ами според мен зодиите не са от голямо значение..но все пак..аз съм стрелец,а приятелят ми е козирог..сексуалния ни живот е невероятен![]()
АЗ съм овен, ТОЙ е риби.... и комбинация....страшна....![]()
![]()
![]()
Близнаци съм някои коЛеГа![]()
Lord Give Me A Sign
и аз съм везни
рак
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Девичка.Бившата ми е дева, но секса с нея чисто и просто не струваше въпреки, че и двамата сме деви
.Обаче лъвиците са мммм
![]()
, сега като съм с лъвица и няма да ви описвам какво е... невероятно, 3-та световна в леглото
![]()
Абе има си значение..примерно мъжете скорпиони са направо невероятни, имам си и една дева ,който буквално ми спря тока..И везните са добри макар ,че аз съм била и с мъж везни дето хич го нямаше в леглото (но все някога ще се научи надявам се)
.
Аз самата съм зодия везни и за себе си досега поне не съм чула оплаквания..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
az pak sam na dr mnenie!samo moga da vi kaja edno-nz za skorpionite,telcite i t.n.,no ribite sa sa6to mn,mn strastni(znam go ot li4en opit)![]()
az pa sum devi4ka
devi4kite btw s amnn perverzni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha e da neka vs da si kaje zodiqta xhiahxiahxaix i da si se hvali sam/a![]()
...i te taka
еми аз например вярвам в тея глупости(за някой) за задийте ама за лубовта ама за секса![]()
![]()
звучи доста смешно
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Телци, лъвове, раци, скорпиони и риби. Това са страстните яки разтърсващи зодии. Стига сте се самохвалили (примерно типично за везните).
Везните знаят само да се хвалят и нищо.. мислят, че са адските.. ма само си го мислят... хах
девите... колкото деви познавам, за толкова дървета съм чувал в леглото ;д и с нищо не са по-перверзни от другите..
И да.. раците си падат по големи цици.
Рибите квото им кажеш това правят и като видят, че нещо ти харесва само тва наблягат. и да.. пристрастяват се и обичат да бъдат контролирани. ай си ги завързал ай са свършили от кеф ;р
това е самата истина според мен. и аз не съм идеален.. ма просто едвам се сдържах да не пиша като гледам коментарите..
Не ми се спори, положението е ясно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Според мен има някакво значение... както влияе и върху характера. А вече за съвместимостта... не мисля, че чак толкова, все пак всеки има различен вкус.. А относно това скорпион-телец - това са два противоположни знака.Също така и:
Овен - Везни
Близнаци - Стрелец
Рак - Козирог
Лъв - Водолей
Дева - Риби
:P Важното е да знаеш какво иска човекът отгоре (или отдолу), пък вече дали той ще търси новото/шокиращото...
![]()
+1 Veznite sa dobre v legloto. Ne moga da se oplacha. S telec ne sum bil. Za luvovete moga da kaja, che legnat li sus skorpion samo podvivat opashka i zapochvat da skimtqt kato kotentsaПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Близнаци![]()
. A;a poprincip ne trqbva zodiata da ima zna4enie
Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА
не ме искат в 2ри класПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
малко съм стар за 2ри клас ама нищо
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Ovnetata sa mnogo naporisti i kato si haresat nqkoi napravo si go svalqt i lqgat s nego. Nqma 6-5 pri tqh. No posle v legloto jenskite ovni sa malko pasivni. Za mujkite neznam, no baba mi e bila mnogo ocharovana ot energichnostta na dqdo mi tui che sigurno mushkat energichno.Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
аз неразбирам мн мн от зодии, ама съм чела че скорпионите са най-страстните, и си падат по грубия секс...има нешо вярно
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
V nachaloto sme nejniПървоначално написано от х
:P
Дева (Спокойният):
Малко по малко, бавно. Дева никога не бива да бъде насилван, защото му е необходимо спокойно да приеме нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят. След като нещата потръгнат гладко, целувките му могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато не се приключи и не се увери, че се е получило добре, няма да се отпусне. Желаеш ли да го покориш, най-важното е да не се отчайваш. Ако Дева се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е един от най-добрите любовници на зодиака. Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира. absolutno vqrno e za mennn![]()
![]()
![]()
![]()