Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
Цитирай Първоначално написано от vamp
Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
teq sa turski cigani

Мислех да го кажа,ама си викам,че тука има строга цензура и се натрапва толерантност.
Нищо против Ахмед,Амет или там както се казва момчето и приятеля му среброто,но беше грозно и нескромно да се хвали,това неговото не е проблем,ми просто искаше да се направи на лош.
А тия гангстерски филми по-добре ги оставете,най-добрия ми приятел го удариха в главата с бухалка,другия го наръгаха "едни гангстери",при гангстерски филми на един купон щяхме да се изгърмим с газови патлаци на един купон и още много други изцепки,друг опитва да се самоубие пиян,аз също с опитвах да се самоубия с гъзария пиян и т.н.
Вие ако сте сводници,аз тогава съм Ал Капоне,Осама Бен Ладен и всички кофти типове в едно...
Не се излагайте ми си правете кефа хора!Гангстерите имат скапан живот пълен с тъга и нямат избор.
С тия побоища някой ден ще си намерите майстора за едното нищо,ще улучите на човек както се казва
Те хубав0 ги съветваш,ма аз да съм се п0хвалил,аз казах че гов0рят такива неща за мен..ама вие пак г0 0бръщате какт0 ви харесва за да м0жете да п0кажете нацизма си...
А кат0 п0гледна на съвета ти с б0й нищ0 не става,и пак ще г0 п0вт0ря (не мисля че т0ва е хвалене) ама 7ми клас щяха да ме наръгат с н0ж дръпнах се 2 крачки и избягах ,п0следствията щяха да са наръган младеж,откраднат ГСМ,миризливи 5 лева а на каква цена?!

Тей,че не е газария да са биеш,аз съвсем друг0 бях казал...ама няма значение вие си г0 0бръщате какт0 си ви харесва..
Пич ти що не земеш да станеш некой режисьор и сценарист като порастнеш .. така като гледам добре се справяш