- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз или цигарите?
be i az go imah toq problem ama se sprqhme na variant kato sum s neq ne pusha kato sum sam pusha kolkoto iskamnamerete kompromis nqkuv znam li ..
We won't let them change how we feel in our hearts
We're not gonna let them control us
We won't let them shove all the thoughts in our heads
And we'll never be like them !
е и аз имам същия проблем казах на приятеля ми 4е сам ги отказала цигарите защото той искаше поради здравословни при4инии а той сега е в 4ужбина и като си дойде лятото просто незнам кфо ша правя![]()
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
Моя приятел също пушеше и на няколко пъти му казах че ми е неприятно да пуши. Първо защото държа адски много а него и не иска да го гледам как всеки ден се трови и второ мн мразя цигарения дим и ми беше неприятно да вона и аз на цигари покрай него. Ама в крайна сметка ги спря заради мен![]()
кажи нещо от сорта на`ти няа ме променяш,няма да ме превъзпитаваш тва съм си аз и ше си пуша ако не ти харесва бегай си...`
Аз нещо подобно казвам![]()
е да ама дали ако много обичаш човека до себе си нема да се промениш за него/яПървоначално написано от Madness
Глупости да те обича какъвто си. Имам 1 колежка, която не пуши, а приятелят й е заклет пушач. Тя го мъчи 3 години да ги откаже(а и преди това още 2 го е мъчила), той е спирал за месеци и пак се почва. За това компромисното решение да пуши, когато не са заедно и после да дъвчи дъвка, за да няма тютюнев мирис.
Донякъде това е добро решение и е основано на взаимния компромис. Защо искаш само момичето да отстъпи?
Аз обаче не бих ходила с пушач. не бих се мъчила да го отказвам-просто видя ли цигара и сме до там. Ненавиждам пушенето!
Защо пък трябва точно това да преглътне момичето. може да й става лошо от дима, да й се гади, да припада(аз съм нещо такова, за това вече на дискотеки не ходя много, защото се задушавам направо). Хубаво той не може да ги спре, вреди на себе си, но трябва ли и тя да понася дима му? това не е като да се напие-тогава на него ще му е лошо и ще повръща. малко се замислете и за околните, които не пушат!
ОМГ пич осъзнай се как ше ти праи проблеми за цигарите и ше те тъпче за нещо което си е лично твое решение и проблем, заеби я пък тя ще се върне сама при тебе и рано или късно ще и писне да се карате за нейните лигавщини. И аз пуша и на мене някой да ми каже"няма да пушиш" ще му се изсмея в лицето пък камо ли да му се моля да запаля![]()
![]()
хахахаха
Казваш й " Или аз И цигарите или изобщо без мен " и да се оправя. Не бива да правиш нищо защото някой иска или те кара да го направиш. Ако и когато решиш да спираш цигарите тогава ще си ги спреш. Който те харесва такъв какъвто си ОК, който не - да си троши главата.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
I pri men e taka.Az sum alergi4na kum cigarite i imam astma i e napravo yjas kato niakoi py6i do men.Първоначално написано от krem4et0
Ina4e az na moia my kazah 4e ili 6te spre da py6i ili niama da me celyva za6toto mi se gadi ot vkysa i mirizmata na cigari i toi purvo ne iska6e,cype6e se ala bala posle gi namali za6toto postoianno biahme zaendo i niama6e koga da py6i i postepenno gi spria...Kazvali sa mi 4e kogato izliza sam s priateli(koeto se sly4va izkliy4itelno riadko) moje da izpy6i 1-2 ama do tam.
![]()
Абе във връзката сте 2-ма. Не може еднинят да не се съобразява с другия и обратното. разбирам за нещо малко и неоснователно да се цупи, но това си е нещо адски сериозно!
Да те светна цигари не се отказват за 1 денПървоначално написано от pe6ooo
![]()
може със силна воля!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Force
аз ги отказах за един ден![]()
на предния ден казах от СЕГА(не от утре) непуша и от другия ден вече не съм и дръпвал....това беше преди седмица-две....ще видим докъде ще стигна без фасовете
Napulno sum suglasna 4e ako ima6 volia mogat da se sprat i za den.Maika mi koiato py6e6e po kytia na den spria v momenta v koito razbra 4e e bremenna i ve4e pove4e ot 5 godini ne e drupvala nito vednuj.Predi e spirala pak kogate e bila bremenna s men i drygata mi sestra no vednaga sled kurmeneto e po4vala pak dokato poslednia put prosto si kaza do tyk.Osven tova ne razbiram kak moje da py6ite.Aide ostavi 4e se trovite i bla bla ama parite ne vi si se svidiat be hora?Първоначално написано от jarod
![]()
И аз имах подобен проблем с едно момче и той ми постави нещата така:"Аз или цигарите" и аз не че толкова немога да спра цигарите,колкото си казах:Къв е тоя дето се появява от нищото и решава,че може да ми променя живота?!Мене майка ми не ми казва да не пуша,че некво момче![]()
Нито тровя него,нито той ми дава пари за цигари и се разделихме за известно време.
И после той сам се върна...и по-вече не ми е правил проблем за цигарите,ама на мене ми беше некво кофти да пуша с него,тои като не пуши.
После обаче си намерих друг и си пушихме заедно![]()
![]()
ако човека те обича нямад а те кара да се променяшПървоначално написано от Spider4eto
![]()
vyrni se pri neq...2 ne6ta pe4eli6...ima6 si prqitelka s koqto se obi4ate i spira6 cigarite koito sa vredni ,...i ne mi govroi 4e bilo nevyzmojno i az pu6ih no gi sprqh i sega se 4uvstvam mn po-dobre...iska se prosto volq..uspeh
Ми ти си путка ! Някфи тъпи цигари развалят връзката ти с момичето което обичаш и заради мъжкото ти ОГРОМНО достойнство ще я загубиш!!!!![]()
абе, вие чувате ли се, бе?!
няква кифла ще му казва к'во да прави и да не прави...
доколкото разбрах от това, което момчето е написало /ако е казал истината, де/ е, че тя чааак след 1 година ходене с него е почнала да му прави проблеми. следователно не е до това, че й пречи дима или някакви такива глупости, ами просто си е решила, че така вече не й е кеф и го прави на проблем.
а колкото до това, че ще си развали отношенията с гаджето заради някви си тъпи цигари... ами тя не прави ли същото?! как може да поставя отношенията си с него на такъв риск заради някакъв си каприз?!?!?!? представи си колко държи на него...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
цигарите мн ясно![]()
abs ima pravo moemto i az s tafa sam se karala s fr hahahah prava epak e 6te e po-polezno i za tebe i za neq
![]()
...i te taka
Аз ако бях на твое място, много сериозно бих си поговорил с нея... Щото тя покраи цигарите няма да умре, а аз без тях - ще се побъркамИначе поне проблеми с т'ва нямам. Мойта пуши само като е с мен, щото техните незнаят, а най-добрата й приятелка й забранява
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!