.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Спокойно, ние всичките сме гей. Един голям шибан гей.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

самоубий са

Мега фен Аватара на Rofl4e
    vse pak si na 13 ne moje6 da pravi6 takiva zaklu4eniq za sebe si

axaxaxaxa бро ми и аз си мислех така, ама са си карам и на момчета, и на момичета недей да правиш такива заключения толкова бързо
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Дам, и аз мисля, че си малка, за да кажеш, че си с хомосексуална ориентация. По-скоро смяташ, че харесваш момичета, защото си имаш приятелки момичета, а момченцата на 13 са много недорасли и глупави. Също така има повече красиви жени отколкото повече красиви мъже. И може би твоите познати - момчета са точно такива. Помисли над това и не прибързвай с изводите.
    П.П. Надявам се темата да не е ебавка, щото би се получило много тъпо. А и е грешния раздел.

+1

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Хъх сори ама ти вече не се броиш за човек
    ти си "ТО"
    Тва дет го казваш е мн тъпооо тя си е нормален човек просту ти неш...А колкото до теб просту ти си още на 13 сега през пубертетата сичку става ще ти мине изчакай да минат няколко години и ако не се променят нравите ти тогава ще споделяш с някои според мен сичку ще мине споко
    Що пък то?Дори и да е лезбийка теб какво те засяга?Това е просто 1 подробност и по-принцип ТЯ си е нормален човек!Геиовете или лезбийките са хора като всички останали неможе да им лепнете такъв етикет и това е характера и самия човек нямат значение,така ли?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Малка си за такива заключения, но може и да си права. Мълчи си засега за това, защото хората не приемат добре хомосексуалните, но аз не мога да си обясня защо. Имай си личен живот, ходи си с когото искаш, но не парадирай с това, че си различна от другите. Според мен това е формулата. Успехчета! И не е вярно, че не си човек - не ги слушай тия идиоти
    Memento moriendum esse!

Град
    In Devil's Castle
    и аз винаги съм се чудила..не защото е имало привличане,а защото просто ме е било страх..ама съм на 17 и не съм харесвала момичата.мога да се успокоя вече а за теб,не можеш още да си 100 % сигурна ..изчакай и ще видиш
    someone else...

а бе фани порасни малко и после прави такива заключения
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    самоубий са
    Браво ве! Как не те е срам да даваш такива крайни съвети?Аз пък докато четах темата отново усетих някакво противоречие е написаното от автора.Пише,че си гей ,а смяташ да се отказваш от момчетата.

П.П. Първо си бръкни в гащите и разбери дали си момче или момиче?
    Сега сериозно : ,,МомЧе или МомИче си?''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ще ти дойде акъла споко

За да разбереш какво чувстваш трябва да го чувстваш доста дълго време,за да го обявяваш пред редица хора.
    Пука ли ти ?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Неможах да разбера момиче или момче си .. С това ГЕЙ отгоре пък говориш че не харесваш момчета Омотах се
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Чакай... ти си момиче, нали?
    Защо гей тогава?

Емм..след 1-2г. ше видим

Град
    Between The Hell and The Heaven
    както казват повечето-изчакай няколко години,за да си сигурна каква точно си и тогава им кажи...предполагам няма да приемат факта веднага,но щом казваш,че са ти истински приятели-ще те приемат каквато си

недей заявява твърдо каква си,защото е малко рано-имала ли си връзка с момиче,а с момче? сега може мнението ти за момчетата да е такова,но после може да се промени,може и да не се...недей избързва,не казвай на приятелките си още

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Ако това ще те успокои,забелязал съм,че педъругите са много талантливи(изкл. Азис от това число)

Еее голяма работа.Вие пък всички бързате да нападате.Няма нищо лошо в това да си с друга ориентация,въпрос на избор.Като и харесва така,така да бъде...

Мега фен
    Град
    София
    Първо, авторката е на 13, което говори много- неулегнала тийнейджърка, която най- вероятно търси начин да блесне или изпъкне. Второ:скъпа(авторката), не знам как си представяш нещата в твоя детски свят, но не става днес харесвам момчета, айде от утре почвам момичетата. Нали се сещаш, че все трябва да се яви някой човек, м?

Какво ни интересува нас , коя пикла за гей ли се мисли или за лесбийка ? Баси , дреме ми на чепо ,че не те разбират хората . Като си куха лейка да казваш най-съкровенните си неща ще те отблъскат ! + това още се насираш в гащите и не можеш да осъзнаеш какво е човек с обратна сексуална ориентация . Сега се гръмни !

Град
    в куза :)

Re: аз съм ГЕЙ ..

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqq
    Zdraveite..na 13 sym, a ve4e se otkazah ot mom4etata..nee..ne e zaradi nqkoq "lubovna drama" i dr prostotii..prosto ne me vlekat..samo priqteli..ni6to pove4e..no momi4eta..haresvam gi, da.. sega koi znae kfo she si kajete "idi se na4ukai nqkade i pak she zaharesvash mom4eta" .. exex..molq, bez takiva komentari..4udq se kak da kaja na priqtelite..nqma da reagirat po otricatelen na4in..prosto se 4udq po kaf na4in da im go kaja..za6toto naistina iskam da spodelq s nqkoi.. :/ ne moga pove4e taka..nashte she otka4at..no te nqma zashto da razbirat..
    blagodarq za otdelenoto vnimanie..

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    ти явно си некой пре-израстнал връсниците си бъдещ философ, който разсъждава над живота си, критикува грешките си и предвижда последствията си ... евалато ти 13 годишен философе .. все така =D> =D> =D> =D> =D>

А мислиш ли, че ще зайнтригуваш някого? Ми много важно, че си гей то ако така ставаше.. Днеска съм утре не съм

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от NuRi
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Поизчакай още 1-2 годинки и пак ще си говорим по въпроса.
    +1
    Още си мн малка.. Та първа те грабва пубертета.. На тая възраст сте с мн променливи искания и похвати в живота и незнаете какво наистина искате от него и от себе си.. След годинка две три.. тогаз ще си наясно какво наистина искаш да си...

+1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

хаха вярно е,че момичетата сме по-привлекателни от момчетата ама се пак рано е да си правиш такива заключение..ти си едва на 13 О.о още нищо не си видяла от света
    още не си срещнала момчето..а ако толкова харесваш момичетата можеш да си намериш някой по-женствен
    айде не бързай да си прайш такиз изводи ! можеш да се окажеш би.. (:

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Чакай... ти си момиче, нали?
    Защо гей тогава?
    Гей е универсално за 2та пола."Лесбийка" е изкуствено създаден термин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове