- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сам на деня на влубените
Кфо да правя бе хора ....отново съм сам на празника на влубените![]()
![]()
![]()
![]()
проблема е там ..кфо да кажа на бившата ми приятелка , штото оште е оби4ам
![]()
![]()
Излез с приятели, после иди на дискотека. Може да не завършиш вечерта сам.
Ми празнувай трифон зарезан примерно...![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хей дали са ти 2-ва прекрасни съвета,аз не съм мн добра в тея неа(даването на съвети де)ама ето идея
Приготви малко подаръче за бившата си приятелка(ама тихо,да не го раздуеш) и ако тя е свободна(за да не те изпревари някой-побързай)покания я да се позавлявате(ама не като гаджета,ами като фр)И накрая може пка да имаш гадже(за това е хубаво да си приготвил подаръче)а ако не се съберете,ще си прекарал 14.02 добре в приятна компания
Брех като романче стана:P
+1Първоначално написано от tuzaro
Пък и както някой каза накрая на вечерта може и да не си сам а да си имаш полвинкаАз лично така мисля да прекарам празника :P
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
тя е вече бивша, според мен не трябва да и се мазни за да си я върне има достатъчно момичетаПървоначално написано от FreeSpirit
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пиши й смс рано сутринта - "Честит празник . Жалко ,че на този ден не мога да бъда с теб ,макар че бих го искал.Обичам те!" 100% ще имаш отговор било то "Мерси и на теб ,а-у" ,или пък "Мерси ,и аз ще се радвам да съм с теб" . . . най-добре е обаче първо да видиш има ли си приятелка![]()
Абе "брат" нз дали ще те успокои или дали изобщо те интересува, но не си само ти сам на този празник... А до савети... Аз сам малко куц на тема любов
може би и за това съм самичък
но това е др тема
Еми какво да ти кажа : послушай хората, които ти дават савети тук... изглеждат обещаващи.
poslu6ai qПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
vinagi dava dobri suveti
sledq q ot izvestno vreme
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Извинявай, ама той пише че още я обича (и от къде знаеш защо са скъсалиПървоначално написано от tuzaro
)
Аз ще си празнувам Трифончо
Който иска можем да си попишеме
kaji i che ia obichash![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
daa mnogo dobra ideqПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Е кво ти пука бе...аз и на 13 ше съм сам и на 15 ше съм сам... /е не се знае де ама...понеже не ми е т'ва сега.../ и не ми пука много
+1Първоначално написано от kPuCkA
Животът е адът описан в Библията!
mi i az sum sama ama ne mi pyka osobeno
Великият ви ден на влюбените дори не е Христиански празник. Това е поредната измислица. Катос и сам - ще си сам. Толкова ли не можеш да си измислиш какво да правиш сам в един обикновен ден?!
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Аааайде и аз да се присъединя към клуба на самите на Св. Валентин.Сега не ми е проблем, ама си знам че на 14-ти ще се сдухам яко.
![]()
И то не заради друго, а защото всеки ти го навира в лицето тоя празник, а ти като не можеш да бъдеш с човека, към който имаш чувства, и става едно такова тъпо...![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Da,kaji i!Аз също ще съм сама и ми е малко гадно,ама....ко да се прави![]()
...
И аз ще съм си сама...иначе идеята със смс-а е много добра![]()
да си върнеш бивша е по-сложно и по безмислено от колкото да си фанеш някоя нова![]()
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever