Цитирай Първоначално написано от RAZVRATNIKA
Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
malee xahxahxah mn se filmira6 ne6to, zaribqvki bilo, narkodilar, poboi6ta i gluposti i zlobotii i tn i tn...kato ti gledam podpisa si i ot turgovi6te...mn pozdravi za dulurmana ahmede. i na selo po malko da se filmirate. Prosto kato te 4eta kvi prostotii pi6e6 imam 4uvstvo 4e si s 6izofreniq. idi na psihiqtur
Ай ве гЪзар ела и питай к0йто си искаш ве
не съм казал че аз съм дилар, А КАЗАХ ЧЕ ЛЪЖАТ ЧЕ СЪМ ТАКЪВ ЗА ДА МЕ НАТОПЯТ ама кат0 гледам и ти си комплексар..
xaxax nali vsi4ki te mrazqt, a ti si velik iunak. 3 reda ot napisanoto ti i mi stana qsno prosto Velikiq bat amed ot selo klonka v balkana mn si velik nqma spor
A za drugiq pi4 - "RAZVRATNIKA" i ti si velik bate po nika ti si li4i, nqmam dumi prosto
Абе мишкар я по добре замълчи!!!По ника ми си личао ти моеш ли го прочетеш е?ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО БЕ МИШЛЕ СЕ ПАК В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ МАРОК!!!!
Kato si tolkova navytre s ne6tata, trqbva da znae6 4e ima svoboda na slovoto - toest moga si pi6a kakvoto si iskam, kadeto si iskam, i nemoge da mi kaje6 ni6to Kolko moga da 4eta, trqbva da pita6 u4itelkata po BEL, tq znae nai-dobre . A 6tom jiveem v Bulgariq, e dobre da nosim bulgarski imena su6to taka, kak smqta6? Bulgarskoto ime ahmed ne mi e poznato a na teb? a Tvoeto imence kak e?