.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93

Тема: Зодии

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    AmiIIi nqkoi kaza ne6to za skopiоните . . . аз съм :P :P :P

Секс , Любов и Свалки - Нека да започваме ... СЕГА ! МЪЖище Скорпиона е може би - ! - Чекай малко . - Не може би а направо най най и още веднъж най- добрия любовник в целия зодиак , че и в другите галактики ако щеш . Дори непривлекателни , с белези от някоя героична проява или с някакъв недъг - тези са номер едно и нямат никаква конкуренция . Излъчват такава яка доза сексапил и мъжественност , че дори когато си помпат гумата на колата или човъркат по електрическата инсталация , предизвикват силни любовни чувства и неадекватни реакции у жените . В тия има толкова много любов и страст , че може би са в състояние да раздадат на Близнаците , Девата , Козирога и Водолея - ( моля не се бутайте ще има за всички ) - и пак ще им остане огромно количество за любимата и семейството . В леглото са най желаната партия . Че кой друг може да те изпълни с всички онези работи за които си мечтае милата женичка . При Скорпиона има от всичко по много . Изкуството на любовта му е в кръвта и самия той не полага никакви усилия и позьорства за да впечатли една дама . Достатъчно е да се срещнат само и работата е наполовина свършена . Той не обича вятърничавите , лишени от чувства , елементарни и лесни жени . Кефи го всяка проява на труднодостъпност , агресия и сила у една дама . За него е истинско удоволствие и предизвикателство да забоде някоя горда , галантна , достолепна и красива . Интересното е , че поради това си качество - често се унася да сваля вече омъжени дами . Но понеже е по трудно то и наградата е по ценна . Той не е толкова верен и затворен , колкото Рака и Рибите , но представи си колко му е трудно непрекъснато да отблъсква женските атаки , често придружени с искрени обяснения в любов и нахални до нива извън благоприличието за една дама . Те са най често ухажвания знак и около тях непрекъснато се говори за секс и еротика . Не им е лесно . В леглото е такъв какъвто трябва да бъде един мъж - всички допълнителни приказки са излишни........
    ЖЕНА - ( Резачка ) Поклон пред тези . Страхотни са . Много издържливи , очарователни до безобразие и прекрасни . Нежни , мили , добри , раними , всеотдайни и в същото време агресивни и силни до степен многократно надминаваща , мъжкото усещане за жена . Имат най различни и разнообразни тела , но общото между тях е , че са неустоими или направо побъркващи с огромното излъчване на сексапил и еротичен заряд . Дори когато мие чиниите или простира дрехите на балкона . За да заслужиш тази чест - да се докоснеш до това еротично създание и да знаеш че те обича - значи поклон и пред теб човече . Как я спечели ? Трудно ли каза ? Ех, - знам знам . Не беше лесно , но пък явно е имало защо . Бил си се побъркал по нея ли ? Тук Лъвицата би изръмжала , че и тя е много напред с материала , но според мен лидерската позиция се полага на дамата , чедо на Марс и Плутон , истинската любовница - жената Скорпион . В леглото и попадаш във вълшебен свят , понесен на крилете на удоволствието , което само тя може да изтръгне от себе си и да те дари с него . Тук всички ограничения отпадат и само твоите желания са важни . Естествено за да се окажеш в това положение ти си бил поставян на безброй изпитания и обстойни проверки , така че знам - няма да се опиташ да злоупотребиш с нея . Тя също си взима своето , но по най добрия възможен начин . Някак си уцелва едни моменти - известни само на нея при които се получава онзи така жадуван от всички влюбени баланс да изпитате взаимно удоволствие във всеки миг - Е приятно прекарване от мен !...... - От тук насетне, каквото и да напиша за Нея ще бъде недостатъчно. Представи си за каква жена мечтаеш в леглото - е това е тя...........

.................................................. ..............................................
    Търсачка-Тема.Доволна.

Еротични характеристики на Зодията.Интересно ми е да чета.
    Коя зодия с коя си пасват идеално в секса,какво обича в секса,как го иска.
    Вярно зодията не е всичко,всеки е оригинален...бла,бла,бла,но ме интересува за Зодиите какво пише

Град
    Под слънчевите лъчи...
    скорпионите ги водят за най сексуалната зодия.иначе аз съм телец

Мега фен Аватара на Rofl4e
    едвали

Голям фен Аватара на js7tw
    абе само аз ли съм стрелец
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    чела съм разни неща,ама не им вярвам

Аз съм скорпион :P за мен лично секса с близнаци е невероятен
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Има ве един път като си го вглъбиш има мноо работи
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

и аз и приятеля ми сме скорпиони представяте ли си какъв е секса

според това, което съм имала като малък опит...
    Скорпионите са НАЙ НАЙ НАЙ!
    Колкото пъти се събера със скорпион, толкова пъти буквално се размазвам от кеф!
    С дева съм била (аз самата съм дева) - ами... в началото супер неуверено, но после... =)
    Била съм и със стрелец - ауч, супер извратени и... обожават експериментите.

пък зодиите са глупости
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от js7tw
    абе само аз ли съм стрелец
    и аз съм стрелец..нас ни позабравиха

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Риби
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

;-]

Bliznacite i Skorpionite sa nai-perwerznite zodii .. moje bi za towa si otiwat .. no poprincip zawisi mnogo ot xorata zashtoto ne se ponasqt osobeno mnogo .. no za sexa .. moje da se kaje che bixa bili nai-dobrite partniori ..

Аз пък съм коза!!!

Скайп - dark_elf2

Скорпион

Супер фен
    Град
    България

Re: ;-]

Цитирай Първоначално написано от xXxDanGeRoUsxXx
    Bliznacite i Skorpionite sa nai-perwerznite zodii .. moje bi za towa si otiwat .. no poprincip zawisi mnogo ot xorata zashtoto ne se ponasqt osobeno mnogo .. no za sexa .. moje da se kaje che bixa bili nai-dobrite partniori ..
    Няма такова нещо! Близнаците не сме извратени, просто имаме готини идеи които не на всеки му харесват!
    Повярвайте ми не зависи от зодията! Правил съм секс със Близнаци, аз се отдавам почти 70% това за мен е много, а тя е дърво! Само чака!
    Искам да правя секс със Стрелци (момче) и със Рак (момиче) !
    Чувал съм, че Стрелците когато сте сами, ще запомниш една страхотна вечер. За Раците казват, че нямат заводоляване!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Скорпион

:Pp

DewIii wEe
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми