- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много лошо стана
иди се извини на майка си че не си и казала за татуса пф на ква са праиш ?![]()
На 20 и ти пука к'во щи каже майка ти!!Живей си собствения живот и да не ти пука,майка ти трябва да осъзнае,че вече не си малкото момиченце...
И аз имах подобен проблем преди една година![]()
Нашите знаеха,че ще си направя tattoo ама ме пратиха за нещо малко,а аз си нашарих гърба с една доста голяма рисунка,няма да забравя физионоията на татко и до ден днешен![]()
Пуу ти пък от майка си ли ще се засягаш зарада думата курва... можеше набързо и лесно и ти да я наредиш.. ;д
П.П. Алооу.. ти не си ли видяла, че днешните лапета постоянно се опитват да се изкарат и обичат да ги наричат гадни курви и кучки от обществото...![]()
Смотанячки
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
живота е кратък живеи докъто можеш ще те нарече 1 път к***а и тва е да не ти пука
пък и заради това да те нарече курва...
Майка ти има доста интересни разбирания за "курва"...![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Абе айде тихо , събирай си партакешите и бегай от вас , пък няма да е зле и от форума да се махнеш !
Така си написала темата,че не ми се вярва момиче на 20 да раэсъждава така.Ама както и да е.Ако наистина си на 20,не трябва да се влияеш чак до такава степен от нейното мнение.Е,важно е може би,но не и втаэи ситуация.Щом искаш татуировка,ще си направиш.На 20 си и това е само твоя работа.Глупаво е да ти се бърка ,аще пове па да те нарича курва..Тъпо е и да се махнеш от вас и да правиш фасони.
[size=7][b][u]fosse cos
i kade otide ako moga da popitamПървоначално написано от mimi_gothica
в другата стаяПървоначално написано от gazar4e_bs
Ami 6te te kontrolira, osobeno ako si nqkva ot tiq deto kolkoto i da sa golemi samio znaqt da iskat pari ot tehnite i neznaqt ko e rabota...toest dokato jivee6 v tehniq dom i te te izdarjat napalno - 6te si mal4i6 i prai6 kot iskat![]()
Sq seriozno - zna4i narekla te e kurva za6toto e bila qdosana qvno, i kakvo tolkova se zasqga6 4e te e narekla kurva? Ako ne si ne go vzimai tolkova navatre..Pak i pri4inata da e tolkova qdosana i 6okirana mojebi e za6toto ne e znaela? ti kazvala li si i 4e 6te si prai6 tatos?
V kraina smetkaq vsi4ko 6te se opravi, tq 6te ne 6te pak 6te ti progovori (pomni 4e maikite vinagi pro6tavat, e nqkoi tvarde vlastni i gordelivi po trudno)... Moje bi e nai dobre prosto da se izvini6 i gotovo, pak i kvo moje da napravi ve4e pri polojenie 4e tatosa e ve4e fakt nqma kak da go iztrie
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
бегаи от вас няя кфо да се обс1жда пове4еПървоначално написано от Psychopath*
![]()
представям си кат си била по малко за къв контрол говорим.. да и обясни на майка си кво е курва
Има и друго! Много е важно къде ти е татоса... и кво представлява... И все пак няма заради тва да те нарече к***а...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не знаех,че на момичетата с татуси им се вика ку*ви,но както и да е..![]()
Не се притесняваи,до ден-два, ще имине
Мама пък на мен ми е казала, че за завършването мога да си направя някое малко татусче ...Значи и аз ще ставам к*рва..
![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
То да не е толкова лесно да се изнесеш от вкъщи...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!