- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- аз съм ГЕЙ ..
emi 4estito togava![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Именно.Първоначално написано от Jamalska
Филми поне не гледате ли бе ...
-> На 13 може да си помислиш, че си и мравояд с проблемна простата. Нали се сещаш?
Споко, не се убивай още... дори и да си гей, не е краят на света. Но не очаквай да има с кого да споделиш на тези години, освен с родителите си. Но и за тях е сложна работата.
Абе, гледай си уроците сега и се постарая да не вършиш глупости.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Доколкото разбирам си момиче и харесваш момичета, което не е ГЕЙ, а лесбийка
И щом си още на 13 то можеш да бъдеш спокйна че след 1-2 годинки ще си хванеш прияТЕЛ и няма да си мислиш за момичета. Нека ти се пооправят хормоните малко![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Пфф ..
Още не знае момче ли е , момиче ли е ще си определя сексуалните ориентации..
Я по-добре отивай в пясъчника и не се занимавай със затормозяващи недоразвития ти мозък въпроси.
А и обратна да си не си първата или последната.
Ай ..
Малко по-нагоре ти казаха, че ГЕЙ е универсален термин.Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами не чета постовете преди мен, а и не знаех че на лесбийките им казват гейове. Звучи кофти, но съжалявам ...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ти си точно толкова обратна, колкото са ти сериозни проблемитеСледователно -Толкова ли няма с какво да се занимавате?
![]()
Don't worry, be happy!
4esno kazano i az zaglejdam hubavite momi4eta ama s izvodi : " wow hubava pri4eska" ili "s gotini obuv4ici e" a moje "kolko e hubava" no ne moga da kaja 4e ne tova ne zna4i 4e imam dr orientaciq. Pri teb moje da e sa6toto no ti da mu pridava6 pove4e emocii i da go misli6 za dr.
Голям размер на картинката! /machoka/
Поживей пък ще видим дали наистина си лезбийка. Тогава ще намериш и начин да им кажеш.
Абеи така да е нормален човек е като другите !Все пак Смятам , че е рано да правиш такива заключения !
И аз съм "педал" искаш ли да се срещнем и да ти строша главата?![]()
14/88 !
тва е временно...
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
и да не е временно, поздравления за смелостта да го признаеш
И мисля , че няма защо да се притесняваш да го споделиш нито с приятелите си, нито с родителите си...все пак това си ти, ако те обичат ще те приемат такава каквато си![]()
Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqq
i az bqh taka kato bqh na 12-14, no sega dai mi nqkoi godin pi4 i nqkoq madama, i da vidim koe 6te izbera. Kato cqlo mnogo cenq jenstkata krasota, no ne mislq 4e sam gei, ne mislq i 4e ti si, Pak i ima i teoriq, 4e vseki e bi seksualen, i az mislq 4e e vqrno. Vseki znae kakvo haresva v svoq pol i kakvo v drugiq, zatova gi tarsi (i v dvata pola) za da gi oceni. Mislq 4e e polezno da se napravqt eksperimenti sas seksalnystta, no mislq 4e e rano da kaje6 4e si gei. Ako 6te kazva6 na fr-dovete, badi sigurna, ina4e moje da nastane obarkvane.