.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Град
    Пловдив
    Не съм пушачка..мразя цигарите... но според мен тя трябва да те обича такъф какъфто си... и да приема всичките ти недостатаци..дори и това да са цигарите.. аз щях да разбера приятеля си и да неискаше да ги спира..и когато той пожелае сам да ги спре .макар че той не пуши.. трябва да решиш сам.. ако не ти прави проблеми само за цигарите а си измисля и други глупости... се замисли сериозно дали тя е това което искаш

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Tva sa glyposti 4e triabva da te prieme takuv kakuvto si Az postavih su6tia yltimatym na mom4eto mi o6te purvia mesec ot vruzkata ni i toi izbra men estestveno i ve4e pove4e ot 2 godini e nepy6a4.Vmesto da si blagodaren 4e na neia i pyka za zdraveto ti i da se zamisli6 kolko vredi6 i na neia s teia cigari ti si sednal da mrunka6 4e ti bila kazvala kakvo da pravi6! Moia priatel pravi vsi4ko za mene kakto i az za nego bez zna4enie kakvo 6te kajat drygite(imam 4ystvoto 4e ti ne iska6 da spre6 py6eneto samo za6toto horata okolo teb 6te ti kazvat kakto ti se izrazi "pytka")!

абе, аре тука да пишат само тия дето пушат... щото не е толкова лесно човек да се откаже от цигарите. верно, че, ако имаш воля и стимул става, ама някой да ми поставя ултиматоми... това ич не е стимулиращо. напратив. ще ми се пуши 10 пъти повече.
    не спирай цигарите просто защото тя ти е казала. няма начин тогава да не си мислят за тебе, че си като кученцето й.
    просто е. обади й се и й кажи, че, ако тя наистина те обича, никога не би ти поставила такива тъпи условия!!! извинявай, ама аз това още в детската градина го мразех от дъното на душата си: "айде направи го, АКО СИ МИ ПРИЯТЕЛКА!!!", "АКО МЕ ОБИЧАШ..." ходи се гръмни, бе! как ш'е ми говориш така?! да не сме бебета? убивам човек за такава глупост!
    нали се сещаш, че позволиш ли й веднъж да те уговори за нещо с такава реплика "аз или ..." след това за всичко така ще ти казва. няма да е само за цигарите. после ще ти казва с кои хора трябва да се виждаш, какво трябва да обличаш, какво да говориш, колко да пиеш и т.н. и т.н. и т.н.
    БЪДИ МЪЖ!!!
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Я й тегли една майна...ще ти поставя ултиматуми

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Абе к'ва е тая пикла дето ще ти поставя такива условия,заеби я и да не ти пука,пуши си и да ти е кеф,ще си намериш друга дето да си пушите заедно...
    Евала

Животът е адът описан в Библията!

Град
    East Coast
    Ако можеш да я накараш да ревнува това е твоя шанс ако не стане най-лесния начин да забравиш нещо старо е да си намериш ново

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    До колкото разбрах момчето не може да ги спре и не е там въпроса,а въпроса е в това,че тя го маниполира.Той трябва да спре да пуши заради самия себе си,а не някаква лигла да му се качва на главата да му дава напътсвия в живота.Той да не е малумен,че да не знае какво да прави...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!
    Не съм чела постовете преди моя,но просто ще ти споделя моят подобен опит.. аз също съм заедно с приятеля ми от около почти 3 години вече. Той също пушеше...но аз страшно много мразя цигарите,ненавиждам ги!!!! И когато ми каза в началото, че пуши аз реагирах много остро..и също му каза да ги спре... той каза че ще се опита да го направи. Около половин година всичко беше добре,когато изведнъж една фр в даскало ми каза, че го е видяла да пуши отвън. Дълго време го чаках дали ще ми сподели за това...но нищо не каза. След няколко дни дигнах голям скандал... заради самите цигари и заради факта, че не ми е казал.. Скарахме се много, даже сщяхме да се разделим. След това той уж пак ги спря... Но.. винаги като идем на кафе просто го виждам как се мъчи..като види някой друг че пуши и спрях да му давам ултиматуми. Сега всичко е добре. Той учи в София и пуши, когато не е с мен. Разбрах, че не мога да му забранявам нещо.. пред мен не смее да пуши разбира се...
    Та може и вие така да направите... просто като не си снея.. си пуши спокойно,пред нея по-добре недей. Обясни и че не можеж да откажеж така бързо цигарите и всичко ще е наред!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пфффф за6то не ги откаже6 тия прости цигари????Само се трови6!!!Пък ако избере6 цигарите пред нея си най-големия загубеняк на света....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на sasha_90
    Донякъде приятелката ти е права,но само донякъде.Права е защото цигарите ти вредят,а не е права защото сам трябва да решиш кога да ги спреш.Тя не може да ти заповядва!След като ти е дала условие :"тя или цигарите",ти пък и кажи,че ако те обича достатъчно ще приеме,че пушиш и искаш да продължиш.И това,че я обичаш не означава,че трябва да търпиш прищевките й.На твое място не бих я търпяла.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Донякъде приятелката ти е права,но само донякъде.Права е защото цигарите ти вредят,а не е права защото сам трябва да решиш кога да ги спреш.Тя не може да ти заповядва!След като ти е дала условие :"тя или цигарите",ти пък и кажи,че ако те обича достатъчно ще приеме,че пушиш и искаш да продължиш.И това,че я обичаш не означава,че трябва да търпиш прищевките й.На твое място не бих я търпяла.
    Много точно!
    offline forever!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Може би ...Ама може моми4ето да не иска да излиза с някой "наркоман" дето след 10-12 години може да е болен от рак....

--------------------------------------------------------

Град
    Shumen
    xAx...mnogo te komandori mai tvoqta priqtelka a???Ami..i az sym v takava situaciq....ama samo che pri mene az ne sym my kazala na moq priqtel da spre da pushi ili da izbere mejdu men i cigarite.Toi znae che ne mi e nikak priqtno ii do kolkoto znam ne pushi pyk i ne se useshta nishto.Ama ako pitash mene ti ne q obichash osobeno mnogo.No az lichno shtqh da spra cigarite ne samo zaradi neq a i zaradi sebe si Taka che ne si vredi a gi spri....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на koalka
    Момчето каза, че просто не иска да ги спре.Това е, няма да ги спре.
    А пък не мога да разбера на приятелката му какво толкова й пречи, че пуши?Хубаво, трови се, не иска да й мирише на цигари.Ами, като пуши просто няма да е там.Ако са в едно училище, междучасието няма да е с него, когато пуши и така...Решение има, пък и тя малко трябва да се съобрази с него, какво той е правил.
    Мога да ти кажа само едно "евала", че си отстоял мнението и не си п***а, както тя те е нарекла.И аз не знам на колко си и защо не искаш и не можеш да ги откажеш, но сигурно не е лесно, така че трябва да те разбере...
    Най-добре я остави, не я търси.Да видим какво ще направи, как ще постъпи?Защото при така обиди, поне е длъжна да се извини.За да не бъдеш тъпкан отново се дръж на положение и не позволявай да ти скачат на главата, въпреки че я обичаш.
    Дано си вземе поука...

Как ще ти говори така бе??? я я зацепи тъпата п*тка, ба*ти, живота си е твой, ако искаш ще пушиш ако не искаш няма, ква е тя да ти казва??? Предполагам, че майка ти не ти мрънка толкова колкото тая пикла!!!!! И няма никво право да те убижда!!!!!! Не искала да се трови малката лигла, ми да каже на всички по кафетата да не пушат де.... пфффффф
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Абе к'ва е тая пикла дето ще ти поставя такива условия,заеби я и да не ти пука,пуши си и да ти е кеф,ще си намериш друга дето да си пушите заедно...
    a de i az tyi kaam.. s izvinenie za kva se ima taq??? shhh ne staai pod 4ehal -> adski mn se prismivat na takiva mom4eta...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не си струва да се променяш заради човек,който не те обича такъв какъвто си.Остави я и не я търси,а ако се осъзнае тя сама ще те потърси
    just a kid۵

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Опитай да ги спреш но преди това си помисли тя заслужава ли това ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Ем моето мнение е че тая много те задушава... или те или цигарите ... детски истории е ся вярно е че е като бях малка и аз зададох един такъв въпрос на гаджето си и то ми каза мило не ме карай да избирам и ме погледна с един мил поглед и ме целуна както никога !!! Направо са разтопих и се примирих с това че пуши! При мен проблема беше че като се целувахме,след като той беше изпушил една цигара, се едно и аз бях пушила! Проблема се реши ест. като му казах да взема дувки Да не би проблема на твойта бивша е такъв?!?! И да не се осмелява да ти каже... знам ли ...

проблема е, че според мен тя не толкова се е загрижила за здравето ти, по-скоро просто капризничи... а ти не си длъжен да й угаждаш на детските мрънкания
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Цитирай Първоначално написано от q-torrents
    Представям Ви...
    Ти няма ли да престанеш да представяш ве?
    offline forever!

Град
    Бургас
    не съм карала гаджето ми да избира м/у двете тфа не е смислено според мен 1година толкос ли не е свикнала с дима мене вече даже не ми прай впечатление дали някой околу мен пуши
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Тя иска да те промени! Ако наистина те обичаше щеше да те приеме със всичките ти пороци и недостатъци.Един приятел имаше гадже което също му правеше подобни проблеми но тя свикна с неговата същност и сега всичко м/у тях е ОК.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Щом тя се е осмелила да ти каже "Или аз,или цигарите" кажи й и ти,че ако те обича,ще те приеме такъв какъвто си.Кажи й,че щом едни цигари я дразнят,значи за напред ще се карате за още по-абсурдни неща.Увери я колко са важни за теб,ако не те разбира и ако не направи компромис,води си изводи.Явно е от типа "Ако не е моето,майната ти".Не го позволявай.Дръж на своето и дано отстъпи
    Успех
    +11111111111111111111111111111

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си