.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93

Тема: Зодии

ами според мен зодиите не са от голямо значение..но все пак..аз съм стрелец,а приятелят ми е козирог..сексуалния ни живот е невероятен

Супер фен
    АЗ съм овен, ТОЙ е риби.... и комбинация....страшна....

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Близнаци съм някои коЛеГа

Lord Give Me A Sign

и аз съм везни

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    рак
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Девичка .Бившата ми е дева, но секса с нея чисто и просто не струваше въпреки, че и двамата сме деви .Обаче лъвиците са мммм , сега като съм с лъвица и няма да ви описвам какво е... невероятно, 3-та световна в леглото

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Абе има си значение..примерно мъжете скорпиони са направо невероятни, имам си и една дева ,който буквално ми спря тока ..И везните са добри макар ,че аз съм била и с мъж везни дето хич го нямаше в леглото (но все някога ще се научи надявам се) .
    Аз самата съм зодия везни и за себе си досега поне не съм чула оплаквания..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

az pak sam na dr mnenie!samo moga da vi kaja edno-nz za skorpionite,telcite i t.n.,no ribite sa sa6to mn,mn strastni(znam go ot li4en opit)

az pa sum devi4ka devi4kite btw s amnn perverzni

Град
    ee seegaaa...podrobnosti...
    hahaha e da neka vs da si kaje zodiqta xhiahxiahxaix i da si se hvali sam/a
    ...i te taka

еми аз например вярвам в тея глупости(за някой) за задийте ама за лубовта ама за секса звучи доста смешно
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Телци, лъвове, раци, скорпиони и риби. Това са страстните яки разтърсващи зодии. Стига сте се самохвалили (примерно типично за везните).
    Везните знаят само да се хвалят и нищо.. мислят, че са адските.. ма само си го мислят... хах
    девите... колкото деви познавам, за толкова дървета съм чувал в леглото ;д и с нищо не са по-перверзни от другите..
    И да.. раците си падат по големи цици.
    Рибите квото им кажеш това правят и като видят, че нещо ти харесва само тва наблягат. и да.. пристрастяват се и обичат да бъдат контролирани. ай си ги завързал ай са свършили от кеф ;р
    това е самата истина според мен. и аз не съм идеален.. ма просто едвам се сдържах да не пиша като гледам коментарите..
    Не ми се спори, положението е ясно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Според мен има някакво значение... както влияе и върху характера. А вече за съвместимостта... не мисля, че чак толкова, все пак всеки има различен вкус.. А относно това скорпион-телец - това са два противоположни знака. Също така и:
    Овен - Везни
    Близнаци - Стрелец
    Рак - Козирог
    Лъв - Водолей
    Дева - Риби
    :P Важното е да знаеш какво иска човекът отгоре (или отдолу ), пък вече дали той ще търси новото/шокиращото...

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Телци, лъвове, раци, скорпиони и риби. Това са страстните яки разтърсващи зодии. Стига сте се самохвалили (примерно типично за везните).
    Везните знаят само да се хвалят и нищо.. мислят, че са адските.. ма само си го мислят... хах
    девите... колкото деви познавам, за толкова дървета съм чувал в леглото ;д и с нищо не са по-перверзни от другите..
    И да.. раците си падат по големи цици.
    Рибите квото им кажеш това правят и като видят, че нещо ти харесва само тва наблягат. и да.. пристрастяват се и обичат да бъдат контролирани. ай си ги завързал ай са свършили от кеф ;р
    това е самата истина според мен. и аз не съм идеален.. ма просто едвам се сдържах да не пиша като гледам коментарите..
    Не ми се спори, положението е ясно
    +1 Veznite sa dobre v legloto. Ne moga da se oplacha. S telec ne sum bil. Za luvovete moga da kaja, che legnat li sus skorpion samo podvivat opashka i zapochvat da skimtqt kato kotentsa
    Eating isn't cheating - Arnold

4eta,4eta tuk ovni nqma li eeee.Az sam ovne :P :P :P :P i za temata ne vqrvam da ima zna4enie kakto kazaha to si e do opit.A i avtora da otide da povtarq 2ri klas 4e ne6ty gramatikata mu kuca

Близнаци . A;a poprincip ne trqbva zodiata da ima zna4enie
    Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    4eta,4eta tuk ovni nqma li eeee.Az sam ovne :P :P :P :P i za temata ne vqrvam da ima zna4enie kakto kazaha to si e do opit.A i avtora da otide da povtarq 2ri klas 4e ne6ty gramatikata mu kuca
    не ме искат в 2ри клас
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

e 6to da ne te iskat 6te te oredim ili i za vtori ne stava6

малко съм стар за 2ри клас ама нищо
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

e sq golqm karai :P iskat ne iskat 6te gi nakarame da te vzemat ako trqbva 6te gi biem e i star da si men ako mi kajat otivai v vtori klas otivam kvo tolkova kef 6te padne oniq manici na ni6ty 6te gi naprai6

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    Ovnetata sa mnogo naporisti i kato si haresat nqkoi napravo si go svalqt i lqgat s nego. Nqma 6-5 pri tqh. No posle v legloto jenskite ovni sa malko pasivni. Za mujkite neznam, no baba mi e bila mnogo ocharovana ot energichnostta na dqdo mi tui che sigurno mushkat energichno.

oy gordeq se 4e s1m ovne

аз неразбирам мн мн от зодии, ама съм чела че скорпионите са най-страстните, и си падат по грубия секс...има нешо вярно
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Цитирай Първоначално написано от х
    аз неразбирам мн мн от зодии, ама съм чела че скорпионите са най-страстните, и си падат по грубия секс...има нешо вярно
    V nachaloto sme nejni :P

Дева (Спокойният):
    Малко по малко, бавно. Дева никога не бива да бъде насилван, защото му е необходимо спокойно да приеме нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят. След като нещата потръгнат гладко, целувките му могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато не се приключи и не се увери, че се е получило добре, няма да се отпусне. Желаеш ли да го покориш, най-важното е да не се отчайваш. Ако Дева се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е един от най-добрите любовници на зодиака. Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира. absolutno vqrno e za mennn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си