- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- аз съм ГЕЙ ..
Спокойно, ние всичките сме гей. Един голям шибан гей.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
vse pak si na 13 ne moje6 da pravi6 takiva zaklu4eniq za sebe si
axaxaxaxa бро ми и аз си мислех така, ама са си карам и на момчета, и на момичетанедей да правиш такива заключения толкова бързо
![]()
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
Що пък то?Дори и да е лезбийка теб какво те засяга?Това е просто 1 подробност и по-принцип ТЯ си е нормален човек!Геиовете или лезбийките са хора като всички останали неможе да им лепнете такъв етикет и това е характера и самия човек нямат значение,така ли?Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Малка си за такива заключения, но може и да си права. Мълчи си засега за това, защото хората не приемат добре хомосексуалните, но аз не мога да си обясня защо. Имай си личен живот, ходи си с когото искаш, но не парадирай с това, че си различна от другите. Според мен това е формулата. Успехчета! И не е вярно, че не си човек - не ги слушай тия идиоти![]()
Memento moriendum esse!
и аз винаги съм се чудила..не защото е имало привличане,а защото просто ме е било страх..ама съм на 17 и не съм харесвала момичата.мога да се успокоя вечеа за теб,не можеш още да си 100 % сигурна ..изчакай и ще видиш
someone else...
а бе фани порасни малко и после прави такива заключения
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Браво ве!Първоначално написано от alex_devv
Как не те е срам да даваш такива крайни съвети?Аз пък докато четах темата отново усетих някакво противоречие е написаното от автора.Пише,че си гей ,а смяташ да се отказваш от момчетата.
П.П. Първо си бръкни в гащите и разбери дали си момче или момиче?
Сега сериозно : ,,МомЧе или МомИче си?''![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
За да разбереш какво чувстваш трябва да го чувстваш доста дълго време,за да го обявяваш пред редица хора.
Пука ли ти ?
Неможах да разбера момиче или момче си .. С това ГЕЙ отгоре пък говориш че не харесваш момчета![]()
![]()
Омотах се
![]()
![]()
Чакай... ти си момиче, нали?
Защо гей тогава?![]()
както казват повечето-изчакай няколко години,за да си сигурна каква точно си и тогава им кажи...предполагам няма да приемат факта веднага,но щом казваш,че са ти истински приятели-ще те приемат каквато си
недей заявява твърдо каква си,защото е малко рано-имала ли си връзка с момиче,а с момче? сега може мнението ти за момчетата да е такова,но после може да се промени,може и да не се...недей избързва,не казвай на приятелките си още
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Ако това ще те успокои,забелязал съм,че педъругите са много талантливи(изкл. Азис от това число)![]()
Еее голяма работа.Вие пък всички бързате да нападате.Няма нищо лошо в това да си с друга ориентация,въпрос на избор.Като и харесва така,така да бъде...![]()
Първо, авторката е на 13, което говори много- неулегнала тийнейджърка, която най- вероятно търси начин да блесне или изпъкне. Второ:скъпа(авторката), не знам как си представяш нещата в твоя детски свят, но не става днес харесвам момчета, айде от утре почвам момичетата. Нали се сещаш, че все трябва да се яви някой човек, м?
Какво ни интересува нас , коя пикла за гей ли се мисли или за лесбийка ? Баси , дреме ми на чепо ,че не те разбират хората . Като си куха лейка да казваш най-съкровенните си неща ще те отблъскат ! + това още се насираш в гащите и не можеш да осъзнаеш какво е човек с обратна сексуална ориентация . Сега се гръмни !![]()
ти явно си некой пре-израстнал връсниците си бъдещ философ, който разсъждава над живота си, критикува грешките си и предвижда последствията си ... евалато ти 13 годишен философе .. все така =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqq
А мислиш ли, че ще зайнтригуваш някого? Ми много важно, че си гей то ако така ставаше.. Днеска съм утре не съм![]()
Първоначално написано от NuRi
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
хаха вярно е,че момичетата сме по-привлекателни от момчетатаама се пак рано е да си правиш такива заключение..ти си едва на 13 О.о още нищо не си видяла от света
още не си срещнала момчето..а ако толкова харесваш момичетата можеш да си намериш някой по-женствен![]()
айде не бързай да си прайш такиз изводи !можеш да се окажеш би.. (:
![]()
Гей е универсално за 2та пола."Лесбийка" е изкуствено създаден терминПървоначално написано от LovePoisoned
![]()