1. (лично мнение) Има повече надути момичета, от колкото момчета.-Да, съгласна съм
2. Защо след като момчето доказва любовта си все още сте несигурни и не искате вие да показвате (тва е пълна глупост).-'що не можем ли и ние да сме чешити?
3. По твоята логика защо тогава едно момче трябва да докаже любовта си...Защо да не остави момичето да се чувства несигурно и да видим до каде ще стигнат...-отговорил си си вече.
4. Според това което ти писа една връзка не се гради на взаимно разбиране, а на несигурност от страна на момчето.Според теб момичето трябва да е напълно сигурно и доволно, че е обичано, а момчето да си блъска главата.-според мен и двамата трябва да са сигурни и доволни, но не и прекалено всеотдайни,'щото става досадна работа малко(мое мнение).
5. Мисля, че момчето като доказва чувствата си също показва на момичето , че може да му се има доверие. Но все пак това е вашето тъпо (с извинение), криво мислене... -въпроса е дали найстина ги доказва?? Ако е така, значи момичето незнае какво иска или иска твърде много.