- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защ0 ме мразят всички ?!
srebrotooooo.aha.bg Ето го и другия плейбой така нареченият "Среброто"![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от eu.hyricane
Ем не бе и те са хора да си живеят живота .. но имам чувството че живеят в некой филм![]()
Мислех да го кажа,ама си викам,че тука има строга цензура и се натрапва толерантност.Първоначално написано от eu.hyricane
Нищо против Ахмед,Амет или там както се казва момчето и приятеля му среброто,но беше грозно и нескромно да се хвали,това неговото не е проблем,ми просто искаше да се направи на лош.
А тия гангстерски филми по-добре ги оставете,най-добрия ми приятел го удариха в главата с бухалка,другия го наръгаха "едни гангстери",при гангстерски филми на един купон щяхме да се изгърмим с газови патлаци на един купон и още много други изцепки,друг опитва да се самоубие пиян,аз също с опитвах да се самоубия с гъзария пиян и т.н.
Вие ако сте сводници,аз тогава съм Ал Капоне,Осама Бен Ладен и всички кофти типове в едно...
Не се излагайте ми си правете кефа хора!Гангстерите имат скапан живот пълен с тъга и нямат избор.
С тия побоища някой ден ще си намерите майстора за едното нищо,ще улучите на човек както се казва![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
XAHAXHXAhax maleeee, toq li bilabe mom4e, az kato ti gledam racete, s 1 6amar samo 6te te recikliram
malee...em tur4in, em ciganin, em na feshan se pravi ne6to
, na sapun!
не е важн0 колк0 ти е ръката,важн0 е дали ти стиска на сърцет0,кат си мъж и с 20 ръка пак ще ск0чиш на б0й..ама ак0 си такъф дет са п0мпа с химия има 18509158 ръка и кат му са изрепчи няк0й и вика ма не ама такова ама аз ама нз си кв0...
за сребр0то дет г0вориш кат си мъж му г0 кажи в лицет0 а?!
ей те един същия кат теб дет пак викаше че бил мишка,ама сребр0то кат тръгна да г0 издирва в училищет0 му,т0с вечерта са извинява в скайп..ак0 и ти си такъф п0-д0бре си МЪЛЧИ! кат не ма п0насяш си знаеш пътя.. ;]
Пич даже несъм те мяркалПървоначално написано от SeRseRi_m3ch0
А за така нареченият Среброто няма проблеми намерете ме
![]()
Те хубав0 ги съветваш,ма аз да съм се п0хвалил,аз казах че гов0рят такива неща за мен..ама вие пак г0 0бръщате какт0 ви харесва за да м0жете да п0кажете нацизма си...Първоначално написано от vamp
![]()
А кат0 п0гледна на съвета ти с б0й нищ0 не става,и пак ще г0 п0вт0ря (не мисля че т0ва е хвалене) ама 7ми клас щяха да ме наръгат с н0ж дръпнах се 2 крачки и избягах ,п0следствията щяха да са наръган младеж,откраднат ГСМ,миризливи 5 лева а на каква цена?!
Тей,че не е газария да са биеш,аз съвсем друг0 бях казал...ама няма значение вие си г0 0бръщате какт0 си ви харесва..
Не съм те заплашвал,пр0сто ти казвам не се прави на играч в интернет !Първоначално написано от nempoB
айде 0тивам да ям изчакай ме и ще се псуваме кат искаш![]()
![]()
Пич ти що не земеш да станеш некой режисьор и сценарист като порастнеш .. така като гледам добре се справяшПървоначално написано от SeRseRi_m3ch0
![]()
xaxaxa, mom4e treniram box ot 2 godini, i 6te ti kaja - ne sym dobyr ..izob6to, mn boi sym ql, i 6te qm o6te mn boi za da stana dobyr, a kat teb takiva det ni6to ne trenirat i se imat za golemite biq4i, izob6to ne mi gi pokazvai. Nali te gledam kvo si, 6teka, slama, tur4in i mangal.![]()
Няма смисъл да се карате,оставете шибаните филми на Холивуд и няма смисъл от обиди по форумите,ако някой наистина мрази цигани и турци да прави нещо в реалния живот,не само да говори,така ги озлобяват и после българите си налягат парцалите щот са страхливци.То и аз съм българин ама не си мълча,но и не говоря,при нужда действам.
Мечо,давай го по-скромно,някъде ще те заколят или ще гниеш в пандиза от тъпотия,концентрирай се над нещо!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Пич може ли само да те светна нещо .. Не аз се правех на играч като като някои хора (визирам теб ) Не аз несъм плейбой като някои хора (мисля че се сещаш кого имам предвид) Аз съм едно момченце което неможе да понася псевдо подобия на "плейбой-и" Ок ?Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
Може ли да те помоля да ми пишеш на ЛС (лично съобщение) Понеже неискам да занимавам хората![]()
![]()
![]()
Еййй,голям проблем
А колкото до приятелката ти(сериозната) незнам как о6те те търпи...тряло да обяснява на всяка сре6тната...пффф...ти колко приятелки имаш(освен сериозната)
![]()
![]()
аз те обичам няя се плашиш![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?