.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Re: Здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    az li4no sam momi4e na 16 godini i ot predi 4 meseva zapo4nahme analen sex s moq priqtel i az mislih 4e 6te boli ili 4e 6tee gnysno no ni6to takova pri analen sex se vazbyjda6 mnogo pove4e i neboli kakto si go prectavq6 stiga da nese pritesnqva6 i dasi dostata4no vazbydena vsi4ko 6tee nared i 6te ti haresa li4no na men mnogo mi haresva analniq sex

Напълно съм съгласна с тебе ...уникално е !!!

Gergan4e ti ne hode6e li predi s edin Mitko Val4anov ot Trakiq?

Re: Здр

Цитирай Първоначално написано от KLI_ENT
    Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    az li4no sam momi4e na 16 godini i ot predi 4 meseva zapo4nahme analen sex s moq priqtel i az mislih 4e 6te boli ili 4e 6tee gnysno no ni6to takova pri analen sex se vazbyjda6 mnogo pove4e i neboli kakto si go prectavq6 stiga da nese pritesnqva6 i dasi dostata4no vazbydena vsi4ko 6tee nared i 6te ti haresa li4no na men mnogo mi haresva analniq sex

Напълно съм съгласна с тебе ...уникално е !!!

Gergan4e ti ne hode6e li predi s edin Mitko Val4anov ot Trakiq?
    Да ходех и какво? Ти кой си?
    Russian Aerospace Agency

Щом не искаш не го прави...иии ако решиш да го направиш клизма...

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от maci
    kvi klizmi cheta ot odeve...s priqtelq mi ne ni trqbvashe nito klizma nito vazelin...trqbva mnogo bavno i nejno ,a ne da se hakne kato kol za domati...ama vazelinane e izlishen.vmesto klizma WC i nqma AMA NIKAKVA VEROQTNOST da izkochat "domateni liuspi"
    Ot mnogo vreme povtarqm, che ako dupeto ne e otpusnato faida ot lubrikanti nqma i obratnoto. Ako se otpusne bavno i dobre nqma nikakva nujda ot lubrikanti. Taka e. S dobro hodene do WC-to se eliminira 80% chansa ot nepriatni iznenadi (razbira se ako nqma razstroistvo). I vse pak malka klizma s analen dush se pravi za 5 minuti i garantira 99% shans za chistota! Vse pak analen sex ne se pravi vseki den!
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Ами не прави. Няма смисъл ако не искаш. Целта е да си отпусната, ако не си не е много приятно. Това, че някои го правят не означава, че и ти трябва да го правиш.

Град
    Където сваря
    Няма от какво да те е гнус прави една клизма пии две водки да се отпуснеш и мятаи смело колкото се стягаш толкова по зле хем ще измачиш себе си хем приятеля аз съм се обедил че момичето трябва да е отпуснато инак е голяма мъка(че и си е гавра) но ти си знаеш ако не го искаш не го прави трябва да си готова за това не защото приятеяля ти го иска тои утре може да иска да те ебе и в ушите (това последното е базик).
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nqma nishto gnusno v nego ako se pravi kakto trqbva. Veche sum obqsnqval kak.
    6+
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си