- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Любовта не се казва, а се доказва"
Такаа...голяма скука и реших и аз да драсна една темичкапък дано излезе нещо от нея :P
Иде реч...
Писна ми вече , ядосах се... "Почти всички" момичета казват винаги едно и също: "Любовта не се казва , а се доказва" е и аз подкрепям това твърдение, но не стана ли малко прекалено... НЯМА никакво значение колко усилия е полагало момчето... важното е накрая да му го забият в лицето: "Любовта не се казва, а се доказва". НЯМА значение колко и как въпросното момче обича момичето, важно е твърдението... Поне веднъж ли няма да си зададете въпроса : "АЗ с какво съм доказала/показала, че го обичам?".По какъвто и начин да доказват момчетата, че обичат въпросните момичета те винаги остават недоволни (момичетата)...Искам поне една веднъж преди да каже:"Любовта не се казва, а се доказва" , да се запита въпроса по-горе (голям мързел съм btw)...
Това го написах, не защото се е случило на мен...а защото се е случило не само на мен (затова "сложих всички под общ знаменател) .
Извинявам се на 10-те % от момичетата, които са свестни и не правят такива бози, но останалите....
Е да чакаме коментари :P
opitvash se da ni razberesh jenskata priroda li![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Опитвам но с неуспех... И въпреки това... баси бозата е да ти го кажат
![]()
Не можеш да се изразяваш.
А и крехката ти възраст проличава.
Любовта трябва да се доказва.
Любов е да даваш, независимо от всичко, без да очакваш да получиш.
Лично аз изпитвам нужда да чувам "обичам те" по няколко пъти на ден.
Миииии напълно си прав.
Момичетата само чакат ... и чакат ... и чакат ...
Хубаво едно момче да докаже че обича едно момиче... но все пак ако това момиче не те обича.. как да ти доказва че те обича![]()
![]()
И аз изпитвам нужда да чувам.Първоначално написано от be_true
Но и изпитвам нужда да казвам.
Бе любовта е странно нещо![]()
Не мога да се изразявам 'щото сам сдухан вече![]()
На 5 съм , надявам се да няма проблем :P
Както казах: "...и аз подкрепям това твърдение..."
Нали трябва да се доказва, какво като ти повтарят по няколко пъти на ден "Обичам те!"
Чувстваш се добре, защото знаеш, че е истина.
А "обичам те" се казва само на специални хора, които притежават частица от сърцето ти.
Иначе се губи смисъла...
Ми ти кфо си мислиш че и на господина по физическо казвам "обичам те"Първоначално написано от be_true
![]()
Аз съм го казвал само на един човек![]()
И аз обичам и имам нуждата приятелят ми да ми казва по няколко пъти на ден,че ме обича.В началото на връзката ни ми беше дошло до гуша да ми казва,че ме обича ама сега много намаля това обичам те и ми липсва това нещо![]()
1. След като ти го е казал/а нищо не се променя като не го е доказал/а
2. В последно време думите "обичам те" някакси "изветряха"... харесат се някои, тръгнат (хубаво, добре за тях), на другия ден - "обичам те толкова силно, не искам да си тръгнеп" , две седмици по-късно: "абе какво стана с твоя приятел" - "ми разделихме се"![]()
1.Ще ми се да вярвам, че хората говорят, каквото чувстват.
2.Има и истински хора.
Никво извинение - сички са тъпи пачавриПървоначално написано от Chess
Извод: Просто спираме да се праиме, че много ги обичаме и правиме каквото ни е кеф - нека поне да мрънкат с оправдание
![]()
Хех
хей, "be_true" нали се извиних на 10-те процента, които са истински, но като гледам има хора, които не мислят, че има такива![]()
Първоначално написано от Chess
Ти знаеш че има изключения , включително аз![]()
Тук става дума за момичета
Да има изключения (10 %)... съмнявам се да не сам дал много % ?
![]()
доказва"
--------------------------------------------------------------------------------
Chess написа:
Извинявам се на 10-те % от момичетата, които са свестни и не правят такива бози, но останалите....
Никво извинение - сички са тъпи пачаври Извод: Просто спираме да се праиме, че много ги обичаме и правиме каквото ни е кеф - нека поне да мрънкат с оправдание
TI KFO WE MN SI GOLQM G1ZAR![]()
![]()
![]()
Пич. Прав си, но това не е типично женска черта. Колкото са момчетата с разбити сърца, толкова са и момичетата с несподелена любов. Нищо ново под слънцето. Темата е излишна. Истинска любов на възраст между 13 и 20 год. е невъзможна. Зарежи ги тия работи. Тогава и пубертета ни плющи и въбщеее луда работа. Като пораснеш и срещнеш зряла жена ще осъзнаеш каква е разликата и ще разбереш че те не са такива както в тийн годините, респективно и за момичетата когато те срещнат истински мъж ще се чудят как е можело да се занимават с толкова глупави момчета. Е затова че спокс...
Като гледам и в твоите думи има мн смисъл![]()
... Вероятно и ти си прав \
/
Е да ва е*а и в извратеното мислене.Там са фанал с 4 пу*ки те ги наиграли и ве4е си4ки са па4аври,няя свестни моми4ета.Мога да ви кажа 4е познавам толкова много...Недейте си правете изводите толкова бързо....Първоначално написано от my baby love
![]()
--------------------------------------------------------
Такаа...значи, когато едно момиче ти каже тази фраза и иска нещо от теб, трябва и да даде, ако ме разбираш.Трябва и тя да го докаже, а не само ти.Наистина любовта на думи, не е любов, ако ти си развяваш байряка наляво и надясно и после с най-голяма наглост твърдиш, че обичаш.
не говоря специално за теб).Доказваш любовта си, като се грижиш за дадения човек, пука ти за него и си имате доверие.Трябва и разбиране естествено.
Искаш ли да знаеш защо става така? Бих ти дала пример с личния си живот. Сега съм с първия си приятел, събрахме се месец преди да стана на 16 и сякаш дотогава бях като държана на каишка. След това започнах да му правя изненади, малки подаръчета, като цяло да го глезя. Сега няма да изброявам, защото не са малко. Накрая се стигна до "обичам те". Еми, аз не му го казвах много, защото ме беше страх как той би го приел... а той въобще и не си изтъркваше езика да споделя такива работи, не знам как го научих, че е хубаво да го споделиш на човека, към когото го чувстваш. Но той започна да прави друго: казваше ми го единствено само когато се разделяме вечер или когато съм го зарадвала изключително много с нещо. Постепенно думите започнаха да увисват във въздуха като ненужни - знам, че държеше на мен, знам, че ме обичаше (или просто в мен е видял нещо като втора "майка", която да го глези, без да се карат), но никога не го показа с жест. Само понякога, когато сме за малко разделени, се разлива със смс-и. Говорили сме за това, много ме мъчеше и фактът, че отвсякъде ми повтаряха "Не момчето, а момичето трябва да бъде ухажвано". Винаги се стигаше само до едно "Знам, че правиш много, гузно ми е, че не мога така да отвърна, съжалявам, ще се постарая" и дотам! Напоследък ми писна и вече почти съм се решила да вдигна ръце от връзката ни, особено след като беше забравил кога правим 7 месеца (по-скоро, че е настанала тази дата), а аз пак бях приготвила картичка, пак бях мислила какво да правим вечерта... Той се поправи, да, даде ми и той картичка, когато излязохме, но не беше най-приятното, когато слушах през цялото друго време по телефона "Ееееемммм, много ме е яд".Първоначално написано от Chess
Ето затова се стига до "любовта не се казва, а се доказва", защото когато момчето реши, че момичето е негово, решава, че вече не трябва с жест да й показва чувствата, макар да би трябвало да стават по-силни... Момчетата смятат, че с едно "обичам те" момичето може да полети в облаците, но ако се окаже подхвърлено рутинно, както например всеки път само преди раздяла за вечерта? Тогава едно себеуважаващо се момиче трябва сериозно да се замисли чувствата истински ли са, или думичките са изговорено просто защото "трябва" и защото би звучало добре...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
0o0of..ari feee...mym4etata trqal0 da d0kazvat...a q sa zamisli nad temata "revn0stta na mom4etata..." i tygaa mi g0v0ri kf0 trqa d0kazvat...60ty ima redki sly4ai f k0ity i m0mi4etata trqa da g0 d0kajat....ama tam e raytata 4e pr0sty nie iskame p0e4e 0t k0lk0ty "nqk0i" m0m4eta m0gat.....ti ne glezi6 li malk0 pyne edn0 m0mi4e..... gre6i6... :P
0o0of..ari feee...mym4etata trqal0 da d0kazvat...a q sa zamisli nad temata "revn0stta na mom4etata..." i tygaa mi g0v0ri kf0 trqa d0kazvat...60ty ima redki sly4ai f k0ity i m0mi4etata trqa da g0 d0kajat....ama tam e raytata 4e pr0sty nie iskame p0e4e 0t k0lk0ty "nqk0i" m0m4eta m0gat.....ti ne glezi6 li malk0 pyne edn0 m0mi4e..... gre6i6... :P
+1Първоначално написано от koalka
Животът е адът описан в Библията!