- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защ0 ме мразят всички ?!
![]()
![]()
Да му се не види
Писна мииииии
![]()
Защ0 всеки в града се заяжда с мен,въпреки че не трябва :@
Преди 2 месеца,2ма тарикати казали на всички м0мичета 0т училищет0 си,че аз (мечо) и сребр0то (1 мн добър фр,и той си пада плейбой) за нас,че сме били наркодиларии че сме карали насила м0мичетата да прост0туират
![]()
![]()
Т0ва г0 казват защ0то не п0насят да им 0тмъкваме м0мичетата п0д н0са...![]()
![]()
Как да е тях ги набихме,сичк0 0к...ся сам0 дет са налага да 0бясняваме на всяка срещната ситуацията,ма нищ0...
Днеска си пиша с приятелката ми (сериозната) и тя ми казва,съмняваш ме
и аз : какв0?
тя:ем едни х0ра ми казаха че вт0рник си са прегръщал с някаква на боров0 ок0 (местност в града)
и аз:вторник не съм излизал,кой ти г0 каза?
тя:няма значение...
аз:кажи ми м0мче или м0миче и училище да разбера къде с к0й ма е видял (нещ0 от с0рта)
тя:не не няма да правиш нищ0 на м0ите фр..
аз:![]()
ча0 махам са..излизам
тя:къде бе к0 стана стигаааа ;(
тай при п0ложение че наистина вторник не съм мърдал 0т нас...а тези к0ито са г0 казали 100% са били такива дет искат да ма нат0пят,защ0то в училищет0 на приятелката ми същ0 имах мн зарибявки ...
И защ0 се ядат с мен вееее... не ма е яд за нищ0 друг0,ами за тва че ш' са скарам с приятелката ми без да има п0в0д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами злобата си е злоба, каквото и да правиш злобарите.... няма оправия. Мноого е гадно така като се приказва за теб. Аз лично много се нервя... то поне да приказват истини за мен да не ме е яд, а то по принцип са долни лъжи..
Така че не се впрягай много, обясни на приятелката си спокойно нещата и дано се оправите.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Завиждат. А много жалко, че гаджето ти не ти вярва, виждаме колко те обича!
Животът е адът описан в Библията!
На колко години си, толкога ли е малак града че дасе знаете почти всички
Еми ако приателката ти наистина е сериозна и и обесниш за какво става дума сигорно ще те разбере и няма да и прави впечатление кво е казал сулю и пулю.
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
xaxaxaxax egati.em normalno idioti nasqk1de.dane dreme a na neq koit i kazal................. awe spok to ako ne e vqrno 6e stane qsno moje bi a ako toq det i e kazal i e fr i ne e vqrno da i imam fr az na neq
malee xahxahxah mn se filmira6 ne6to, zaribqvki bilo, narkodilar, poboi6ta i gluposti i zlobotii i tn i tn...kato ti gledam podpisa si i ot turgovi6te...mn pozdravi za dulurmana ahmede. i na selo po malko da se filmirate. Prosto kato te 4eta kvi prostotii pi6e6 imam 4uvstvo 4e si s 6izofreniq. idi na psihiqtur
Ем тя не вдигна скандал,аз г0 вдигнах..сега кат0 си писахме се разбрахме ...н0о0 дразня се,с нищ0 нямат 0правия дейба тъпите к0мплексари![]()
а бтв града ни е малък.. 7-8 училища на кръст има..те тес по 300-400 ученика..кв0 искате..аз да не ги п0знавам,мен ма знаят мечо и сребр0то великата дв0йка на града...![]()
Ай ве гЪзар ела и питай к0йто си искаш веПървоначално написано от gost_s_reg
![]()
не съм казал че аз съм дилар, А КАЗАХ ЧЕ ЛЪЖАТ ЧЕ СЪМ ТАКЪВ ЗА ДА МЕ НАТОПЯТама кат0 гледам и ти си комплексар..
![]()
Братле кво ти пука?После нали с тръбата по главата!!!!Те ще се спрът споко!
Замълчи е шматка!Ти като си некъф затворен а си най отворения във интернет и немаш такива проблеми по добре млъкни!Деби смешниците!!Първоначално написано от gost_s_reg
xaxax nali vsi4ki te mrazqt, a ti si velik iunak. 3 reda ot napisanoto ti i mi stana qsno prostoПървоначално написано от SeRseRi_m3ch0
Velikiq bat amed ot selo klonka v balkana
mn si velik nqma spor
A za drugiq pi4 - "RAZVRATNIKA" i ti si velik batepo nika ti si li4i, nqmam dumi prosto
![]()
Абе мишкар я по добре замълчи!!!По ника ми си личао ти моеш ли го прочетеш е?ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО БЕ МИШЛЕ СЕ ПАК В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ МАРОК!!!!Първоначално написано от gost_s_reg
ммм и на тебе не ти е лесно.и ако не е тайна за кви наркодилъри и проституция говорите на 15.тва новото поколение нещо мн жързо по4на да се развива или на мен така ми се струва![]()
Ае без да знаеш какъв е града ни,защ0 гов0риш,м0же би ти си смачкан червей от г0лемите играчи в тв0я град,и се представяш за тях за да сплашиш няк0й,и сега г0 избиваш на к0мплекси...трагичен си...![]()
бтв ти 0т к0й град си бе гЪзар?!
Kato si tolkova navytre s ne6tata, trqbva da znae6 4e ima svoboda na slovoto - toest moga si pi6a kakvoto si iskam, kadeto si iskam, i nemoge da mi kaje6 ni6toПървоначално написано от RAZVRATNIKA
Kolko moga da 4eta, trqbva da pita6 u4itelkata po BEL, tq znae nai-dobre
. A 6tom jiveem v Bulgariq, e dobre da nosim bulgarski imena su6to taka, kak smqta6? Bulgarskoto ime ahmed ne mi e poznato a na teb?
a Tvoeto imence kak e?
у0о уо0 успок0й нациста в теб! Surprisedтва беше добро
Амм разберете бе х0ра,казах че мен и един приятел,г0вориха за нас че сме,не твърдя аз че съм такъв ..даже 0тричам.Та к0е му е хубав0то да си св0дник или дилър ?!![]()
СладурПървоначално написано от SeRseRi_m3ch0
Имаш дарба да си да си правиш готини четки по завоалирани (и не толкова завоалирани) начини
М0ля модовете заключете темата..реших да сп0деля,пък те г0 избиха на к0мплекси...![]()
Добре ве завистници. Какво го храните човека не мога разбера и защо въобще го храните. Не ви харесва това което е написал. Дръжте го за себе си. Ахмед да не ти пука батка. Нека злобеят нека говорят зад гърба ти нали ти си отпред нека ядат газа ти. Радвай се, завистта е признак че ги превъзхождаш. Иначе това е добре че сте ги ступали. И моите методи са такива. Бой бой и нищо повече. Лъвовете маркират територията си с пикня ние с бой(би било добре да е с думи, но понякога е просто неизбежно). Това е положението. А и защо да не се похвали човека ? Харесват го мацките - супер. Нима тука трябва да казваме че сме абсолютни грозници задръстеняци с разбити сърца за да ни повярвате и да не ни наречете лъжци ?
- е тва ве4е направо ме изкърти!Лъвовете маркират територията си с пикня ние с бой(би било добре да е с думи, но понякога е просто неизбежно). Това е положението.![]()
![]()
![]()
![]()
Тука става ебати шоутои разбирасе темата става на боза
SeRseRi_m3ch0 говорите за играчи ама на кво футбол, белот или пък балетза момичето пак ти казвам най добре поговорете
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
ем вие сте тъпи к0мплексари и си мислите че всички сериозни теми са ебавки..бягайте в к0фата да ви са не види![]()