подарък![]()
![]()
![]()
Розови с пухчета.. Идеално![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ако е за гаджето ти...Да,оригинално е като идея,а и 6те събудиш мъжките му страсти,с тяхна помо6т...Но,ако е за просто приятел...Твърдо Ние![]()