- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз или цигарите?
Здр. имам проблем с мойта приятелка с нея ходим от 2 години и половина и преди година някъде тя реши да ми праправи проблем за това че пуша. Първо ми заяви да избирам нея или цигарите и тъй като я обичам безпределно избрах нея но така за 3-4 дена просто не мога да ги откажа пък и не искам. Както и да е стигнахме уж до компоромисен варянт аз да не пу6а докато е с мен но ние сме постоянно заедно тя е от моя клас и след това сме заедно и както се досещате беше едно постоянно дебнене и когато ме усети голямо мрънкане.Това продължи към 3-4 месеца когато отидем на кафе с 300 зора и поне 15 мин . караници я измолвам да изпуша половин цигара след което всички бурно се смеят на момчето което се е превърнало във смирено кученце. Това едвам го издържах до днес. Скарахме се на друга тема и тя адски ме изнерви и аз и казах не ме интересува дали ще ревеш или ще се сърдиш отивам да пуша. И се започна мрънкането как не съм си държал на мъжката дума на което аз и отговорих че ако си държа на мъжката дума тя няма да е доволна след което тя ме нарече путка и аз си каза мъжката дума и и заявих че ще пуша и точка по въпроса. Тя си стана и ми каза като реша че няма да пуша мога да я потърся . Както се досещате ако я потарся ще сам наи голямата путка така че искам съвет как да си запазя достойнството и да съм с нея тъй като адски много я обичам. УМРЪЗНА МИ ДА БЪДА ТЪПКАН
Ебати гаджето дето го имаш.. За кви неща ти прай проблеми![]()
Животът е адът описан в Библията!
Пич, не се обиждай обаче имам чуството че не я обичаш.Ако я обичаш истински спри цигарите.Не си заслужава да късаш с момиче заради цигари .Обесни й че ще ти трябва примерно 1 месец да ги спреш и че неможеш веднага.Поговорете си малко на тая тема и ги откажи.Дано нещата се оправят.Успех!
А бе пич ти пушиш ли?
Хич не е толкоз лесноПървоначално написано от pe6ooo
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Щом тя се е осмелила да ти каже "Или аз,или цигарите" кажи й и ти,че ако те обича,ще те приеме такъв какъвто си.Кажи й,че щом едни цигари я дразнят,значи за напред ще се карате за още по-абсурдни неща.Увери я колко са важни за теб,ако не те разбира и ако не направи компромис,води си изводи.Явно е от типа "Ако не е моето,майната ти".Не го позволявай.Дръж на своето и дано отстъпи
Успех![]()
offline forever!
Знам че не е лесно но който иска успява.Един приятел пушеше по кутия/кутия и половина на ден и каза аз ги спирам но аз не му хванах вяра за една седмица ги отказа напълноПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Za6to ? Tq go obi4a 6tom iska da gi spreПървоначално написано от princesa_viki
Puk i toi ako q obi4a 6te gi spre... Kolkoto do tfa kak da sa sdobrite.. 6to da si putka ako q potursi6 ebasi putka 6te si ako ne q potursi6
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
pi4 ako ne pu6i6 po dobre ne si kazvai mnenieto to ako be6e tolkova lesno da se otkajat nqma6e da ima spor nali taka???
Абе к'ва е тая пикла дето ще ти поставя такива условия,заеби я и да не ти пука,пуши си и да ти е кеф,ще си намериш друга дето да си пушите заедно...
Мн се извинявам на колко години си, че се пишеш такъв страстен пушач ?
Познавам жена,страстна пушачка(цигари дененощно до нея)ама се наложи да ги спре и ги спря без проблеми
Ако имаш воля да спреш гигарите и стимул ще ги спреш
1-казваш че я обичаш
2-цигарите са вредни бе
3-защо се карате за простотии,ако наистина се обичате ще намерите решение![]()
Баце ти мъж ли си или кво? Момичета има много пък цигарите са само едни! и не мога да разбера на нея кво и влиза в работата че пушиш?![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ОФффФф не й се обаждай тя сама ще те потърси . . . ако съм на теб не бих спряла с цигарите![]()
наистина толкова ли не можеш да спреш цигарите или не искаш
а и ако толкова се обичате и за толкова време трябвало е да разбере че ти се пуши и да свикне с това
поговори с нея на тая тема и не отстъпвай а ако искаш пробвай да спреш цигарите винаги може с малко повече усилия
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
пуши, като ти се пуши.. не я търси, тя сама ще те потърси![]()
Пуши си и се надявай тя да те потърсиНе трябва да и тичаш по гъза
Освен това ти си си ти и трябва да правиш каквото искаш ТИ, а не каквото иска ТЯ!
казвате му спри цигарите...ама не е толкова лесно...нз но ако пробваш с някакви спрейове или нещо такова няма да е зле...помагат...а за приятелката ти...кога стана това че като сте се скарали с гаджето и ти я потърсиш и вече си путка...ами не си...ти просто си обичаш...но кажи й че ти трябва време
Успех![]()
аиде бе...и на мен ако някой така ми каже да направя нещо и аз няма да го направя.....а и, както казаха, другите да се спрат цигарите не е толкова лесно..аз, чесно казано, не бих поставяла такива условия - нали те обича, трябва да те приенма какъвто си, нали?
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Пич, тва момиче не го изпускай... Може и да не го осъзнаваш, ама това е само за твое добро... Как искам и аз да имам някой, на който да му пука чак толкова за мен ............. Не я изпускай, иначе ще си тъпак.
male za6to taq ne mi e priqtelka na men 6te i razkaja igrata prosto da gi eba v typite kifli
Проблема не е че пушиш а че тя много яко те мачка.Миризмата на цигари за непушач е адски неприятна но тя ако не си и позволявал да си играе така с теб нямаше да се стигне до това а щяхте да намерите компромисен вариант,например в едно от междучасията отиваш да изпушиш една цигара,а после дъвчиш дъвка и/или се напръскваш с някакъв парфюм.Тъй като я обичаш можеш да я потърсиш като и заявиш условията си.Тя би трябвало да те разбере,а ако не стане така...много лошо...
Лелеее тва мие до болка познато просто и кажи че цигарите са част от теб,а тя тряя те обича такъв какъвтто си ебати![]()
![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
i az vupreki 4e ne pusha![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Moeто мнение е,че не толкова и пречат цигарите а,че се прави на интересна и си играе с теб,аз ако съм на пук нямаше да ги спра.
Аз съм пушач,но не много страстен,а приятелят ми е много запален пушач и в началото на годината го попитах дали иска да ги спрем-той каза не и до там се прключи,не съм тръгнала да прая тва на световен проблем.