- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко го направихте за 1ви път
значи хаиде в тази тема сички да кажат колко са години ?! и кога за първи път са го правили :] aз съм 1ви 15 и още не съм го правил причина не че няма момичетапросто не се чувствам готоф да го направа все ми се струва че трябва да съм сигорен в момичето до толкова че да не се получи ае Ч*КАИ И ПАЛИ
![]()
пич момичета има винаги..
по темата : аз съм на 15 години и го напраих за пръв път на 14
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
e az malko predi 17-q mi rd
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
16
PfFf kolkoto i da mi e nqkfo sraмно и неудобно да го кажа . . . на 14Ама поне си заслужаваше да е точно това момче и не съжалявам и за секунда ,тъй като това беше преди 2 години ходихме 8 месеца и въпреки всичко и до ден днешен това момче ме обича ,така че от него по-точен за това нямаше
Така ,че се радвам ,че беше точно с него
![]()
![]()
На 14, а вече съм на 22 почти
Абе, защо така го завоалирате? Няколко месеца преди 14 означава, че си го направил/а на 13. Няколко месеца преди 17 рожден ден означава, че си го направила на 16. Иначе по темата - на 17.Първоначално написано от acidburn1
![]()
Левски шампион але але!
На 14.![]()
Аз па не съм правила секс,а вс ми викат:леле Ивеее,не си добре,то вече е нормално да го правиш...как ще е нормално бе...![]()
![]()
Дереее,на 13 съм бе,а и няма да го направя с първия срещнат...предпочитам да съм сигурна в момчето...
и да чакам подходящия момент
...
браво!Първоначално написано от krem4et0
Та по темата на 15 съм и съм девствен! И СЕ ГОРДЕЯЯЯЯЯ!!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
На 19 съмза пръв път ми беще на 16
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
и аз по същия начинПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
на 21 съм, а сефтето ми беше на 16 год.
Do you speak Salsa? .......
Ми...на 15 си загубих девствеността(благодарени на един юзър от форума),но реално полов живот започнах да водя на 17.а сега..хм съм на 18
Ми май бях на 14 годинки.
Ami sega s1m na 15 i p1rviqt mi p1t be6e predi 4 meseca
:P 6te izpolzvam da popitam edin v1pros....za edna maika na kolko god e redno da b1de sefteto na d16terq i?