.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Интересна идея ама и ти са пази 4е някой може да те докопа :P

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4

Супер фен
    Това с расистки обиди беше яко грубо...Дано не ви се случи като отидите в друга държава да не ви вземата на работа само щото сте българи. Изтъркахте се вече. Модераторите може съвсем случайно да локнат темата и да направят малко наказние към тези които обижда на религиозна и раситка основа...

УБИЙ ТЪПАКА С МЪЛЧАНИЕ!

...

Та п0 пр0блема ми,мале днеска кат0 я видях иииии сърцет0 ми се разт0пи и не м0жах да скъсам с нея,явн0 съм влюбен в нея
    какв0то и да прави,кат0 се видим на жив0 е п0-различна...

Най-вероятно завиждат.А щом приятелката ти е сериозна би трябвало да ти вярва!
    offline forever!

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    УБИЙ ТЪПАКА С МЪЛЧАНИЕ!

...

Та п0 пр0блема ми,мале днеска кат0 я видях иииии сърцет0 ми се разт0пи и не м0жах да скъсам с нея,явн0 съм влюбен в нея
    какв0то и да прави,кат0 се видим на жив0 е п0-различна...
    mi k1f ti e problema prosto ne k1saite

Az vikam i 2mata na sapun i gotovo

Цитирай Първоначално написано от Life is Live
    Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    Нещастник замълчи, че си смешен. Скапан турчин ходи си в умрялата Ту*ция кво праиш тука майка ти да еба рязан читак.
    Нищо общо с темата ама нали е важно да се псуваме
    +1
    Винаги съм била против расизма,извинявайте,ама не може да определите човек само по това от коя раса е
    offline forever!

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от Life is Live
    Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    Нещастник замълчи, че си смешен. Скапан турчин ходи си в умрялата Ту*ция кво праиш тука майка ти да еба рязан читак.
    Нищо общо с темата ама нали е важно да се псуваме
    +1
    Винаги съм била против расизма,извинявайте,ама не може да определите човек само по това от коя раса е
    аве остааи ги "големи гъзари"

Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
    кат0 си толк0ва 0творен да ти кажа че тя е българка! ай ся са изяж

Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
    кат0 си толк0ва 0творен да ти кажа че тя е българка! ай ся са изяж
    аз не знам кво им се връзваш.Сега мисли как да я убедиш,че я лъжат
    offline forever!

Емиии значи,аз мисля че успях да я убедя,направих няколк0 "маневри",едно подаръче,0тделих й цялата си съб0та,и така мисля,че всичк0 се 0прави...
    явн0 защ0то х0дим от малк0,на 14-ти правим 1 месец точн0,и трябва да си изгладим пр0блемите и така.Пък и май идва същ0 от т0ва,че ние тръгнахме 0ще 0т 1-вата среща и не се бяхме 0п0знали д0бре и така...
    За сега всичк0 изглежда д0бре,0питвам се да пр0явявам разбиране,търпение.Другата седмица им обръщат смените и вече ще се реши и другия ни пр0блем с вижданет0,ще се виждаме п0 чест0
    и кат0 написах всичк0 т0ва си направих изв0д,че за хубава връзка трябват усилия,и труд
    Та съветвам всички курвари,понеже и аз преди бях такъв,да си хванат сериозна приятелка,така се чувствам п0-д0бре.Има за к0й да мисля,за к0й да правя неща к0ито не съм правил...

бее 0бщ0 взет0 е мн0го як0 се чувствам със сери0зна приятелка

ПП:Мерси на всички за съветите
    Успех на всички за псувните

Ооо , пич тва е много шибана ситуация !Има много такива копеленце и интригантчета ! Ще се бориш и толкова ! Ще биеш , за да те уважават , а с приятелката ти ще се оправите спокс !

Ми мерси,ама вече сме в п0-добри 0тношения

Радвам се за вас ! Да не ти пука кво говорят зад гърба ти ! :-)

Самата екзистенция на темата , загатва обусловеното несъществуване на така наречената ти "гъзария" . Ако ти беше човек с достойнство и сила , достатъчни за изграждането на този респект и тази известност за които ти твърдиш , че притежаваш , нямаше да стигнеш до пускането на тема тук .

Това , че някой твой приятел те е нарекъл "наркобос" с цел да се посмее най - вече , не означава , че цял град за тебе говори . Грандоманията е присъща за несигурните индивиди . Това , че приятелката ти не ти обръща достатъчно внимание и това те кара да се чувстваш изигран , няма как да ти помогне да погледнеш обективно нещата , както и трябва да направиш .

Ето ти обективност. Ти си Ахмед , от някакъв псевдоград ( или още казано село) имаш тежък комплекс за малоценност , повтаряш на всички , че са комплексари , а това е дума , която не би следвало да се използва от който и да е с твоя коефициент на интелигентност , камоли от човек от малцинствата . Освен това си нахален , нагъл , не особено креативен ( в историйките ) , объркан и обичаш да занимаваш хората с личните си параноични виждания , които сериозно се разминават с конкретната действителност в града ти !

Съвет - не ми отговаряй , защото ще се смея лошо и може да ме заболи корема ! Имай милост !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    Самата екзистенция на темата , загатва обусловеното несъществуване на така наречената ти "гъзария" . Ако ти беше човек с достойнство и сила , достатъчни за изграждането на този респект и тази известност за които ти твърдиш , че притежаваш , нямаше да стигнеш до пускането на тема тук .

Това , че някой твой приятел те е нарекъл "наркобос" с цел да се посмее най - вече , не означава , че цял град за тебе говори . Грандоманията е присъща за несигурните индивиди . Това , че приятелката ти не ти обръща достатъчно внимание и това те кара да се чувстваш изигран , няма как да ти помогне да погледнеш обективно нещата , както и трябва да направиш .

Ето ти обективност. Ти си Ахмед , от някакъв псевдоград ( или още казано село) имаш тежък комплекс за малоценност , повтаряш на всички , че са комплексари , а това е дума , която не би следвало да се използва от който и да е с твоя коефициент на интелигентност , камоли от човек от малцинствата . Освен това си нахален , нагъл , не особено креативен ( в историйките ) , объркан и обичаш да занимаваш хората с личните си параноични виждания , които сериозно се разминават с конкретната действителност в града ти !

Съвет - не ми отговаряй , защото ще се смея лошо и може да ме заболи корема ! Имай милост !
    И тоя ме мрази !

ша пораснете, споко. (не, че съм толкова пораснала и аз, ама ако тия мислеха по-кат тря'а нямаше да е така)

П.П.бе може и да не пораснете.

Град
    Hard Rock Cafe
    Cheers 4 lainovoz
    za tebe: joe satriani - if i could fly

i naistina mn seriozna priqtelka ima6, 4ovek, na 1 mesec.. sigurno ve4e mislite za jenitba i ste izbrali imena za bade6tite si deca..

Ми мерси,ама вече сме в п0-добри 0тношения
    Искренно се радвам за теб и най-вече за това,че си разбрал какво е любовта.Успех
    offline forever!

Град
    MoHTaHa
    оо като гледам как се държиш с тези във форума..не ми се мисли за другите в обкръжението ти..ясно е защо те мразят ии ако наистина си такъв,какъвто показваш сега..прави са да те мразят..

Град
    somewhere in space:))))
    teq prosto ti zavijdat........iskat da ti susipat jivota za da stane kato tehniq~te ne mogat da turpqt hora koito sa postignali pove4e ot samite tqh....pri men e podoben slu4ai samo deto priqtelki na baba mi{zna4i selskite klukarri(gradskite)} me nabludavat i vednaga se oplakvat na na6te 4e sam izlizala sas mom4eta ,4e sam stoqla do kusno s mom4etata i bilo tupo 4e se subirame ve4er ........abe teq hora prosto iskat da ti prevurnat jivota v ad....te sa takiva egoisti ..samo za tqhno dobro si mislqt..a i ako priqtelkata ti te obi4a6e istinski 6te6e da ti vqrva,nezavisimo kakvo kazvat drugite....

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    ем вие сте тъпи к0мплексари и си мислите че всички сериозни теми са ебавки..бягайте в к0фата да ви са не види
    Та да си дойдем на думата .. Аз живея в Търговище и за Ахмед "плейбой-а" досега несъм чувал Среброто го знаем кой е едно 16-17г момченце което зарибява 13-14г "дечица" ...
    Какво ще кажете хорица вижте какви са ни плейбочетата в града а ?

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от nempoB
    ем вие сте тъпи к0мплексари и си мислите че всички сериозни теми са ебавки..бягайте в к0фата да ви са не види
    Та да си дойдем на думата .. Аз живея в Търговище и за Ахмед "плейбой-а" досега несъм чувал Среброто го знаем кой е едно 16-17г момченце което зарибява 13-14г "дечица" ...
    lawl.. mi bratle to taka se po4va.. parvo momi4eta s 3-4 godini po-malki.. posle vnos na heroin i lcd ot iztoka.. posle v zatvora za 5-10 godini.. izliza6 i otna4alo xD

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    Цитирай Първоначално написано от nempoB
    lawl.. mi bratle to taka se po4va.. parvo momi4eta s 3-4 godini po-malki.. posle vnos na heroin i lcd ot iztoka.. posle v zatvora za 5-10 godini.. izliza6 i otna4alo xD

хахахаа да точно ... а ето го и въпросният Ахмед така наречен плейбой trgahmed.aha.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си