- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Любовта не се казва, а се доказва"
или ходи се посвети на изучаване на женската психология ... или не се замисляй по тази темаразбиранията на жените се различават от нашите ... дори в повечето случаи нещата които казават за самите тях имат коренно различен смисал
сложно е ...
![]()
![]()
Taka 1. SmiLeHappyEnjoyMyPaiN имаш голямо правоПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
2. По цитата : Както писах, че ги има тези 10 % от "свестните" момичета кой е казал, че ги няма и тези 10 % от момчетата...
ии за 3. Писах, че не се е случвало само на мен![]()
Сажълявам, ако толкова така "неразбираемо" съм написъл темата![]()
И аз сЪжАлявам, че не си разбрал, че давам пример само защо момичетата заявяват, че любовта трябва не да се казва, а доказва...Първоначално написано от Chess
И аз не съм казала, че ги няма 10-те процента свестни момичета, но защо пък никой никъде не спомена поне мъничък процент свестни момчета? Защото все момичетата виновни, все са много взискателни, все не можеш да им угодиш... Но някога някой поискал ли е? Някога някой сетил ли се е да поглези дадено момиче ей така? Защото държи на него? Отговорът ми е да, но тези индивиди се броят на пръстите на едната ми ръка, и лично познавам само 1 момче, което би се държало така, ако наистина твърди, че обича...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Опа...много се извинявам за правописната грешка... shiT Happens
... Абе то тази стана каквато стана
![]()
Аз не те разбирам , ти не ме разбираш![]()
Айде да се разберем? Тези 10 % понякога са много по малко , от колкото изглеждат
.Ако някой те обича той няма да чака да поискаш от него, а сам ще ти даде... И тази тема я написах, защото както казах (все пак лично мнение, няма нужда да се обиждате всички) това го използват момичета, които само чакат и колкото и да получават не им е достатъчно ("Защото все момичетата виновни, все са много взискателни, все не можеш да им угодиш"
). Съжалявам, че не долових иронията, ако е имало такава
...
Az imam drugo mnenie po toq vapros !!! Chess znai6 li za6to momi4etata ne dokazvat 4e obi4at nqkoe mom4e ? eisq 6ti otgovorq .... Taka zapo4vam-v pove4eto slu4ai momi4etata neiskat da priznavat na mom4etata lubovta si za6toto se 4uvstvat nesigurni i si mislqt 4e ako im kajat 4e gi obi4at te 6te izgubqt interes kam tqh,ili pak 6te zapo4nat da se naduvat i da govorqt kade li ne za 4uvstvata koito momi4eto izpitva kam mom4eto-(tva e ot li4en opit)-Zatova moito mnenie e 4e edno momi4e nikoga ne trqbva da ostavq mom4eto da e sigurno v neinite 4uvstva(ne kazvam 4e momi4eto ne trqbva po nikakav na4in da pokazva 4uvstvata si) Edna vrazka se gradi na vzaimno razbirane i nai vajnoto e momi4eto i mom4eto da govorqt i da spodelqt vsi4ko,koeto gi valnuva.
tva e specialno za mom4etata- badete po tarpelivi,nebarzaite da se samoobvinqvaite za provalena vrazka i nai vajnoto dokajete na momi4eto,4e moje da vi ima doverie.za da moje to da e spokoino da razkrie istinskite si 4uvstva kam vas!!!
Така така...пак почвам с 1. , 2. и т.н.![]()
1. (лично мнение) Има повече надути момичета, от колкото момчета.
2. Защо след като момчето доказва любовта си все още сте несигурни и не искате вие да показвате (тва е пълна глупост).
3. По твоята логика защо тогава едно момче трябва да докаже любовта си...Защо да не остави момичето да се чувства несигурно и да видим до каде ще стигнат...
4. Според това което ти писа една връзка не се гради на взаимно разбиране, а на несигурност от страна на момчето.Според теб момичето трябва да е напълно сигурно и доволно, че е обичано, а момчето да си блъска главата.
5. Мисля, че момчето като доказва чувствата си също показва на момичето , че може да му се има доверие. Но все пак това е вашето тъпо (с извинение), криво мислене...
Ахам.. както и ние не разбираме башата природа.. нормално си е.Първоначално написано от Chess
П.Т.Можете и вие да го казвате, но и двата пола трябва да го казват само при нужда![]()
1. (лично мнение) Има повече надути момичета, от колкото момчета.-Да, съгласна съм![]()
2. Защо след като момчето доказва любовта си все още сте несигурни и не искате вие да показвате (тва е пълна глупост).-'що не можем ли и ние да сме чешити?![]()
3. По твоята логика защо тогава едно момче трябва да докаже любовта си...Защо да не остави момичето да се чувства несигурно и да видим до каде ще стигнат...-отговорил си си вече.
4. Според това което ти писа една връзка не се гради на взаимно разбиране, а на несигурност от страна на момчето.Според теб момичето трябва да е напълно сигурно и доволно, че е обичано, а момчето да си блъска главата.-според мен и двамата трябва да са сигурни и доволни, но не и прекалено всеотдайни,'щото става досадна работа малко(мое мнение).
5. Мисля, че момчето като доказва чувствата си също показва на момичето , че може да му се има доверие. Но все пак това е вашето тъпо (с извинение), криво мислене... -въпроса е дали найстина ги доказва?? Ако е така, значи момичето незнае какво иска или иска твърде много.![]()
Значи...Какво се случва обикновено... (ех че си ги обичкам тези многоточия) Нали там според "darito" момичето има нужда да е сигурно...Тогава както казах момчето трябва да си блъска главата...В повечето случаи, това не се казва при нужда, а когато момичето се почувства мааалко несигурно. . .
![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Skapi Chess ne se opitvai za6toto nqma da moje6 da ni razbere6. Poprincip tva mu e gadnoto na jivota 6toto ponqkoga mom4etata se okazvat precakani,no kakvo 6te kaje6 za momi4etata koito stoqt i o4akvat nqkoe mom4e da im obarne vnimanie,a v tova vreme mom4eto se e zabil v tapiq komp i igrae nqkoq tapa igra!!! tva ne e li ne4estno? Za6to nie postoqnno mislim za vas i sse opitvame da razberem 4e nemojite bez tapite igri,no vse pak vaprosa mi e komputara nad nas li e???
Първоначално написано от StEaLtHy_girl
С теб почти се разбрахме^,^
А сега скъпа "darito",никой не може да ви разбере. Даже и другите представители на вашия пол. Единствено човека в огледалото ви разбира, никой друг
.Нека да ти отговоря на БЕЗСМИСЛЕНИЯ въпрос : разбира се че компа ми не е над едно момиче
.Между другото само казвам, че нали за да забравиш някой,някоя трябва да си намериш занимание- ето ти го преф. занимание :P . А сега, ако на момчето не го е*е за момичето е пълна боза или се прави на "газарче"
![]()
Или пък Наруто???Първоначално написано от darito93
Не, бе базикам се.![]()
Ама наистина т'ва Наруто мн ме дразни.. цялото народонаселение го гледа
Едит: Мене, майка ми от тук-оттам ме разбира. Странно, но си е факт. :P
Да добавя: или пък наистина няма интерес към момичето... Ходи си блъскай главата(шегичка)
Хахахахаххаах StEaLtHy_girl кефиш ме![]()
![]()
. Не не
.Е няма лошо сега (и аз гледам Наруто ве
![]()
![]()
![]()
![]()
).Харесва им на хората да гледат анимирани нинджи да се трепят
![]()
.
В даскало съм Тен тен(една приятелка ни разпределя така, нз що).Първоначално написано от Chess
Тя била готина..
А като стана лоша ми викат Урочимаро или к'ъвто беше там.
![]()
Ние нещо тук го ударихме на чат.Докато чакаме някой да пише по темата...
Kakashi rox(и Neji бре
![]()
)
Не ги знам тия. И вярно го ударихме на чат, ама аз знам, че модераторите си вършат работата(въпреки, че не е хубаво да им създаваме много)Първоначално написано от Chess
Айде аз си лягам, че съм станало в Свети зори
. Лека.
ЕЕЕ, чак писма да си пишем...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Хахахахах ще ме разбиете хора...особено ти (SmiLeHappyEnjoyMyPaiN ): уникат си батеее![]()
![]()
.А по темата някой нещо, че с чат до никъде няма да стигнем
![]()
![]()
.
хах мерси ... а по темата : темата е хубава =D>Първоначално написано от Chess
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
Хехе...ти вярно си бил мн забавен "уе"
![]()
10x за оценката, но се надявах за някой по "сериозен" коментар (по темата(все пак не съм я пуснал напразно
)).
аз съм сериозенПървоначално написано от Chess
има някаква логика ... пък и има доста отговори
20% са по темата
другото си е извадка на чат лог от сайт за запознанства Наруто.сом ...
Мисля че разбрах какво искаш да попиташ.
Просто ще ти кажа, любовта е за двама, любовта е компромиси безкрайни...
А не всяка може и знае да ги прави, не всяка знае рецептата да обичаНо всеки може да каже :"докажи ми любовта си" и какво..? Питам се аз...? какво от това да ти я доказва и да не ти я доказва... Има ли значение? Ако ти го обичаш , това не може да се промени и без нищо да прави , ще се разбере че е така, както и за нея (момичето).
Всеки се е разочаровал от горчивия опит... личен или чужд.. но ако любовта я има, което можеш да разбереш от подробностите, от жестовете, тогава няма да те заплюе с " докажи ми че ме обичаш" а ще оцени всеки твой жест, ще оцени всичко , което си направил за нея , та дори това което не сиПовярвай ми.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от Al3ksandra
Ще опитам да ти повярвам...Да знаИш, успя да ме убедиш в , това което написа![]()
Бтв понякога наистина това с доказването адски много дразни..и наистина няма смисъл да се повтаря тфа..не е нужно да я доказваш при положение че си сигурна че той наистина те обича..Пък и кфо..като мислиш че са бози вземи си намери някоя от тия 10%![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...