.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Hybrid View

Защ0 ме мразят всички ?!

Да му се не види Писна мииииии
    Защ0 всеки в града се заяжда с мен,въпреки че не трябва :@
    Преди 2 месеца,2ма тарикати казали на всички м0мичета 0т училищет0 си,че аз (мечо) и сребр0то (1 мн добър фр,и той си пада плейбой) за нас,че сме били наркодилари и че сме карали насила м0мичетата да прост0туират

Т0ва г0 казват защ0то не п0насят да им 0тмъкваме м0мичетата п0д н0са...

Как да е тях ги набихме,сичк0 0к...ся сам0 дет са налага да 0бясняваме на всяка срещната ситуацията,ма нищ0...

Днеска си пиша с приятелката ми (сериозната) и тя ми казва,съмняваш ме
    и аз : какв0?
    тя:ем едни х0ра ми казаха че вт0рник си са прегръщал с някаква на боров0 ок0 (местност в града)
    и аз:вторник не съм излизал,кой ти г0 каза?
    тя:няма значение...
    аз:кажи ми м0мче или м0миче и училище да разбера къде с к0й ма е видял (нещ0 от с0рта)
    тя:не не няма да правиш нищ0 на м0ите фр..
    аз: ча0 махам са..излизам
    тя:къде бе к0 стана стигаааа ;(

тай при п0ложение че наистина вторник не съм мърдал 0т нас...а тези к0ито са г0 казали 100% са били такива дет искат да ма нат0пят,защ0то в училищет0 на приятелката ми същ0 имах мн зарибявки ...

И защ0 се ядат с мен вееее... не ма е яд за нищ0 друг0,ами за тва че ш' са скарам с приятелката ми без да има п0в0д

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами злобата си е злоба, каквото и да правиш злобарите.... няма оправия. Мноого е гадно така като се приказва за теб. Аз лично много се нервя... то поне да приказват истини за мен да не ме е яд, а то по принцип са долни лъжи..
    Така че не се впрягай много, обясни на приятелката си спокойно нещата и дано се оправите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Завиждат. А много жалко, че гаджето ти не ти вярва, виждаме колко те обича!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    На колко години си, толкога ли е малак града че дасе знаете почти всички

Еми ако приателката ти наистина е сериозна и и обесниш за какво става дума сигорно ще те разбере и няма да и прави впечатление кво е казал сулю и пулю.
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    xaxaxaxax egati.em normalno idioti nasqk1de.dane dreme a na neq koit i kazal................. awe spok to ako ne e vqrno 6e stane qsno moje bi a ako toq det i e kazal i e fr i ne e vqrno da i imam fr az na neq

malee xahxahxah mn se filmira6 ne6to, zaribqvki bilo, narkodilar, poboi6ta i gluposti i zlobotii i tn i tn...kato ti gledam podpisa si i ot turgovi6te...mn pozdravi za dulurmana ahmede. i na selo po malko da se filmirate. Prosto kato te 4eta kvi prostotii pi6e6 imam 4uvstvo 4e si s 6izofreniq. idi na psihiqtur

Ем тя не вдигна скандал,аз г0 вдигнах..сега кат0 си писахме се разбрахме ...н0о0 дразня се,с нищ0 нямат 0правия дейба тъпите к0мплексари

а бтв града ни е малък.. 7-8 училища на кръст има..те тес по 300-400 ученика..кв0 искате..аз да не ги п0знавам,мен ма знаят мечо и сребр0то великата дв0йка на града...

Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
    malee xahxahxah mn se filmira6 ne6to, zaribqvki bilo, narkodilar, poboi6ta i gluposti i zlobotii i tn i tn...kato ti gledam podpisa si i ot turgovi6te...mn pozdravi za dulurmana ahmede. i na selo po malko da se filmirate. Prosto kato te 4eta kvi prostotii pi6e6 imam 4uvstvo 4e si s 6izofreniq. idi na psihiqtur
    Ай ве гЪзар ела и питай к0йто си искаш ве
    не съм казал че аз съм дилар, А КАЗАХ ЧЕ ЛЪЖАТ ЧЕ СЪМ ТАКЪВ ЗА ДА МЕ НАТОПЯТ ама кат0 гледам и ти си комплексар..

Братле кво ти пука?После нали с тръбата по главата!!!!Те ще се спрът споко!

Замълчи е шматка!Ти като си некъф затворен а си най отворения във интернет и немаш такива проблеми по добре млъкни!Деби смешниците!!

Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    не съм казал че аз съм дилар, А КАЗАХ ЧЕ ЛЪЖАТ ЧЕ СЪМ ТАКЪВ ЗА ДА МЕ НАТОПЯТ ама кат0 гледам и ти си комплексар..
    xaxax nali vsi4ki te mrazqt, a ti si velik iunak. 3 reda ot napisanoto ti i mi stana qsno prosto Velikiq bat amed ot selo klonka v balkana mn si velik nqma spor
    A za drugiq pi4 - "RAZVRATNIKA" i ti si velik bate po nika ti si li4i, nqmam dumi prosto

xaxax nali vsi4ki te mrazqt, a ti si velik iunak. 3 reda ot napisanoto ti i mi stana qsno prosto Velikiq bat amed ot selo klonka v balkana mn si velik nqma spor
    A za drugiq pi4 - "RAZVRATNIKA" i ti si velik bate po nika ti si li4i, nqmam dumi prosto
    Абе мишкар я по добре замълчи!!!По ника ми си личао ти моеш ли го прочетеш е?ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО БЕ МИШЛЕ СЕ ПАК В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ МАРОК!!!!

Голям фен Аватара на sapphirr
    ммм и на тебе не ти е лесно.и ако не е тайна за кви наркодилъри и проституция говорите на 15.тва новото поколение нещо мн жързо по4на да се развива или на мен така ми се струва

Ае без да знаеш какъв е града ни,защ0 гов0риш,м0же би ти си смачкан червей от г0лемите играчи в тв0я град,и се представяш за тях за да сплашиш няк0й,и сега г0 избиваш на к0мплекси...трагичен си...

бтв ти 0т к0й град си бе гЪзар?!

Цитирай Първоначално написано от RAZVRATNIKA
    Абе мишкар я по добре замълчи!!!По ника ми си личао ти моеш ли го прочетеш е?ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО БЕ МИШЛЕ СЕ ПАК В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ МАРОК!!!!
    Kato si tolkova navytre s ne6tata, trqbva da znae6 4e ima svoboda na slovoto - toest moga si pi6a kakvoto si iskam, kadeto si iskam, i nemoge da mi kaje6 ni6to Kolko moga da 4eta, trqbva da pita6 u4itelkata po BEL, tq znae nai-dobre . A 6tom jiveem v Bulgariq, e dobre da nosim bulgarski imena su6to taka, kak smqta6? Bulgarskoto ime ahmed ne mi e poznato a na teb? a Tvoeto imence kak e?

у0о уо0 успок0й нациста в теб!

у0о уо0 успок0й нациста в теб! Surprised
    тва беше добро

Амм разберете бе х0ра,казах че мен и един приятел,г0вориха за нас че сме,не твърдя аз че съм такъв ..даже 0тричам.Та к0е му е хубав0то да си св0дник или дилър ?!

Re: Защ0 ме мразят всички ?!

Да му се не види Писна мииииии
    Защ0 всеки в града се заяжда с мен,въпреки че не трябва :@
    Преди 2 месеца,2ма тарикати казали на всички м0мичета 0т училищет0 си,че аз (мечо) и сребр0то (1 мн добър фр,и той си пада плейбой) за нас,че сме били наркодилари и че сме карали насила м0мичетата да прост0туират

Т0ва г0 казват защ0то не п0насят да им 0тмъкваме м0мичетата п0д н0са...

Как да е тях ги набихме,сичк0 0к...ся сам0 дет са налага да 0бясняваме на всяка срещната ситуацията,ма нищ0...

Днеска си пиша с приятелката ми (сериозната) и тя ми казва,съмняваш ме
    и аз : какв0?
    тя:ем едни х0ра ми казаха че вт0рник си са прегръщал с някаква на боров0 ок0 (местност в града)
    и аз:вторник не съм излизал,кой ти г0 каза?
    тя:няма значение...
    аз:кажи ми м0мче или м0миче и училище да разбера къде с к0й ма е видял (нещ0 от с0рта)
    тя:не не няма да правиш нищ0 на м0ите фр..
    аз: ча0 махам са..излизам
    тя:къде бе к0 стана стигаааа ;(

тай при п0ложение че наистина вторник не съм мърдал 0т нас...а тези к0ито са г0 казали 100% са били такива дет искат да ма нат0пят,защ0то в училищет0 на приятелката ми същ0 имах мн зарибявки ...

И защ0 се ядат с мен вееее... не ма е яд за нищ0 друг0,ами за тва че ш' са скарам с приятелката ми без да има п0в0д
    Сладур Имаш дарба да си да си правиш готини четки по завоалирани (и не толкова завоалирани) начини

М0ля модовете заключете темата..реших да сп0деля,пък те г0 избиха на к0мплекси...

Супер фен
    Добре ве завистници. Какво го храните човека не мога разбера и защо въобще го храните. Не ви харесва това което е написал. Дръжте го за себе си. Ахмед да не ти пука батка. Нека злобеят нека говорят зад гърба ти нали ти си отпред нека ядат газа ти. Радвай се, завистта е признак че ги превъзхождаш. Иначе това е добре че сте ги ступали. И моите методи са такива. Бой бой и нищо повече. Лъвовете маркират територията си с пикня ние с бой(би било добре да е с думи, но понякога е просто неизбежно). Това е положението. А и защо да не се похвали човека ? Харесват го мацките - супер. Нима тука трябва да казваме че сме абсолютни грозници задръстеняци с разбити сърца за да ни повярвате и да не ни наречете лъжци ?

Лъвовете маркират територията си с пикня ние с бой(би било добре да е с думи, но понякога е просто неизбежно). Това е положението.
    - е тва ве4е направо ме изкърти!

Град
    София
    Тука става ебати шоуто и разбирасе темата става на боза

SeRseRi_m3ch0 говорите за играчи ама на кво футбол, белот или пък балет за момичето пак ти казвам най добре поговорете
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Град
    East Coast
    Тц тц тц... ще се избиете като нищо всеки може да се прави на гъзар всеки може да се прави на ебач всеки може да си измисля ако се обръща внимание на всичко няма да доживеете до 30 години

ем вие сте тъпи к0мплексари и си мислите че всички сериозни теми са ебавки..бягайте в к0фата да ви са не види

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си