- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Любовта не се казва, а се доказва"
Първоначално написано от Chess
не говоря празни приказки
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от WindfaLL
Хех...де да беше толкоз лесно...10 % са си малко![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Първоначално написано от Al3ksandra
И това го има :P :P ... Не всички говорят разни приказки![]()
еми на мене не ми го показват много често и аз се научих да се задоволявам с казване
Първоначално написано от MartyParty
Много е гадно да живееш в заблуда : \
тцтц що всички ме ебавате неска ейПървоначално написано от Chess
![]()
Mani az ni6to nema kaja...NE 6e kaja,ama...Sq az na moqta biv6a priqtelka i kazvah vseki den po nai-malko 50 p1ti 4e q obi4am,i tq mi kazva6e ot vreme na vreme i az..Abe da re4em 4e mi e otgovorila tq s 30 "i az",na moeto "obi4am te".A p1k tq mi go e kazvala mnogo rqdko za 6 meseca msilq 4e mi go e kazvalo okolo max 50 p1ti...-------->izvoda k1v e:Mom4etata kvoit i da napraq momi4etata vinagi sa nedovolni...Az moita q d1rjah na piadestal,si4ko praih za enq,i nakraq mi kaza,ti mnogo me zadu6ava6..Pisna mi ot tvoite sms,pisna mi ot tvoeto obi4am te na vseki 10 min,pisna mi ot...I kvo..Awe neznam,az iskam momi4e koeto da me obi4a kolkoto i az neq(a az kogat oobi4am,obi4am istinski i to silno)
Тука се намесва друга теория "Всичко,което се повтаря,губи своя чар"Първоначално написано от pet_14
Нали знаете твърдението.....Най-напред вървяли хората след тях жените и добитъка![]()
Това беше доброПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
Любовта се доказва, кой каквото ще да казва. Защото чувството не може да се опише с думи, а само с жестове. Наистина напоследък "обичам те" е изветряло. Всеки втори (ти) го казва за щяло и нещяло, че когато някой, който наистина си заслужава и те обича, ти го каже... просто не му обръщаш внимание. За това чрез жестовете си личи кога едно "обичам те" е истинско и кога не.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Момичетата са нежната половинка.Те обичат да им се обръща много внимание,обичат да ги обсипват с нежни думи и ласки.Днешните момчета ходят с момичетата просто ей така,без никакви чувства(е,има малки изключения :P ),но с много лъжи. Любовта се доказва дори и с най-малките жестове.
Е,разбира се,има момичета,които не оценяват и най-малкото,но това все пак си е до човека![]()
Първоначално написано от Black Tears
Е са, че обичат да им се обръща внимание, да , ама кой не обича да му се обръща внимание и да знае, че е обичан.Относно днешните момчета...има и такива момичета (разбира се със изключения)...