- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво мислите по въпроса
Эдрасти на всички!
Ами преди време бях пуснала тема,дали да направя първата крачка към едно момче,което ми се струва,че също проявява интерес към мен.Не съм ъсвсем сигурна,но май е така и се реших да действам.Эа което от части и вие допринесохте!Благодаря ви![]()
Та,тъй като не искам да отида и ей така да му кажа в лицето някакви найэустени реплики,реших друго.Още не е крайно решение де,ама все пак само това ми дойде на ум!Ако имаче по-добри идеи,кажете ги,ще са ми от полэа сигурно.Моята идея е да отидеме например на кино и да му лепна една целувка в киното ,докагот тече филма
Дали е добра идея,как мисилте?
Еми това е от мен,вие сте
Мерси эа пореден път![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
ako sum mom4e shte mi haresa :P
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Моля ви,дайте още някакви мнения,че не съм много сигурна![]()
Не се справям много добре със любовта, но би ми харесало, ако бях на мястото на това момче... Подкрепям... :P
цуни го![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
целувки лепи ако прецениш,4е ситуацията предразполага подобни "подвизи".т.е като отидете на място ще прецениш дали можеш да го направиш,ама се съмнявам ,4е ще се дърпа.а ква ти е гаранцията,4е той няма да те изпревари???![]()
какоПървоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пфу начи мислите,че е добра идеята.
Еми данооо![]()
Ако още някой иска да се иэкаже,чакам!![]()
Супер е идеятаПосле разкажи кво е станало
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Аз съм момче и би ми харесало
Мале една приятелка направи точно това...Само дето момчето беше много срамежливо и са одръпнало и станало някакво такова конфузно...незнам...ако твоя пич не е такъв а съм за идеята![]()
___to Be Continued___
на мен последните 2 пъти преди да вляза още в залата ми се то4еха ,така 4е тва не е критерий.той може от вратата на киното да я подхжане (образно казано)![]()
Да бе цункай го така неочаквано,много хубаво ще стане.Мисля,че момчетата обичат смели момичета![]()
Действай... идеята я бива, пък и за по-добра не се сещам!А ако и той не е безраличен към теб ще си прекарате приятно 101 %
![]()
+1 С разликата 4е аз съм си мом4еПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
--------------------------------------------------------
Ami blagodarq vi!
Ako se prestra6q ,6te go napravq![]()
Идеята е супер яка, обаче после мога само да си представям как ще те гледа...Но нищо, пробвай.