- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сам на деня на влубените
+1Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Пък и да не ти пука ,4е си сам.Сигурно и аз 6те съм сам тогава,но 2 дена след 2 сигурно няма ...Пък и кво от тва ??? Тва си е обикновен ден като си4ки други....
![]()
--------------------------------------------------------
+1... И не е обикновен ден... Това е Тривон зарезанПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
Ех да ве аз забраих![]()
![]()
![]()
На 14 можеш да излезеш с приятели-самотни като теб.А на бившата може да кажеш,че още я обичаш.
Първоначално написано от .:БаЛъК:.
Напълно съгласна с теб! И аз както винаги ще съм си сама на празника на влюбените бе и тоя път няма да се впрягам![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Той мина...По новия календар е на 1ви.....Ако не ми вярвате погледнете си календарите!
дано аз да не съм сама,и да оздравя до тогаваа![]()
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Покани я да се видите,макар и за малко![]()
Хехе и аз ще съм самичка... нищо пък.Надявай се следващия Св.Валентин да е по-надежден и по-хубав от този... въпреки, че винаги следвам принципа "Нищо не се знае, докато не се случи!"![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
em 6tom e obi4a6 6to ti e biv6aaaa?????n6 ne se vrazva![]()
![]()
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
Фей педалче, фари да си ебеш з бъщъ си фе!
сами. а стига бе. о.О така мразя подобни корпоративни измислици, че май предпочитам без гадже на празника. ама аз съм чалната. мъобще, в последно време препдпочитам без. ъъъ за Св.Валентин ми беше мисълта.Няма да забравя колко гадно ми беие миналата година с едно мииииличко, романтично момченце с което тогава ходехме. Блех. Сега вече не знам с какъв ум бях тръгнала с него. Та как да е.
Сладурчета, това е само един ден. Безмислен при това. Слагайте непукистките физиономии и да не ви пука. А,и , момичета, спиралата се размазва от сълзи, а със или без гадже е хубаво тя да е на място ако я носите.
Е вие ме разбихтекакво като ще сте сами,преживява се бе хора
![]()
![]()