- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анален секс
дообрее въпроса ми е хмм ... с приятеля ми сме решили да прообваме отзаад обаче мене ме е гнус и леко ме ешубе сми щото ще ме болии и ми изглежда некфо гнусноо дето вика една приятелка да ти ругат лайната с извинение хах окееЙй нали хоиш до тоалетна ама то пак има нещо та сми гнус ме е :shy: ко да праа
Ми то както са казали хората "На сила хубост не става".Явно не го искаш,приятеля ти толкова ли чак иска да го пробвате този вид секс,при положение,че ти нямаш особено желание.![]()
Аз го смятам за гнусно и за това не го практикувам,ти може да направиш същото![]()
ме2Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
davai smelone se pritesniavai ma ako te e chak tolko shube mu kaji da si pusne kabelna tam gi ima mnogo takiva
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Nqma nishto gnusno v nego ako se pravi kakto trqbva. Veche sum obqsnqval kak.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
az li4no sam momi4e na 16 godini i ot predi 4 meseva zapo4nahme analen sex s moq priqtel i az mislih 4e 6te boli ili 4e 6tee gnysno no ni6to takova pri analen sex se vazbyjda6 mnogo pove4e i neboli kakto si go prectavq6 stiga da nese pritesnqva6 i dasi dostata4no vazbydena vsi4ko 6tee nared i 6te ti haresa li4no na men mnogo mi haresva analniq sex
това е факт наистина.. жените при правилно правене на аналния секс.. изпитват мн голям кеф..Първоначално написано от aanitogb
но ако не искаш и си нерашителна просто кажи не и ти имаш право на избор...
виж тк има мн теми за анален безопасен секс погледни ги и давайте аиде дано да сме ти помогнали с нещо на добър пътП
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Знаеш ли колко ми дреме за твоите деразния , дали та те еб*т в гъз*а или не.
Трябваше ли отделна тема да пускаш. Какво можем да ти помогнем ние.Ти или го искаш или не...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Направи си клизма!
И 1 съвет към аналния секс трябва да подходиш, когато си сигурна напълно, че го искаш. Иначе няма да стане като хорта. Аз съм правила, но определено чувствах само болка и ми идеше да рева от нея. Не искам повече!
На тебе май ти харесва да ти го бутат докато имаш лайна отдзаде, иначе щеше да се прочистиш....Първоначално написано от sTaYaWay
Ami spored men s16to e gnusno.......
P*t*ata e za ebane a g*za za dr raboti............. ama se pak ti si re6ava6!
Прочети малко по този въпрос и тогава пристъпи към действие.
не виждам нищо гнусно, но...така ще зарадваш много приятеля си. накараи го и ти да направи нещо за теб и сте квит ако може така да се каже![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Sled napravata na edna klizma ne bi trqbvalo da imash problemi s higienata "otzad",a otnosno bolkata vazelinche.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
kvi klizmi cheta ot odeve...s priqtelq mi ne ni trqbvashe nito klizma nito vazelin...trqbva mnogo bavno i nejno ,a ne da se hakne kato kol za domati...ama vazelinane e izlishen.vmesto klizma WC i nqma AMA NIKAKVA VEROQTNOST da izkochat "domateni liuspi"![]()
emi 6tom ne iskash nedei i az ne sam go pravila smisal strah me e
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ми като те е шубе и не го искаш,не го прави.
+1 Ти решаваш,ама ако го правиш само щото"Гаджето иска" тва говори мн лошо за тебПървоначално написано от faxy
![]()
по принцир е много яко докато го правите, но е много гадно като си го изкараш и да видиш 4е е изцапан......![]()
ПробвайтеПървоначално написано от sTaYaWay
![]()
![]()
Първоначално написано от aanitogb
Напълно съм съгласна с тебе ...уникално е !!!
Russian Aerospace Agency